KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nucli
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nucli »

pershing napísal:nechajte ju :wink: jej plan sa mi celkom pozdava :D
ja tiez nechapem tuto temu, ked uz dakto nevie kam zobrat holku to je podlamna maximalna loserina :D prepacte :idea:
nie kazdy je vo veku 16 (ci uz 17?) rokov taky boss ako si ty... :roll: tema je to imho dobra, aj ked zatial nepadlo nic extremne originalne ale co nieje moze byt...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

co je natom bossovske? vysvetli mi to, ty si sef, dospelak :?
neviem kde je problem? ja stym problem zatial nemam tak som to napisal tak...kazdy mame pravo na svoj nazor.. :roll:
p.s: nemusis citovat prispevok nad sebou ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale páni klidek ... Lebo urobim manevre jak na vojne tzn. ŽRPG (Žeravou retazou po gulách) ... Tiez vsetci chapete satyru

Treba byt kreativny ... zobrat ju na miesto kde sa ti paci miestna atmosfera alebo Vyhlad alebo priroda.
Ja som s tym problem nemal ... Vo svojom okoli najdes vela miest ... ci uz kaviarni, alebo restauraci ktore stoja za to aby si tam zobral Nadejnu priatelku alebo uz priatelku.
Niiektore damy oblubuju prechadzky ... v tichom romantickom a peknom prostredi ...
Trochu srdca a vlastneho citu zapojte ;)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

priznam sa, ze som neprecital celu temu, ale zajtra (ked pozeram na hodiny tak vlastne dnes) to napravim. tiez mam teraz takyto problem, ze neviem kam von s dievcatom o ktore mam zaujem. nastastie mam vyhodu, ze nemusim nijako maskovat to, ze ju chcem. ona to vie. ale jej odpoved je nie, lebo je naviazana na byvaleho. dufam, ze to prejde. no ale k veci. kedze mi nerobi problem, ze to bude vyzerat ako rande, tak mam oblubene miesta
1.) hrad - pekny vyhlad, ticho, malo ludi, super prostredie
2.) vodna fajka - ak ma dievcina rada vodne fajky, tak nie je problem
3.) cokoladovna - tiche prostredie, sladka cokolada, super kombinacia (pre bratislavcanov odporucam cafe del via pod hradom)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

1.co ja viem tichucka krcmicka z pohodovou muzikou :)
2. Ked je teplejsie tak desi na prehadzku
3. K sebe pozriet nejaky film
4. Piatok desi von s kamaratmi zabavit sa ...
moznosti je vela zalezi na fantazii a zaujmov partnera :)
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

turtlak69 napísal: 3.) cokoladovna - tiche prostredie, sladka cokolada, super kombinacia (pre bratislavcanov odporucam cafe del via pod hradom)
uhaaaaa, Cafe del via ? :D

:arrow: tam je moc prijemne prostredie, s fajnovou pohodackou muzickou - jazzikom a fakt tam pripravuju velmi dobru cokoladu so slahackou :) , podla mna je to celkom dobry podnik na prve stretnutia :)

edit : to co napisal midnight man sedi na tento podnik :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kludny tichy podnik s prijemnou atmosferou..ziadne zafajcene hlucne veci...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

prazdny byt pohodova muzicka a ides :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

fizz napísal:Zoberte ju na cintorin. Pokial poprosite kamarata aby sa tam siel prejst v bielej plachte, mozno sa na vas nejaka konecne dobrovolne hodi.
/prepac, ze som ti hned neodpisala bola som s priatelom :lol:
poznam zopar holiek co by s radostou sli na cintorin sa prejst.. aj o polnoci :twisted:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

A?..vieš..asi by som sa posral.. :hehe:

