Čo robit? ( alebo kto sa má v tých babách vyznať... )
-
Sagittarius
Guru
Aj ja súhlasím s Gangym. Len by som chcel dodať, že existujú určité výnimky...napr. mám jednu z dvoch najlepších kamarátok a u nej si neviem predstaviť, že by som sa do nej zamiloval...Beriem ju skôr ako sestru, z jej dvoch vážnych vzťahov, čo mala sú obaja jej frajeri (aj bývalý aj terajší) moji kamaráti...takže si neviem predstaviť, že by medzi nami mohlo niečo byť...ale pre istotu: človek však nikdy nevie...
-
Sagittarius
Guru
Gangy> suhlasim s tym, co pises, ale ber do uvahy fakt, ze sa moze jednat o ludi, ktorych na sebe nic fyzicky nepritahuje...tj mozu mat x spolocnych vlastnosti a zaujmov, ale bez fyzickej pritazlivosti clovek, ako taky, do vztahu nepolezie...
a mozno jeho aj ju napadne nieco take, ze preco to neskusit?...ale IMHO vztah z toho nebude...
>> totiz vzdy som tvrdil a zrejme vzdy aj budem, ze vztah bez urcitej fyzickej pritazlivosti mozny nieje (pokial sa bavime o beznom partnerskom vztahu a nie nejakej racionalnej dohode 2 ludi za ucelom sexu, vyhod, whatever...)
a mozno jeho aj ju napadne nieco take, ze preco to neskusit?...ale IMHO vztah z toho nebude...
keby si tam dal zvacsa tak drzim hubuGangy napísal:minimalne jedna strana sa vzdy zalubi
bol by si schopny sa do takejto osoby zalubit skor, ako do inej?...
a teraz si to navyse prehod...ze sa stretnu dvaja podobni ludia...
vysledok?...s drvivo vacsou pravdepodobnostou sa kazdy z nich zalubi do niekoho ineho a medzi nimi bude priatelstvo
no to určite egoizmus je, život však nieje romantický film, neskôr o pár rokov keď stále nebudeš vedieť zabudnúť, si už budeš zbytočne búchať hlavu o stenu, že čo ak by...midnight_man napísal:a je to nanajvis egoisticke zhat sa s klapkami na ociach za svojim cielom..ze ja ju milujem a teraz ma nezaujima nic ine..je to mozno pekne ale ber do uvahy ze ak nemaju vo vztahu problemi tak im ich mozes narobit a este na to mozes aj ty doplatit
A nakoniec, ak majú krásny vzťah, tak Ti predsa nedá možnosť zblížiť sa, nie?
každý sa má, ako si zariadi... a mal som tým na mysli, že pokiaľ budem posratý pri každej novej príležitosti, že čo ak by sa mohla moja priateľka s niekým zoznámiť, niečo tam pravdepodobne nebude v poriadku, lebo na tom je predsa vzťah založený = na dôvere...slavo120 napísal:proste nerob druhym to co nechces aby robili tebe , tiez by ste neboli nadceny ak by ste mali holku a niekto vam do toho liezol ..
btw chronickí žiarlivci sú mi na smiech, je to trápne ako polovičkám zakazujú niektoré záležitosti...(no ale to už odbočujem, len som si spomenul na jeden prípad)
čím ? predsa keď je šťastná a spokojná, nič nepripustíslavo120 napísal:ak su stastny aj tak neuspejete ale mozte im ublizit ..
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dovolím si nesúhlasiť, asi to nebude to isté ako keby k ničomu nedošlo, ale môže tam to priateľstvo ostať.schw33k napísal:no bola to kúsok iná verzia : Keď napríklad muž miluje ženu a jeho city niesu opätované, z mužovej strany úprimné priateľstvo naďalej fungovať nemôže...
Nemslim si ze kazdy, a nemyslim si ani ze prave ty. Ale poznam viacerych takych osobne.Gangy napísal:To ze ty si myslis ze kazdy iny chlap vidi v zene len kundu obrastenu masom je prinajmensom obmedzene
NO FLAME prosím.
