ja mam tuto
je to dobra myš mam ju sice len dva dni ale zda sa mi o.k....
predtym som mal TESCO guličkovku a hraval som na nej........(asi preto som bol posledny....)
inač cem sa spytat čo je to ta GLaser technologia??
amateur napísal:inač cem sa spytat čo je to ta GLaser technologia??
Co ti tam nie je jasne? No na optike nedosiahnes dpi 3200, no a to tu ide mensie pohnutie mysky no taky isty pohyb na monitore ako s optikou... Inac ja mam tiez jednu otazku, Razer Krait ma frame rate 6400?
JV: A4tech nemaju bohvie aku zivotnost...
dodo.gold: co je na nej v poho??
amateur napísal:ja mam tuto
je to dobra myš mam ju sice len dva dni ale zda sa mi o.k....
predtym som mal TESCO guličkovku a hraval som na nej........(asi preto som bol posledny....)
inač cem sa spytat čo je to ta GLaser technologia??
Retne - dik za vysvetlenie, ja som fakt nevedel čo to je....
a okrem toho vyzera pekne to asi tym myslel.........a značka MF hlavne že ide jak má.........
Kupil som VX Nano a len tak som ju vyskusal namiesto staruckej MX 310, no a je to uzas.Ani nie tak ergonomiou, kedze je to myska k NB, ale skor tymi funkciami, ktore ponuka Logitech SetPoint. V exceli funguje posuvanie do stran, dokonca tlacitka vpred/dozadu prepinaju medzi jednotlivymi pracovnymi harkami, co na MX 310 nejde. Myslim, ze je na case vymenit staru mysku, za nejaky novy model k desktopu
razer diamondback chameleon,
Spokojnost je, po roku sa nevyskytol ziadny problem.
Jedine, co mi na nej vadi su tie gumene tlacitka na boku-su zanesene a fakt tazko nahmatatelne, takze som ich pouzil doteraz tak 2x :)