Arthas06 napísal:podľa mna by tam mohli byť namiesto toho plus a mínus čísla koľko je tam karmy plusovej a mínusovej a keď sa nato klikne tak pridá alebo ubere.
No to asi nie, lebo presnu hodnotu karmy kazdeho pouzivatelia vedia iba moderatori. Ty vies iba svoju
Arthas06 napísal:podľa mna by tam mohli byť namiesto toho plus a mínus čísla koľko je tam karmy plusovej a mínusovej a keď sa nato klikne tak pridá alebo ubere.
to je podla mna hlupost kedze niektori uberu viac a niektori menej ... podla toho kolko karmy ma clovek ktory dava/ubera karmu ...
No musim povedat, ze tie nove tlacidla pri karme sa mi vobec nepacia, lepsie to vyzeralo s tym + a - . Podla mna by to mohlo byt fajn, keby mali tie tlacidla velkost stvorcekov karmy a boli by uplne pri nich. Teda tvorili by jeden dlhy obdlznik.
GothaR napísal:No musim povedat, ze tie nove tlacidla pri karme sa mi vobec nepacia, lepsie to vyzeralo s tym + a - . Podla mna by to mohlo byt fajn, keby mali tie tlacidla velkost stvorcekov karmy a boli by uplne pri nich. Teda tvorili by jeden dlhy obdlznik.
mne sa zas tie tlacitka pacia viac ako tie ktore tam boli ^^
Inak by som navrhol dat do pravidiel ze ak sem niekto pride robit domace ulohy z matiky nech radsej skusi matematicke forum.
Dufam ze som neporusil pravidla..
mi-chau napísal:Inak by som navrhol dat do pravidiel ze ak sem niekto pride robit domace ulohy z matiky nech radsej skusi matematicke forum.
Dufam ze som neporusil pravidla..
tak isto by sme mali dať linky aj pre tých čo prišli robiť úlohy z fyziky, chémie, programovania....
nereálne a zbytočné, keď niekto príde, pošli report, upozorníme/zamkneme ako vždy