Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Dawn napísal:niekde na internete som zaregistroval, ze sa ma vydat na PsP... ci je to fake neviem a preto som sa opytal...
a este mi vysvetli, preco by to malo byt tak strasne nerealne(?). eh, ale ako tak po fore sledujem tvoje prispevky, tak to asi nema vyznam s tebou dalej riesit...
uz ta vidim ako sledujes moje prispevky, daj si pohov s tymi blbymi kecmi. uz ta tvoja sprosta otazka ze ci bude wow na PSP hovori za vela...
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

Sheep napísal:spytam sa ta takto, hral si uz wowko? :?:
hej mam originalku a coskoro planujem prechod na ofik... preco?
btw ak hravas na ofiku, tak by som rad pokecal o par veciach...
SchYzo napísal:uz ta vidim ako sledujes moje prispevky, daj si pohov s tymi blbymi kecmi. uz ta tvoja sprosta otazka ze ci bude wow na PSP hovori za vela...
vidim, ze si taky zaslepeny obhajovat svoje ego, ze si mi ani nebol schopny odpovedat na otazku(ktoru nebudem opakovat dva krat) a jedine na co si sa zmohol, ze si ma zacal urazat a poslal si mi negativnu karmu... ber to tak, ze niekto ma aj vyssi ciel ako zhrnat karmu na hojkovi. A aspon sa potvrdila moja teoria, ze to s tebou nema zmysel dalej riesit a nabuduce skus PM...:smt006
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

omg Dawn podla mna ty si v zivote wow nehral :lol: vies kolko vo wowku mozes mat action barov a inych pi*ov***? povedz ako to chces ovladat na PSP? rad by som to videl :wink:
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:omg Dawn podla mna ty si v zivote wow nehral :lol: vies kolko vo wowku mozes mat action barov a inych pi*ov***? povedz ako to chces ovladat na PSP? rad by som to videl :wink:
a ty si asi nevidel PSP-cko... ono ma totiz software-ovu klavesnicu, ale o to nejde...
v principe ked hras(behas) tak vela tlacidiel nepouzivas... maximalne ked si zvyknuty pouzivat pri suboji klavesnicu... neviem teda ako ty hras, ale urcite si ta dam ako sedis doma zapoteny nad klavesnicou, lebo hras wow jak keby si hral nedokoncenu od Bethovena... pochop,ze ja nerobim ziadny konflikt... opytal som sa na vec ktoru som zargistroval na webe a informujem sa, ze ci je to fake...

Sheep napísal:ked chces vediet daco o ofiku tak ma kontaktuj po SS ale nechapem prave mas originalku a hras na free? divne...

inak ja si neviem predstavit ako by som na PSPcku vedel zadat tolko prikazov co niekedy ani na kompe nestiham, navyse wowko je tak obrovska hra ze do dajakeho PSPcka tazko vojde

btw: PsP je vec na hranie arkadoviek jako tetris, snake, mario a pod...daju sa natom mozno hrat nejake 3D preteky alebo aj nieco na styl Tekenu ale neviem si predstavit ako by som hral FPS/RPG natom a neto este MMORPG
no nehram, lebo este nemam zriadenu kreditku a ani nemam peniaze...
DAKUJEM ZA ODPOVEDE A NERIESTE UZ PSP.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Dawn napísal:vidim, ze si taky zaslepeny obhajovat svoje ego, ze si mi ani nebol schopny odpovedat na otazku(ktoru nebudem opakovat dva krat) a jedine na co si sa zmohol, ze si ma zacal urazat a poslal si mi negativnu karmu... ber to tak, ze niekto ma aj vyssi ciel ako zhrnat karmu na hojkovi. A aspon sa potvrdila moja teoria, ze to s tebou nema zmysel dalej riesit a nabuduce skus PM...:smt006
ked chces vediet daco o ofiku tak ma kontaktuj po SS ale nechapem prave mas originalku a hras na free? divne...

inak ja si neviem predstavit ako by som na PSPcku vedel zadat tolko prikazov co niekedy ani na kompe nestiham, navyse wowko je tak obrovska hra ze do dajakeho PSPcka tazko vojde

btw: PsP je vec na hranie arkadoviek jako tetris, snake, mario a pod...daju sa natom mozno hrat nejake 3D preteky alebo aj nieco na styl Tekenu ale neviem si predstavit ako by som hral FPS/RPG natom a neto este MMORPG
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

2Dawn: no ja ked doma hram wow tak zaroven beham a pouzivam tlacidla 1-5, SHIFT+1-5,CTRL+1-5,ALT+1-5, potom Q a E, SHFIT+Q a SHIFT+E a este vela klavesovych skratiek ktore tu nemienim vypisovat, toto si vobec neviem predstavit na tej softwarovej klavesnicy pretoze je to drina hrat aj na HW klavesnicy takymto sposobom BTW zabudol som napisat ze pri tom este beham ale na to pouzivam Mouse 3
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Dawn napísal:vidim, ze si taky zaslepeny obhajovat svoje ego, ze si mi ani nebol schopny odpovedat na otazku(ktoru nebudem opakovat dva krat) a jedine na co si sa zmohol, ze si ma zacal urazat a poslal si mi negativnu karmu... ber to tak, ze niekto ma aj vyssi ciel ako zhrnat karmu na hojkovi. A aspon sa potvrdila moja teoria, ze to s tebou nema zmysel dalej riesit a nabuduce skus PM...:smt006
asshole....najprv som ti odpovedal, ty si zaca urazat mna tak som ti poslal k- za stupidne prispevky (ale podpisal som sa!!!), takze sa zamysli nad sebou jasne :roll:

/a k tomu ovladaniu to nema cenu sa vyjadrovat...ked si myslis ze na tom by si poriadne dokazal hrat wow tak...