Ona síce nie, ale on si čosi môže a už začne kolotoč vecí ktorí to pošlu do hája.schw33k napísal:čím ? predsa keď je šťastná a spokojná, nič nepripustí
Praveže ani by som nepovedal...SRneC napísal:podla mna ani nad tym nerozmyslaj to dievca sa milo kuka po kazdom na chodbe ; )
BTW: gangy ma pravdu čo sa týka toho priateľstva.. poznam par ľudí čo boli od detstva kamarati a potom spolu začali chodiť a to o tom pred par mesiacmi možno rokmi ani jeden z nich ani nesnival... Proste pratelia ktorí o sebe vedia všetko ( alebo väčšinou takmer všetko )...
-
kukiak
Addict
Povedzme, ze "neviem" o koho ide
Mam v tej triede kamaratov a jedine co som pocul, tak to bolo to aka je vymleta a ako rada ukazuje ake tanga ma dnes oblecene
, sice brat s rezervou, su to nevyburenci
. Ten jej frajer vraj okolo 20r, to tiez hovori o niecom. Je sice pekna, ale ak je pravda, ze hladas to co si pisal, tak myslim, ze tato ti to nesplni
. To som pocul z rozpravania..
len prosim ta sem nepis, ako sa velmi mylim, lebo ju nepoznas ani ty, ani ja:).
Mam v tej triede kamaratov a jedine co som pocul, tak to bolo to aka je vymleta a ako rada ukazuje ake tanga ma dnes oblecene
-
midnight_man
Guru
Ano je pravda ze zivot nieje vzdy ruzovy, s tym zabudani m ver mi ze viem co to jea trva to par rockov ale tak to sa proste stava...vies sa ti moze stat ze sa to cele posere...zeny su uz raz take postav pred ne 2 chlapov a oni budu stale prekrucat....a neskonci to nikdy to mi ver! lebo malktora baba vie povedat razne svoj postoj vies..bude tahat tahat az budes "fejsom" sa po zemi suchat.... never tomu ze ti to nedovoli ak ma krasny vztah. JE TO ZENA.schw33k napísal:.....
-
Sagittarius
Guru
No keď je niekto zaslepený a má na očiach ružové okuliare, tak sa mu ťažko niečo vysvetľuje...a zase ľudia toho nahovoria, ale zase bez vánku sa ani lístok na strome nepohne...kukiak napísal:Povedzme, ze "neviem" o koho ide![]()
Mam v tej triede kamaratov a jedine co som pocul, tak to bolo to aka je vymleta a ako rada ukazuje ake tanga ma dnes oblecene, sice brat s rezervou, su to nevyburenci
. Ten jej frajer vraj okolo 20r, to tiez hovori o niecom. Je sice pekna, ale ak je pravda, ze hladas to co si pisal, tak myslim, ze tato ti to nesplni
. To som pocul z rozpravania..
Asi tak...Aiden napísal:boli chvile ked som cosi take riskoval...ale vies co?...nemyslim, ze nejake sproste vyhrazky, ci uz priamo inzultacia cloveka odradia...
Brian: A čo sa týka tvojho problému, myslím, že ho chápem až príliš...lebo niečo podobné som zažil, resp. zažívam...jednoducho si sa na ňu namotal, určité veci si si nahovoril a teraz sa nevieš z toho. A ešte k tomu aj ona vie, že máš (mal si) o ňu záujem...Takže je to tažké...
Tak najlepšie by bolo na ňu zabudnúť, nerozmýšľať nad ňou keď už nijako inak, tak spôsobom klin sa klinom vybýja, len je tu riziko, že keď to nevyjde, môžeš sa vrátiť opäť k myšlienkam na ňu...Takže ak by si na ňu naozaj nemohol zabudnúť, tak sa skús o niečo pokúsiť, ale je tu dosť veľká pravdepodobnosť neúspechu...v opačnom prípade sa pokús všetkými možnými aj nemožnými spôsobmi na ňu zabudnúť...
Tento príbeh mi stále viac začínať pripomínať niečo, čo som prežil ja...
