obranyschopnost organizmu
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
obranyschopnost organizmu
Zaujimalo by ma ako sa clenovia tohoto fora brania cez obdobie zvysenej virusovej aktivity. Pouzivate nejake pripravky na zvysenie imunity?
napriklad Imunoglukan, glutamin, multivitaminy, alebo len vitamin C
ja som jednu zimu prezil na glutamine ked som viacej casu travil cvicenim , ono ze to posilnuje imunitu atd. som sa dozvedel az neskor. ale poviem ze nemal som ani raz problem s nejakov chorobou ani len s nadchov.
teraz sa vacsinou len dopujem vitaminom C , a raz tyzdenne zjem strucik cesnaku.
napriklad Imunoglukan, glutamin, multivitaminy, alebo len vitamin C
ja som jednu zimu prezil na glutamine ked som viacej casu travil cvicenim , ono ze to posilnuje imunitu atd. som sa dozvedel az neskor. ale poviem ze nemal som ani raz problem s nejakov chorobou ani len s nadchov.
teraz sa vacsinou len dopujem vitaminom C , a raz tyzdenne zjem strucik cesnaku.
-
blaydy-036
Light Expert
Re: obranyschopnost organizmu
Odporucal by som aj kazdodenne prechadzky za kazdeho pocasia. Samozrejme raz za cas ten cesnacik(hlavne ked si sam
) a kazdodenne jest ovocie. Potom sa snad nebude treba ani sypat tabletkami.
-
SIX
Medium Star
myslim ze take veci ako actimel by sme mohli vynechat kedze sa jedna o velmi dobre miereny reklamny akt a L-casei imunitas je len reklamny nazov na dlhorocne znameho Lactobacilla, a obycajne acidofilne mlieko obsahuje niekolko nasobne viac tejto bakterie. samozrejme ze tiez pomaha ale musi sa uzivat pravidelne 
Osobne bojujem pravidelnym prisunom cesnaku a tym ze sa vhodne obliekam do roznych teplot. Ono ked sa clovek babusi v 5tich stupnoch ako na alijasku to potom ten dlhodobejsi efekt nie je najlepsi co sa tyka imunity. Takze sa vzdy obleciem tak aby mi sem tam este trochu klepalo zubami
A potom este nejake probiotika na imunitu od potsvokry (potencionalnej).
A potom este nejake probiotika na imunitu od potsvokry (potencionalnej).
-
uplink
VIP
Zivotosprava [pravidelne chodim spavat, pravidelne sa snazim vstavat, pravidelne jem, oddychujem vzdy po jedle], posilka, prechadzky, biomare immuno E+ [tuk zo zralocej pecene, prirodne antivirotikum a antibakterialny pripravok v jednom, pracuje na baze posilnenia Vasich vlastnych "obrancov"[t.j. zoceluje biele krvinky a robi bunkovu stenu takmer nepreniknutelnu voci virusom]], otuzovanie, rano biomusli so sojovymi napojmi, delena strava, 90% potravin je bio [to sme dopadli co? pred par rokmi bolo vsetko bio...], 3x denne ovocny cocktail [je to znacna zataz na pankreas, ale pomer zranenie/namaha/pozitok hra v prospech tych cocktailov], uz spomenuty ceskan - rvem ho vsade kde mozem - polievky, pomazanky [vzdy na surovo, NEVARENY!], vyhybam sa vyprazanym jedlam [kvoli aflotoxinom] tak isto neumytemu ovociu [detto], snazim sa nenicit si stenu tenkeho creva bublinkovymi napojmi, mliekom [mlieko nepijem vobec, clovek - beloch nevie dobre travit mliecny cukor od cca 4och rokov [laktoza], mlieko donasa znacny uzitok organizmu, ale zaroven ho konstantne poskodzuje a tym poskodzuje aj samotnu imunitu organizmu - stena tenkeho creva zohrava dolezitu ulohu v imunite organizmu, dokonca by sa dalo povedat ze najdolezitejsiu, od jej kvality zalezi to ci do Vas preniknu plesne, parazity a ine nechcene organizmy z vonkajsieho prostredia...atd. atd. atd. 
tak to uz ano
...mali by si pozriet moje vysledky po syrovo, tvarohovo, mliecnej "kure", ako je lahko travitelna ^_^. Jeden z dovodov preco mlieko "nezahlienuje", ze ano
...[hlien produkovany v ustnej dutine, hrdle, crevach... = prirodzena obrana organizmu voci nechcenym latkam, ci uz zivym, alebo mrtvym].
www.mlieko.sk napísal:Mliečny cukor laktóza je najvýznamnejší sacharid mlieka. Je ľahko stráviteľná a je výborným zdrojom energie, ktorá je potrebná pre rast a normálne fungovanie organizmu. Laktóza je disacharid zložený z glukózy a galaktózy.
