Co by ste privitali nove na fore???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mateq: Veru nie, pretoze su tu temy s par stovkami prispevkov a neviem si predstavit, ze by to zacal niekto otvarat, nedajboze refreshovat a tym pretazovat server.
mi-chau: Ak niekto da taku temu do casti Pomoc, ktora je urcena len pre PC a podobne, tak to oznam a admin/mod to presunie do casti Ostatne, to iste v pripade, ze to je vo Volnej diskusii.
M@rt1n: Nie, na auto-moto su specializovane fora.
mi-chau: Ak niekto da taku temu do casti Pomoc, ktora je urcena len pre PC a podobne, tak to oznam a admin/mod to presunie do casti Ostatne, to iste v pripade, ze to je vo Volnej diskusii.
M@rt1n: Nie, na auto-moto su specializovane fora.
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
ak si dobre spominam, tak som to zmazal ja. Nauc sa konecne pisat k teme.
Bol si nie raz, upozorneny na to, ze sa mas vyjadrovat k predmetu temy. Ak to nechapes, nie je to moj problem, ale toto nie je pokec.
//edit: Ak sa to tyka tej temy o valentine, tak to som nebol ja. ak si dobre spominam, zmazal som ti nieco ine
Bol si nie raz, upozorneny na to, ze sa mas vyjadrovat k predmetu temy. Ak to nechapes, nie je to moj problem, ale toto nie je pokec.
//edit: Ak sa to tyka tej temy o valentine, tak to som nebol ja. ak si dobre spominam, zmazal som ti nieco ine
bol to valentin, niekto tam apeloval na moj sukromny zivot tak som reagoval a post nikde
//mam vas nasalame, mod si nikdy neprizna chybu radsej zacne s rozpravkami o tom ze som v dome na navsteve ale o uroven domu sa nik nezaujima, max tak hojo
pomohla by mi mozno terapia ak by mi dotycny moderator poslal ss s citaciou co presne bol spam, pretoze mame podaktori asi rozdielne nazory co s temou suvisi a co niemastermind napísal:ak si dobre spominam, tak som to zmazal ja. Nauc sa konecne pisat k teme.
//mam vas nasalame, mod si nikdy neprizna chybu radsej zacne s rozpravkami o tom ze som v dome na navsteve ale o uroven domu sa nik nezaujima, max tak hojo
-
audiotrack
VIP
ono je to tak, že na názore usera ktorý sa bije o svoj post nezáleží či si myslí že je offtopic alebo nie je, pretože vždy povie že nie je. Musí to ohodnotiť niekto nestranný. A neviem o tom že by sa admin/mod rozhodoval sám, vždy príde report (to je prvý názor čo si myslí že je to OT) a potom to admin/mod zváži (to je druhý názor). Tak ak si myslia dvaja nestranný ľudia že to OT je, tak autor príspevku to nezmenífizz napísal:Naco robis admina na verejnom fore ked niesi s ludmi ochotny diskutovat/rozpravat sa?
-
mastermind
VIP
ja by som v prvom rade vedel o aky prispevok ide vies? mna tu niekto zbuzeruje jak psa v pradelniku a ani neviem co zmazalaudiotrack napísal:ono je to tak, že na názore usera ktorý sa bije o svoj post nezáleží či si myslí že je offtopic alebo nie je, pretože vždy povie že nie je....
potom tym klesa aj uroven foramastermind napísal:naco plytvat slovami ak nie je o com rozpravat.
a este jednu vec si uvedom, toto je sukromne forum a nie verejne, takze admini mozu s cistym svedomim ignorovat vox populi
-
audiotrack
VIP
-
t0m4s3
Admin
Restauracia je tiez verejna? Moze tam prist ktokolvek, bez pozvanky...fizz napísal:sukromne? predpokladala som, ze forum, kde sa moze registrovat ktokolvek, bez pozvanky ci podobnych veci je verejne...
Stale to iste dookola, useri si myslia, ze oni rozhoduju co sa tu bude diat. Kedy sa uz zobudite z tohoto omylu? Raz si uvedomte, ze vy nie ste ti co urcuju chod fora, "iba" k nemu svojou mierou prispievate.
-
Sagittarius
Guru