Nazdar ludia....mam taky poblem s Call of duty 4 a hladam kazdu pomoc ......hral som COD4 singleplayer a bol som uz celkom daleko v hre...a odrazu mi spadol windows...ked som PC znova nastartoval tak uz mi nexcela hra ist odtial kde som mal automaticky savenutu hru....a dokonca sa cela hra tvari ze tam vobec ziadne savy nemam (ale ja ich tam mam!!!!!)...a tym padom musim znova hrat hru od znova od zaciatku....neviete mi pomoct?? ako to mam spravit, aby mi to slo?? prosim vas pomozte mi....ak viete... vdaka vam za pomoc
takto by si ich mal mat
"Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\Su-Do\save"
a potom este su tam dve zlozky a subory...
moje sejvy po komplet prejdeni maju 64mb..
no a napadlo ma ze ci mas ten profil.. ci si nevytvoril iny.. pretoze nwm potom preco by tie sejvy nemali ist
v tej zlozke ich mam presne ako pises......ale NEIDE MI TO ...nexapem ... a skusal som este aj to, ze som si stiahol z netu save-y z kompletne prejdenej hry.....dal som si ich do svojho profilu a aj tak NIC ... takze som z toho uplne mimo
// bol som v tej misii so sniperom (15 years ago) a vtedy sa mi to stalo...moj profil ma velkost 42,7 MB
potrebujem pomoc prosim!!!!!! mam taky problem. kupil som si originalnu cod4 nainstaloval som ju ale ked xem spustit singleplayer tak mi vyhodi tabulku ale po kratkej chvili zmizne a nic sa nedeje!§§ pls pomozte mi!! ziadny crack tam neni (lebo mam original)!!