nesprchujte sa vytvori sa na vas pomaly dzungla bakterii a voci vsetkym budete imunni a budete s nimi zit v symbioze a budete si pomahat 
a ak vazne tak len jem zeleninu a ovocie a maso, mlieko to imho staci a aj geny vela spravia ..ziadny actimel a ine debiliny
//geny nespravia nic? hmmm zaujimave ..mlieko nepijem extremne ale nevynechavam ho ako vela ludi
a ak vazne tak len jem zeleninu a ovocie a maso, mlieko to imho staci a aj geny vela spravia ..ziadny actimel a ine debiliny
//geny nespravia nic? hmmm zaujimave ..mlieko nepijem extremne ale nevynechavam ho ako vela ludi
-
uplink
VIP
mlieko Ta konstantne poskodzuje a HLAVNE poskodzuje stenu tenkeho creva [paradoxne acidfilne mlieku ju pomaha obnovovat], velmi dobre je to viditelne pri ludoch, co maju laktozovu intoleranciu, alebo dokonca alergiu na mlieko. Geny Ti nestacia ver mi, aj svetski, aj alternativni lekari sa o mne vyjadrili ze mam velmi dobru autoregeneracnu schopnost celeho organizmu, rychlejsie sa mi hoja rany atd., ale nestaci to na to, ked sa clovek doslova "humpluje" stravou...a to som ani nemusel fajcit a pit ani nic podobne, takze si dovolim nesuhalsit.SRneC napísal:nesprchujte sa vytvori sa na vas pomaly dzungla bakterii a voci vsetkym budete imunni a budete s nimi zit v symbioze a budete si pomahat
pijem mlieko od kedy existujem a doposial sa nic nestalo, ale pijem ho koli chuti to jaky je vysledny efekt ma nezaujima pretoze potom by som radsej nemal jest a pit nicuplink napísal:mlieko Ta konstantne poskodzuje a HLAVNE poskodzuje stenu tenkeho creva [paradoxne acidfilne mlieku ju pomaha obnovovat], velmi dobre je to viditelne pri ludoch, co maju laktozovu intoleranciu, alebo dokonca alergiu na mlieko. Geny Ti nestacia ver mi, aj svetski, aj alternativni lekari sa o mne vyjadrili ze mam velmi dobru autoregeneracnu schopnost celeho organizmu, rychlejsie sa mi hoja rany atd., ale nestaci to na to, ked sa clovek doslova "humpluje" stravou...a to som ani nemusel fajcit a pit ani nic podobne, takze si dovolim nesuhalsit.
-
uplink
VIP
ja som fical brutalne na mliecnych vyrobkoch, tvaroh, syry, zmrzlinaSheep napísal:pijem mlieko od kedy existujem a doposial sa nic nestalo, ale pijem ho koli chuti to jaky je vysledny efekt ma nezaujima pretoze potom by som radsej nemal jest a pit nic
asi tak, je to individualne, neznasanlivost laktozy nemusis mat a po vypiti mlieka ti moze byt zleuplink napísal:ja som fical brutalne na mliecnych vyrobkoch, tvaroh, syry, zmrzlina, acidko, vseliake cocktaily s mliekom [aj to bola dost supa, ked som daval 3x za den 6 bananov s mliekom, bolel ma z toho pankreas jak svina, teraz to slopem s vodou], fical som tak par rokov, stale som chriachal hlieny az ma to totalne polozilo, samozrejme ze kopa inych faktorov do toho a tiez. mal som tam dat ze je to individualne, na kadzeho to posobi inac. Inac paradne su klasiky nemyslis? Jahodovy mmm ^_^...skoda ze ich uz nemozem
. Ako nemam lekarmi potvrdenu ani laktozovu intoleranciu, ani alergiu na ziadnu inu zlozku mlieka, ale ked si slahnem taky liter-dva za den dokopy, citim to riadne, som zlomeny cely dalsi den, nic nevladzem robit a scervenie mi povrch koze jemne...
Ako sa branim? Pijem pivo 
Sem tam do seba hodim vitamin C, inak sa snazim mat pestru stravu, raz za cas ovocie (vcera napriklad tequillu s pomarancom
) No kedysi som bol zaockovany proti chripke, ta vakcina by uz nemala ucinkovat, ale odvtedy (asi 4 roky) som uz nebol chory, takze neviem no. Mozno pomaha aj to, ze casto vetram a sem tam si hodim vlaznu sprchu.
Sem tam do seba hodim vitamin C, inak sa snazim mat pestru stravu, raz za cas ovocie (vcera napriklad tequillu s pomarancom
-
peterkozel
Medium Professional
pocuj uplink, to kde si zohnal ten tuk zo zralocej pecene???uplink napísal:biomare immuno E+ [tuk zo zralocej pecene, prirodne antivirotikum a antibakterialny pripravok v jednom, pracuje na baze posilnenia Vasich vlastnych "obrancov"[t.j. zoceluje biele krvinky a robi bunkovu stenu takmer nepreniknutelnu voci virusom]]
inak ja v poslednom case len sedim za kompom, takze si moc imunitu nezvysujem
downloadni si crack a crackni si imunitu na fulldigo napísal:inak ja v poslednom case len sedim za kompom, takze si moc imunitu nezvysujem
k teme: ja davam prednost prirodnym "pomockam"...vela ovocia, zeleniny, pijem cistu vodu, obliekam sa stylom ako mi-chau
btw. mliecne vyrobky z dovodu zanasania organizmu takisto obmedzujem na minimum
No ja som teraz na tom tazko, moja imunita sa neubranila debilite mojej profky a duplom mojich spoluziakoch, dala nam ultimatum ze kto nepride na skusku tak nula bodov. Den pred skuskov polka chybala, dajme tomu ze polka z polky nebola chora, ale ta druha, cisto chripka... no tak uz zajtra v skole by som rad videl, tu mensinu ktora tuto hovadinu prezila. Btw dakujem pani profesorka, tyzden bez skoly mi urcite prospeje...