A kde som to láska napisal?:)pipiak napísal:Jasne ,v 15 je nalepsie sediet na lavicke a ozierat sa donemoty / hulit travu ,ne ?! Keby radsej sedeli v romantickych podnikoch.
KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..
a podla mna to kino aj obstoji ...ak nejdes s uplne cudzim clovekom( lebo vacsinou dievca co chces zbalit mas prestudovane od jej kamaratov) tak nezabudaj ze do kina treba ist a aj z neho ...a mozte kecaaaat ak ste v kine prebehli fyzicke zoznamenie
//myslel som ze v kino mohlo byt uz coro-moro a cestou z kina je uz ruka v nohave
samozrejme mozno..
2// jaj ty si sa len za slovka chytaaaal
//myslel som ze v kino mohlo byt uz coro-moro a cestou z kina je uz ruka v nohave
samozrejme mozno..
2// jaj ty si sa len za slovka chytaaaal
Fyzicke nie? Ako vyzera take fyzikalne zoznamovanie? Moze to byt celkom zaujimave...SRneC napísal:a podla mna to kino aj obstoji ...ak nejdes s uplne cudzim clovekom( lebo vacsinou dievca co chces zbalit mas prestudovane od jej kamaratov) tak nezabudaj ze do kina treba ist a aj z neho ...a mozte kecaaaat ak ste v kine prebehli fyzikalne zoznamenie
To mi pripomina triednu chatu a pozvanie na "kvantovo-jazzovu party". Tzn naliat si chlast, pocuvat jazz a citat si potichu knihu o ciernych dierach. A tak ako vtedy aj teraz reagujem rovnako - WTF?!
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jednoznačnosť
Nuž pochopiteľne všetko s mierou. Treba vedieť odhadnúť podľa situácie a okolností ako k týmto veciam pristupovať... Ale určite máte pravdu, nie každá to musí mať rada.pinco napísal:Nie je pravda, nie každá žena má rada takéto behanie okolo horúcej kaše.
-
freelancerko
Novice
-
Stoporko
VIP
napíšem niečo k pôvodnému zámeru autora témy: s milovanou polovičkou sme len minulý piatok objavili zrekonštruovanú prezidentskú záhradu v Ba. Rekonštruovali ju už dávno, ale obaja sme v nej boli naposledy ako deti...a pripravili sme sa tým o úžasné miesto na posedenia v príjemnom prostredí. A z toho plynie poučenie: ak si pamätáte s parterkou/om na nejaké zabudnuté miesto, skúste sa tam ísť pozrieť, či sa nezmenilo, možno budete tak príjemne prekvapení ako my
pre aktívne založené povahy: ísť sa korčuľovať na hrádzu alebo do Líščieho údolia, prechádzky z Kamzíka na Železnú - nenáročné
pre zvedavé a dobrodružné páriky: objavovanie zabudnutých bunkrov na kolibe, dlhých dieloch, petržalke... a sú mnohé krásne miesta, ale neprezradím, chceme tam mať súkromie
ale stačí chodiť s otvorenými očami a dívať sa okolo seba
my máme s polovičkou obľúbené návštevy Coffee and co. odporúčam najmä to na Michalskej, ale ten výklenok v nefajčiarskej časti je náš
veľa krásnych zážitkov, hádam to niekomu pomohlo
pre aktívne založené povahy: ísť sa korčuľovať na hrádzu alebo do Líščieho údolia, prechádzky z Kamzíka na Železnú - nenáročné
pre zvedavé a dobrodružné páriky: objavovanie zabudnutých bunkrov na kolibe, dlhých dieloch, petržalke... a sú mnohé krásne miesta, ale neprezradím, chceme tam mať súkromie
my máme s polovičkou obľúbené návštevy Coffee and co. odporúčam najmä to na Michalskej, ale ten výklenok v nefajčiarskej časti je náš
veľa krásnych zážitkov, hádam to niekomu pomohlo
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
ja som dnes zavolal janku len tak posediet na lavicke, poprechadzat sa, posmiat sa na mojich (blbych) reciach. ale zaujimave by bolo zobrat zensku na zahradku pomoct babke okopavat zemiaky...
a btw. ja som uz mal rande na cintorine. mali sme tam picknick a sedeli sme na hrobe, jedlo a pozerali na vyhlad (zidovsky cintorin na kopci) vidno cele mesto...
a btw. ja som uz mal rande na cintorine. mali sme tam picknick a sedeli sme na hrobe, jedlo a pozerali na vyhlad (zidovsky cintorin na kopci) vidno cele mesto...
Velmi sa mi paci moja naivna panenska predstava:
Mam motorku, nejaku taku... cestne enduro alebo enduro do tvrdeho terenu. Pozvat dievca, ci sa nechce previezt.
Posadit ju na motorku, nakopnut a silno zahrabat pred ludmi a odfrcat niekam het... najlepsie na vysoky kopec.
Casovo by som to vymedzil pred zaciatok zapadu slnka a z kopca zliezt po tom, ako sa slnko schova, trosku sa pri tom skvelom vyhlade pomuckat a kym je este svetlo, frisko zbehnut dole a s5 do podniku eventualne ju zaviezt rovno domov.
Blbe vsak je, ak nebyvate v hornatom kraji, ale na rovine.
Mam motorku, nejaku taku... cestne enduro alebo enduro do tvrdeho terenu. Pozvat dievca, ci sa nechce previezt.