Dawn napísal:nemozem si pomoct, ale mam silny pocit, ze na moju otazku preco je to podla teba take nerealne si asi neodpovedal...
no nevadi niekedy v zapale hnevu zabudame preco sme vlastne tu...
nechaj to tak... naco riesit tieto veci... ak ti to pomoze pre mna za mna mozem postnut moje posledne prispevky modom, nech ich deletnu... riesil som problem a iba som hrubo skonstatoval par veci, tak sa hned nepriec. Niekedy usmev urobi viac ako nozom do chrbta... :wink:
sry za OT
neodpovedal som lebo odpoved mas v 2 prispevkoch nad tym mojim tak naco to opakovat...ja som nic neriesil, odpovedal som ti na otazku ze NIKDY :wink: niekedy poriadne citat to co ini pisu robi viac nez sediet a priblblo sa usmievat....joke :D
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:asshole....najprv som ti odpovedal, ty si zaca urazat mna tak som ti poslal k- za stupidne prispevky (ale podpisal som sa!!!), takze sa zamysli nad sebou jasne :roll:

/a k tomu ovladaniu to nema cenu sa vyjadrovat...ked si myslis ze na tom by si poriadne dokazal hrat wow tak...
nemozem si pomoct, ale mam silny pocit, ze na moju otazku preco je to podla teba take nerealne si asi neodpovedal...
no nevadi niekedy v zapale hnevu zabudame preco sme vlastne tu...
nechaj to tak... naco riesit tieto veci... ak ti to pomoze pre mna za mna mozem postnut moje posledne prispevky modom, nech ich deletnu... riesil som problem a iba som hrubo skonstatoval par veci, tak sa hned nepriec. Niekedy usmev urobi viac ako nozom do chrbta... :wink:
sry za OT
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

PSP : Jedine ze by tam dali super ploche iPOD disky
Jedine ze by tam implementovali grafiku,ramku a CPU
jedine ze by tam dali iba BG
Jedine ze by si to ovladal hlasom alebo dotykom na obrazovku

Tolko k PSP :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

-=wolf=- napísal:... no ja ked doma hram wow tak zaroven beham a pouzivam tlacidla 1-5, SHIFT+1-5,CTRL+1-5,ALT+1-5, potom Q a E, SHFIT+Q a SHIFT+E a este vela klavesovych skratiek ktore tu nemienim vypisovat ...
to co tam stale stlacas? ja ked som kedysi hraval tak 1-7 ale nic so shiftom ani Ctrl, ani Alt... teda mozno hej ale nepamatam
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Ja pouzivam W,S,A,D,mysku na otacanie a potom bindy cez shift -f,c,v...shift a potom rozne cisla,dalej X,C,Y,V,G,T a uz neviem co este,nehral som 2 tyzdne a screeny som zmazal tak si nepamatam viac co vsetko puzivam.Mysou klikam len na urcite veci,ktorych aj tak nieje vela :)

// tu je jeden moj starsi screen
my UI suxx :D
Prílohy
ScreenShot_121007_224339.jpeg
Sheep
Addict
Addict

ak dovolis tak ten interface je akoze dost brutalne zmodovany, ja mam tusim len addon pre suradnice a ani ten nejde :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

haha tak to ste este nevideli moje UI :-)

edit: len to je trochu mensie lebo som prave vtedy mal windowed mode
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

toto je moje ui, avsak co som tu spominal tie skratky to pouzivam na roguovi, tie na hunterovi nepouzivam a toto je moj hunters UI :)
Prílohy
ui.PNG
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

haha aky komentar tam dole na worlde : 6 hordackov caka v campe :lol:

Inac mi to pride dost chaoticke,to koliecko napravo dolea tie addony okolo minimapy OMG! :lol: ze sa v tom vyznas :)

pet name Mroz :lol:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

2aruN: no ja som hned tie vsetky addony nezacal pouzivat naraz, postupne som si ich pridaval preto som zvyknuty a bez nich by som uz nevedel hrat

BTW k tomu petname, pozri si v slovniku co znamena Walrus :wink:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

presne tie kolecka okolo mapy ma tiez dost srali tak to mam vsetko vo fubare
Sheep
Addict
Addict

jednoduchy a prehladny interface, no addons and mods :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Sheep napísal:jednoduchy a prehladny interface, no addons and mods :D
ten paladin knarf je pekny hajzlik ale aby som nebol OT tak dam sem aj ja interface
Prílohy
upraveny screen
upraveny screen
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Sheep napísal:jednoduchy a prehladny interface, no addons and mods :D
DT co? poznal som to pretoze v MosstrooperS su aj 2 spoluziaci, jeden je Thania 70 BE Mage, druhy Bloodlock 60 BE Warlock, ak ich stretnes tak ich nieako pozdrav :lol:
Napísať odpoveď