K téme..minule som zobral priateľku len tak na prechádzku do prírody...a cestou sme si čítali knižku o partnerských a sexuálnych znameniach...ale to je jedno,kam ju vezmeš..najradšej niekam von..aby ste sa mohli rozprávať.. :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

bell napísal:uhaaaaa, Cafe del via ? :D

:arrow: tam je moc prijemne prostredie, s fajnovou pohodackou muzickou - jazzikom a fakt tam pripravuju velmi dobru cokoladu so slahackou :) , podla mna je to celkom dobry podnik na prve stretnutia :)
ale ma to jednu taku nevyhodu... dievcatu bolo vtedy uplne jasne kam smerujem a co sa snazim docielit :D ale je to tak, cokolada je tam super :) a este taky maly tip: staci si vypytat na tu slahacku este skoricu a chuti to este lepsie :) navyse ten jazz v pozadi... vsetko podla mojich predstav :) nemal som co vytknut
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A co je na tom zle, ze bude jasne smerovanie? Prinajhorsom, co je vlastne z urciteho hladiska aj prinajlepsom zaroven, ti z mosta do sprosta povie ze nema zaujem...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Jednoznačnosť

Príspevok od používateľa forgottten »

Fabo napísal:A co je na tom zle, ze bude jasne smerovanie? Prinajhorsom, co je vlastne z urciteho hladiska aj prinajlepsom zaroven, ti z mosta do sprosta povie ze nema zaujem...
Tu je taká vec: Žena nemusí mať záujem, ale Ty to v nej môžeš vyvolať. Môžeš spôsobiť, aby mala záujem... Ak naozaj chceš a makáš, hráš s ňou túto vzťahovú doberavú hru a robíš, nechceš len tak dostať, lebo si o to požiadaš (a keď si o to požiadaš týmto štýlom, naozaj LEN zťažka to dostaneš), tak vtedy je to ešte len ono. A ženy nemajú rady, keď je všetko podané na rovinu.. Najradšej cez metafory a kódy, a tak ďalej. Keď sucho vyložíš karty, môže to VEĽMI ľahko odradiť.
pinco
Darca
Darca

Re: Jednoznačnosť

Príspevok od používateľa pinco »

mimkorn napísal:A ženy nemajú rady, keď je všetko podané na rovinu.. Najradšej cez metafory a kódy, a tak ďalej. Keď sucho vyložíš karty, môže to VEĽMI ľahko odradiť.
Nie je pravda, nie každá žena má rada takéto behanie okolo horúcej kaše.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

pinco napísal:Nie je pravda, nie každá žena má rada takéto behanie okolo horúcej kaše.
mozem iba suhlasit.
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

pinco napísal:Nie je pravda, nie každá žena má rada takéto behanie okolo horúcej kaše.
ale aj to behanie okolo horucej kase moze byt zaujimave :wink: podla mna je to individualne (ako asi aj vsetko), zalezi nie len od zeny ale aj od konkretneho pripadu :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mimkorn napísal:Keď sucho vyložíš karty, môže to VEĽMI ľahko odradiť.
Nemám zas na mysli že za ňou prídeš a povieš či s tebou nechce chodiť... Len aby sa ti nestalo že ona by aj ako hej, ale ty predsa (podľa nej) neprejavuješ záujem, ved by si ju predsa pozval aj na nejaké romantickejšie miesto abo čo...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa to závisí od povahy daného človeka, keď je niekto romanticky založený, zväčša má rád tie omáčky okolo toho, keď je niekto realista, ide priamo k veci. :)
Inak čo tu nebolo ešte spomenuté, jedna možnosť je aj ísť venčiť hafana, pokiaľ je nejaký naporúdzi. Keby nastalo ticho, bude vďačnou témou na rozhovor. :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Podla mna to zalezi skor od veku, nehnevajte sa ale v 15 si sadnut do romantickeho podniku, je neviem, trosku cudne :).
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

15

Príspevok od používateľa pipiak »

Jasne ,v 15 je nalepsie sediet na lavicke a ozierat sa donemoty / hulit travu ,ne ?! Keby radsej sedeli v romantickych podnikoch.
Napísať odpoveď