zdravim, moli by ste mi prosim pomoct s vyberom zdroja pre moje nove pc ?
- MB-ASUS P5K pro, Q6600, 2x VGA-GIGABYTE HD2600XT, 4gb-DDR2 800Mhz, 2xHDD 250gb, DVDRW/RAM.
..stacil by na to fortron blue storm 500W ? alebo este vykonnejsi? radsej si trochu priplatim nez aby mi to padalo. Mohli by ste mi neco odporucit? ...dopredu vdaka za kazdu radu
Výber zdroja
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výber zdroja
no ja by som zobral urcite namiesto tych 2 kariet jednu vykonnu a bude ti stacit 500 W BSII
kukni si na stranke tomshardware.com vykon tych 2 grafickych kariet v CF a porovnaj to s 8800GT s jednou..a mas tu istu cenu...
kukni si na stranke tomshardware.com vykon tych 2 grafickych kariet v CF a porovnaj to s 8800GT s jednou..a mas tu istu cenu...
Tie grafiky su preto 2, lebo zatial si mozem dovolit len jednu a casom dokupim druhu. To iste chcem spravit s ramkami teraz budem mat 2gb neskor dokupim dalsie. Preto chcem mat urcitu rezervu na zdroji. -ak by som kupil teraz vykonnejsiu tak radsej hd 3850, ale asi mi to nevidájuslik napísal:no ja by som zobral urcite namiesto tych 2 kariet jednu vykonnu a bude ti stacit 500 W BSII
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
tak radsej kup teraz ako keby si potom prerobil..ked chces teda 2 tak aspon 600 WRenderman napísal:Tie grafiky su preto 2, lebo zatial si mozem dovolit len jednu a casom dokupim druhu. To iste chcem spravit s ramkami teraz budem mat 2gb neskor dokupim dalsie. Preto chcem mat urcitu rezervu na zdroji. -ak by som kupil teraz vykonnejsiu tak radsej hd 3850, ale asi mi to nevidá
nemyslel to tak, ze teraz zobere jednu 2600xt a neskor dokupy druhu...?Šu-Do napísal:500 na dve karty je malo.. aspon tych 600W
inak brat dve karty a potom dokupit jednu silnu je kktina.. radsej zober tu ati len jednu (neboj zostava bude vykonovo stacit) a potom kupis normalnu... i ked henta neni zla
No tu je ta spotreba o dost vyssia: http://www.svethardware.cz/art_doc-A3AF ... 994F9.htmlt0m4s3 napísal:Boha co su toto zase za dristy? Samotna karta v zatazi ani nie 100W. Cize 2 maju 200W. Zbytok zostavy zozerie kolko? 100? 150? Tak mi povedzte, ze na kereho boha tam treba 600W zdroj, pretoze podla vas 500W nestaci.
neviem sice na kolko je to doveryhodne
2Pacaveli- presne tak som to myslel