Tak veľa šťastia...
... to je ta posledna vec ktorej sa bojim...slavo120 napísal:noo dobre tak som sa mozno preratal .. ale mozes ublizit aj ty sebe , respektive ti ublizi jej frajer![]()
kukiak: Je to možne.. ako vravis poznam ju iba trocha no tiež tam mam kamaratov a vravia všeličo iné len nie to čo ty... To čo si napisal ty mi sedi skor na niekoho ineho a radšej nebudem špecifikovať na koho. ( odznak ktorý nosí ten koho myslim hovorý za všetko: "Som je***.." ) Necvhcem sa hadať kto ma pravdu... uvidim... Takže zatial to nerieš...
Sagittarius: Dik.
-
kukiak
Addict
Neviem naco to sem mutis a pleties a urazas mi kamaratku, kt. nepoznas
, absolutne to s tym nic nema. Ja som len vravel co som pocul a kludne to pravda byt nemusi a to som aj napisal.
No vela stastia kazdopadne
Ide asi o to, ze po svete beha, dalsich XY peknych a milych dievcat, dokonca nezadanych. Namotat sa na prvu kt. uvidis je blbost, sice asi normalne. Stalo sa to mne aj urcite vela dalsim, akurat to clovek pochopi az ked dostane facku
Ide asi o to, ze po svete beha, dalsich XY peknych a milych dievcat, dokonca nezadanych. Namotat sa na prvu kt. uvidis je blbost, sice asi normalne. Stalo sa to mne aj urcite vela dalsim, akurat to clovek pochopi az ked dostane facku
Tnj dik...kukiak napísal:Neviem naco to sem mutis a pleties a urazas mi kamaratku, kt. nepoznas, absolutne to s tym nic nema. Ja som len vravel co som pocul a kludne to pravda byt nemusi a to som aj napisal.
noo ved ja som nepovedal ze sa bojisBrian napísal:... to je ta posledna vec ktorej sa bojim...![]()
jj to ti verim ... a laska obcas boli nie ?Aiden napísal:boli chvile ked som cosi take riskoval...ale vies co?...nemyslim, ze nejake sproste vyhrazky, ci uz priamo inzultacia cloveka odradia...
-
midnight_man
Guru
aj aj ludia husta debata...no nakolko je spravne miesat sa druhym do vztahu budes vediet vtedyx ked to spravis,repsektive potom ked si budes niest nasledkyslavo120 napísal:jj to ti verim ... a laska obcas boli nie ?, ale jasne tak laska byva slepa a obcas asi nepozerame na prekazky nato ci ma ci nema frajera ideme si za svojim , neviem na kolko to je spravne starat sa niekomu do vztahu , ale to uz neriesim .... i tak sa vzdy najde niekto kto bude za a kto proti
no ano niektori to odsudzuju...a keby som sa k nim pridal, tak spochybnujem niekdajsie konanie sameho seba
...nevravim, ze je to pekne - skor by som to nazval prirodzenym vyberom
...ty jej nechces znicit(aj ked si myslim, ze to slovo, je v tomto pripade nevhodne) vztah a nechces aby ostala sama...prave naopak 
ked clovek sa na nieco take da, je to prave tym, ze vie, ze dotycnej moze dat viac ako jej momentalny priatel...
to, ze si ju nedokaze ustrazit, resp. ze sa ONA ROZHODNE, ze ja som pre nu lepsi, nema IMHO uz nic s tym, ze je to svinstvo
ako tu uz bolo povedane...ked je s nim stastna, tak s nim bude stastna aj potom, co ma posle do p... kade lahsie
ked clovek sa na nieco take da, je to prave tym, ze vie, ze dotycnej moze dat viac ako jej momentalny priatel...
to, ze si ju nedokaze ustrazit, resp. ze sa ONA ROZHODNE, ze ja som pre nu lepsi, nema IMHO uz nic s tym, ze je to svinstvo
ako tu uz bolo povedane...ked je s nim stastna, tak s nim bude stastna aj potom, co ma posle do p... kade lahsie