Sukromna oslava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hadepe
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Sukromna oslava

Príspevok od používateľa hadepe »

Mna by velmi zaujimalo co mam spravit preto aby som nemal problem alebo nedajboze pokutu ak chcem spravit poriadnu narodeninovu oslavu ....
na ktorej bude taka mensia diskotecka iba pre znamych, a ako vyriesit hudbu lebo napalene byt nemôze ...
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

kup original CD alebo si pustte radio
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ROFL to ma byt vtip? To aj ja chcem takuto travu.

Kazdy fizel za rohom caka kedy si ty na nejakej bezvyznamnej party pustis napalenu muziku, a so slinami tecucimi po brade si predstavuje ako ti tam nabehne a spravi coro-moro (aj ked na to nema akukolvek pravomoc). Tak ale zasa softwarovej policie je dnes viac ako pravnikov to mas pravdu, po mne tiez idu traja. Jeden akurat hliadkuje pred domom, druhy sa hra na chodbe na bezdaka a myslim ze treti sa schovava pod vanou, takze ja si uz nemozem stiahnutu hudbu pustit ani sam doma... A ten pocit ze ta pocuje ako masturbujes... No strasne, neprajem nikomu! Dnes uz cloveku ostava fakt len to radio.

Schovaj fajku, vyhod bongo a papieriky splachni do zachoda.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

hadepe, ak sa utrhnete z retaze, pri aktivnych susedoch ti po 22:00 hrozi poriestupok za rusenie nocneho kludu. Pokial by sa vsak na toto malo striktne prihliadat, divoke party na bytoch by nikto z nas nepoznal ; ) Jednoducho s tym treba pocitat...
hadepe napísal:na ktorej bude taka mensia diskotecka iba pre znamych, a ako vyriesit hudbu lebo napalene byt nemôze ...
lol, tomuto sa hovori Obcan : ))))
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

snaque napísal:kup original CD alebo si pustte radio
Ani original CD nemozes verejne produkovat, na to potrebujes DJsku licenciu za nemale peniaze.
K teme: hudbu neries, policia pride iba kvoli nadmernemu hluku a daju vam asi iba pokutu :)
hadepe
Light Expert
Light Expert

od niekoho som pocul ze z PC môzem pustat hudbu hociaku.....
a ta oslava nebude v bite ale v dome...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To celu problematiku otaca o 180 stupnov :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

To je jedno.Hudbu ti nebude riesit nikto.Myslis ze mna riesia policajti ked mam na telefone vypecenu na plno (a ze tie stereo repraky na mojej W550 daco potiahnu)?Prechadzam okolo nich denno denne lebo nam hliadkuju na sidlisku.Nerieš.Nič sa nestane
hadepe
Light Expert
Light Expert

Dieg0 ... vies ja sa len chcem uistit ze ci tu oslavu budem môct realizovat ....
a ta hudba velmi nahlas nepojde ... ja by som to chcel zrealizovat na neakej prenajatej chate
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hadepe napísal:Dieg0 ... vies ja sa len chcem uistit ze ci tu oslavu budem môct realizovat ....
a ta hudba velmi nahlas nepojde ... ja by som to chcel zrealizovat na neakej prenajatej chate
Urcite budes moct, pokial nebudete robit extra velky bordel, tak sa susedia ani nebudu mat na co stazovat. Ak mate so susedmi dobre vztahy tak maximalne vas pride upozornit sused a nie policia.
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

myslis ze fizli cakaju prave na teba ako pustas napalenu muziku s kamosni na chate ?? ROFL :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

hadepe napísal:Dieg0 ... vies ja sa len chcem uistit ze ci tu oslavu budem môct realizovat ....
toto otaca celu situaciu o dalsich 180 stupnov, mat tak tvoje problemy tak sveta zit. Bude to niekde na chate takze na susedov sa mozes vyprdnut, lebo nemate spolocne steny a co sa tyka tej hudby no :smt046 to som este nepocul, aby sa niekto staral o to ci mas napalene CD, alebo original, a keby vam naaaaahodou vtrhli nejaky kuklaci, nedajboze FBI ,alebo SWAT do tej chaty tak hned vsetko lam a vyhadzuj z okna.

No ale som sa nasmial pri citani tejto temy lol :lol:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

ked to mas v dome tak sa nemas coho velmi obavat, a aj keby je to v byte... jeden môj znamy mal party v byte a niekto zavolal fizlov aby to ukludnili, tak mu zaklopali na dvere... oni stisili hudbu a na odpoved ci robia party povedal nieee nerobime :surrender: Policajt ale asi zbadal tych 20 parov botasiek co mali pri dverach tak sa to vyriesilo tak ze mu dali 150 korun a zurovali dalej
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

omg co riesis, dones tam komp, stiahni tony mp3 z nejakeho warez FTP a nechaj hrat kde je problem?

//by som na tvojom mieste riesil ine veci ktore mozu sposobit problemy ked sa konaju tieto bytove oslavy
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Tu v GB, mi hovoril jeden Slovak ,ze mali party na jednom dome sa dohodli, vsetci prisli a pilo sa (tu maju party kazdu sobotu, lebo niesu v robote tak sa chlasta :wink: ) A su tu radove vystavby, a oni boli dost hlucny tak sused zavolal fizlov, A ked policajti prichadzali tak jeden Slovak vybehol z domu bez tricka s gitarou a klakol si na chodnik a zacal spievat, ze vytajte a hello my friends! :lol: a ceresnicka na torte bola ta, ze este vybehl ivonku dalsi dvaja slovaci, chytili policajta okolo pliec a druhy ich sfotil :lol: a neviem ci ich aj s dacim nenukali a podobne. :lol: :D

A je to pravda, tu ked vas poliucajti aj chytia alebo vas zatykaju tak mozte aj nadavat a hresit a im to nevadi.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ak im nadávaš po slovensky, tak je jasné, že si z toho nič nerobia 8)
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

podla mna si z vas robi srandu
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

pinco napísal:ak im nadávaš po slovensky, tak je jasné, že si z toho nič nerobia 8)
Nie nie, mozes im hovorit aj po Aj a maju ta v pazi. :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

hadepe, nepoburujte príliš susedov hlasnou hudbou a svojím správaním, nebudú mať dôvod volať policajtov a máte po starostiach. :)
hadepe
Light Expert
Light Expert

Dakujem za zaujimave nazory.... dik :indian:
Napísať odpoveď