Výber zdroja

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Renderman
Novice
Novice

Výber zdroja

Príspevok od používateľa Renderman »

zdravim, moli by ste mi prosim pomoct s vyberom zdroja pre moje nove pc ?
- MB-ASUS P5K pro, Q6600, 2x VGA-GIGABYTE HD2600XT, 4gb-DDR2 800Mhz, 2xHDD 250gb, DVDRW/RAM.

..stacil by na to fortron blue storm 500W ? alebo este vykonnejsi? radsej si trochu priplatim nez aby mi to padalo. Mohli by ste mi neco odporucit? ...dopredu vdaka za kazdu radu
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Výber zdroja

Príspevok od používateľa juslik »

no ja by som zobral urcite namiesto tych 2 kariet jednu vykonnu a bude ti stacit 500 W BSII
kukni si na stranke tomshardware.com vykon tych 2 grafickych kariet v CF a porovnaj to s 8800GT s jednou..a mas tu istu cenu...
Renderman
Novice
Novice

juslik napísal:no ja by som zobral urcite namiesto tych 2 kariet jednu vykonnu a bude ti stacit 500 W BSII
kukni si na stranke tomshardware.com vykon tych 2 grafickych kariet v CF a porovnaj to s 8800GT s jednou..a mas tu istu cenu...
Tie grafiky su preto 2, lebo zatial si mozem dovolit len jednu a casom dokupim druhu. To iste chcem spravit s ramkami teraz budem mat 2gb neskor dokupim dalsie. Preto chcem mat urcitu rezervu na zdroji. -ak by som kupil teraz vykonnejsiu tak radsej hd 3850, ale asi mi to nevidá :?
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

Renderman napísal:Tie grafiky su preto 2, lebo zatial si mozem dovolit len jednu a casom dokupim druhu. To iste chcem spravit s ramkami teraz budem mat 2gb neskor dokupim dalsie. Preto chcem mat urcitu rezervu na zdroji. -ak by som kupil teraz vykonnejsiu tak radsej hd 3850, ale asi mi to nevidá :?
tak radsej kup teraz ako keby si potom prerobil..ked chces teda 2 tak aspon 600 W
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Boha co su toto zase za dristy? Samotna karta v zatazi ani nie 100W. Cize 2 maju 200W. Zbytok zostavy zozerie kolko? 100? 150? Tak mi povedzte, ze na kereho boha tam treba 600W zdroj, pretoze podla vas 500W nestaci. :evil:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Šu-Do napísal:500 na dve karty je malo.. aspon tych 600W
inak brat dve karty a potom dokupit jednu silnu je kktina.. radsej zober tu ati len jednu (neboj zostava bude vykonovo stacit) a potom kupis normalnu... i ked henta neni zla
nemyslel to tak, ze teraz zobere jednu 2600xt a neskor dokupy druhu...?
Renderman
Novice
Novice

t0m4s3 napísal:Boha co su toto zase za dristy? Samotna karta v zatazi ani nie 100W. Cize 2 maju 200W. Zbytok zostavy zozerie kolko? 100? 150? Tak mi povedzte, ze na kereho boha tam treba 600W zdroj, pretoze podla vas 500W nestaci. :evil:
No tu je ta spotreba o dost vyssia: http://www.svethardware.cz/art_doc-A3AF ... 994F9.html
neviem sice na kolko je to doveryhodne
2Pacaveli- presne tak som to myslel
SOLlD
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SOLlD »

2 renderman : tam je spotreba celej zostavy, a podla nej, ake mala kompnenty, ta karta nezerie ani polku toho co cela zostava.
Napísať odpoveď