LOST
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zaujimave, aj ked sme sa nic nove nedozvedeli, ale tak na uvod serie sa to ocakavat asi ani nedalo. Troch ci styroch ludi, ktori sa dostanu z ostrova pozname, este tam nejake to meno, ale da sa predpokladat, ze to bude najskor jedna z tych hlavnych postav, hoci ich je tam viacej, no nedovolim si vsak tipnut o koho by este mohlo ist. Skor ma zaujima co bude v dalsej casti, ako sa ten parasutista zachova voci Jackovi a Kate, ale kedze sa z ostrova dostali, tak je jasne, ze ich nezabije.
-
Silmer
Darca
ak chcete vediet kto je ta sestica , co sa dostala z ostrava tak si precitajte toto.., vlastne nejde asi ani o spoiler , ale dam to do bieleho, aby sa nikdo nestazoval...
Na ostrově se ukáže Jack jako rozhodný vůdce, když zmlátí Locka, ale jak je vidět, přinese to jen rozkol mezi přeživšími. Z těch, co zůstali u Jacka, se poté stane tzv Oceanic 6 – šestice lidí, kteří se dostanou z ostrova – kromě Jacka a Kate také Sayid, Sun, Jin a Hurley. Proč Hurley změnil názor už víme, otázkou je proč ne Desmond, který se k Lockovi nepřipojil ačkoliv věřil Charliemu. A Rose+Bernard? Že by vyhrála touha překonat rakovinu a zůstat na ostrově?
btw..zdroj lost.cz
je to odtial.. 10 postrehov o casti
http://www.lost.cz/profil_blog.asp?blogid=1&bid=884
Na ostrově se ukáže Jack jako rozhodný vůdce, když zmlátí Locka, ale jak je vidět, přinese to jen rozkol mezi přeživšími. Z těch, co zůstali u Jacka, se poté stane tzv Oceanic 6 – šestice lidí, kteří se dostanou z ostrova – kromě Jacka a Kate také Sayid, Sun, Jin a Hurley. Proč Hurley změnil názor už víme, otázkou je proč ne Desmond, který se k Lockovi nepřipojil ačkoliv věřil Charliemu. A Rose+Bernard? Že by vyhrála touha překonat rakovinu a zůstat na ostrově?
btw..zdroj lost.cz
je to odtial.. 10 postrehov o casti
http://www.lost.cz/profil_blog.asp?blogid=1&bid=884
zaver 4x02 som skoro nepredychal
ale co je ovela zaujimavejsie:

HURAAAAAAAAAAAAAAStávka scénáristů je u konce!
Jak už jsme informovali dříve, neoficiální zprávy hovořily o blízké dohodě mezi scénáristy a zástupci studií. Dnes tyto zprávy potvrdily i další zdroje, obě strany se již dohodly a podepsaly tříletý kontrakt. Podrobnosti o konkrétních finančních podmínkách nejsou zatím známy, odborníci ale očekávají, že ne všichni scénáristi budou automaticky bohatší, bude zřejmě hodně záležet na dalších detailech. Oficálně by dohoda měla být členům Cechu scénáristů oznámena v sobotu, definitivně odsouhlasena potom v neděli. Od pondělí se tak teoreticky všichni mohou vrátit zpět do práce a po více než třech měsících opět začít připravovat nové filmy a seriály. O tom, jak reálné je stihnout slibovaných dalších osm dílů čtvrté sezóny Lost, budeme dále informovat.
-
Silmer
Darca
aj mna to uz napadlo, a mozne to je....Soviet napísal:konečne je po tom![]()
Inak spoiler k časti:
Na tej lodi je podľa mňa Michael (ten Benov špión) čo si myslíte o tom vy?
a mam taku otazocku.., to jak tam bol jeden flashback , bol tam jeden ujko co isiel k takej babke jej tam povysavat izbu
-
Soviet
Darca
Tá izba možno bola Waltova alebo EkovaSilmer napísal:aj mna to uz napadlo, a mozne to je....
a mam taku otazocku.., to jak tam bol jeden flashback , bol tam jeden ujko co isiel k takej babke jej tam povysavat izbu, to nebola waltova izba?
Obrázok na stene bol takýto..Skôr to vypadá na Eka
-
nErD. ' z
Medium Star
no pred tyzdnom som dokukal 3. sériu a dosť sa mi páčila. Na to, aké tu boli ohlasy na tento serial resp na 3.seriu som necakal nic moc, ale bolo to premakane si myslim, mozno aj preto, že som po jednej časti mal hned dalsiu, keby som sa na to mal kukat kazdy tyzden tak asi by ma to mierne vytočilo že to natahuju.
4x02 - pekne sa to zamotalo len keby to chodilo castejsie
dufam, ze medzitym nebudu ziadne prestavky aspon do letnych prazdnin.
4x02 - pekne sa to zamotalo len keby to chodilo castejsie
-
Soviet
Darca
hmm a kto tam bol okrem Walta a Eka čierny?R1k1nko napísal:ekova asi nie.. ten vyrastal v inom kraji
toto bolo vacsie mesto
// lol Rose
No a teraz otázka na zamyslenie
Keď Ben vyrastal od detstva na ostrove..odkiaľ mali tí "agenti" jeho fotku?
Tá fotka mi pripadá ako keby bol niekde na letisku predtým ako kým ide cez ten detektor kovov
-
nErD. ' z
Medium Star
v tretej serii alebo v prvej casti druhej serie, neviem teraz presne kde spomenul ze nenarodil sa na ostrove, ze to bol oje*Soviet napísal:hmm a kto tam bol okrem Walta a Eka čierny?či Michael?
// lol Rose
No a teraz otázka na zamyslenie
Keď Ben vyrastal od detstva na ostrove..odkiaľ mali tí "agenti" jeho fotku?
Tá fotka mi pripadá ako keby bol niekde na letisku predtým ako kým ide cez ten detektor kovov
a tá prestávka má kolko trvať ? nevieš ? ak bude...