Posadit ju na motorku, nakopnut a silno zahrabat pred ludmi a odfrcat niekam het... najlepsie na vysoky kopec.
Casovo by som to vymedzil pred zaciatok zapadu slnka a z kopca zliezt po tom, ako sa slnko schova, trosku sa pri tom skvelom vyhlade pomuckat a kym je este svetlo, frisko zbehnut dole a s5 do podniku eventualne ju zaviezt rovno domov.
Blbe vsak je, ak nebyvate v hornatom kraji, ale na rovine.
-
forgottten
Medium Star
Na cintorin berie vkuse ona mňa, aj s vedľajšími praktikami (crazy) (cez dva roky po založení témy, iná babafizz napísal:Zoberte ju na cintorin. Pokial poprosite kamarata aby sa tam siel prejst v bielej plachte, mozno sa na vas nejaka konecne dobrovolne hodi.
/prepac, ze som ti hned neodpisala bola som s priatelom
Pridávajte ľudia nápady, som zúfalý, žijem vo východniarskej diere a ide ma poraziť, jak ťažko sa improvizuje, potrebujem robiť rýchly rescue na romance (i keď to skresľuje. Ona má pod romantikou pivo a cigó, ako kedysi zadrbal kolega Dieg0 na začiatku topicu).
tak ked pivo a ciga, tak krcma u sliepky to istiMimKoRn napísal:Na cintorin berie vkuse ona mňa, aj s vedľajšími praktikami (crazy) (cez dva roky po založení témy, iná baba)
Pridávajte ľudia nápady, som zúfalý, žijem vo východniarskej diere a ide ma poraziť, jak ťažko sa improvizuje, potrebujem robiť rýchly rescue na romance (i keď to skresľuje. Ona má pod romantikou pivo a cigó, ako kedysi zadrbal kolega Dieg0 na začiatku topicu).
-
karamellova
Novice
Sport-lahky co zvladne kazdy ked tvrdi ze nie si velmi na sporty-bowling, korculovanie na stadione alebo na zamrznutom jazere, to spominane lyzovanie, nejake tie motokary, byciklovanie, nejake preteky_ psich zaprahov, dostihy a pod, lunapark, dom hrozy, kolotoce-tam budes pre nu hrdina co sa neboji, paitnball,
potom nejake tie prechadzky urcite poznas nejake pekne miesta a casom sa tam budte radi vracat-aj ked na zaciatok je to trochu nuda...
potom tie klasicke kulturne-kino-ale zaner co sa bude pacit aj jej. mozno ma rada krvaky ale skor asi nie, a nie vsetky baby maju rady romantiku tak odporucam nejaky 3D animak, nejaky podnik so zivou hudbou ked bude hrat hudba budete sledovat ked nie mozete sa rozpravat, nejaka ta vystava psov, autosalon a pod.
inak mozte sa spolu aj ucit ja viem povies si nuda...ale mozno tebe nieco nejde a ty to viesbude ta pokladat za mudreho a v prestavkach sa mozete rozpravat
je totho kopec. ved si vsimaj co ma rada. ak to vystihnes tak mas vyhrate. pre niekoho moze byt vystava psov strasna nuda ale ona napr. psy zboznuje ju bude tesit hlavne to ze si si vsimol a oceni to
neodporucam: zafajcene podniky, diskoteky-tam sa velmi neporozpravate, ist si len niekam sadnut- moze byt dobry doplnok k este niecomu ale ak len cely cas sedite a pozerate na seba bude trapne ticho, plavarne a aquaparky-asi sa bude hanbit na prvom rande ukazat sa ti len v plavkach, stretnutia s patiou- oni ti kmarati to niekedy nemyslia zle ale jednak sa moze pred nimi hanbit a jednak ona chce byt s tebou a nie s tvojimi kamaratmi.
a to rande vobec nemusi vyzerat ako rande ved ide o to aby ste sa spoznali a travili spolu cas....
potom nejake tie prechadzky urcite poznas nejake pekne miesta a casom sa tam budte radi vracat-aj ked na zaciatok je to trochu nuda...
potom tie klasicke kulturne-kino-ale zaner co sa bude pacit aj jej. mozno ma rada krvaky ale skor asi nie, a nie vsetky baby maju rady romantiku tak odporucam nejaky 3D animak, nejaky podnik so zivou hudbou ked bude hrat hudba budete sledovat ked nie mozete sa rozpravat, nejaka ta vystava psov, autosalon a pod.
inak mozte sa spolu aj ucit ja viem povies si nuda...ale mozno tebe nieco nejde a ty to viesbude ta pokladat za mudreho a v prestavkach sa mozete rozpravat
je totho kopec. ved si vsimaj co ma rada. ak to vystihnes tak mas vyhrate. pre niekoho moze byt vystava psov strasna nuda ale ona napr. psy zboznuje ju bude tesit hlavne to ze si si vsimol a oceni to
neodporucam: zafajcene podniky, diskoteky-tam sa velmi neporozpravate, ist si len niekam sadnut- moze byt dobry doplnok k este niecomu ale ak len cely cas sedite a pozerate na seba bude trapne ticho, plavarne a aquaparky-asi sa bude hanbit na prvom rande ukazat sa ti len v plavkach, stretnutia s patiou- oni ti kmarati to niekedy nemyslia zle ale jednak sa moze pred nimi hanbit a jednak ona chce byt s tebou a nie s tvojimi kamaratmi.
a to rande vobec nemusi vyzerat ako rande ved ide o to aby ste sa spoznali a travili spolu cas....