Clovek si uz ani na nete nemoze ponadavat...
http://dnes.atlas.sk/z-domova/168043/za ... vi-vazenie
No ono je to aj o tom, ako to dotycna zasiahnuta osoba toleruje. U nas v studentskom klube sa tak vyhrazali zaobami za ohovaranie a nakoniec z toho aj tak nic nebolo, tento primator sa uz rozhodol riesit to. Mna by tiez netesilo keby o mne niekto rozsiroval nepravdive informacie a zvlast na stranke institucie v ktorej posobim.kukiak napísal:Ani raz by som nepovedal, ze v sekcii Politika tu na fore sa nenachadzaju podobne nazory a spekulacie![]()
Ale mal smolu no, strcil mu to rovno pod nos
no pravda to je, na ulici alebo v skole som stretol plno ludi co mi povedali "caf Sheep" pritom som ich v zivote nevidelbolek napísal:Človek nie je ani pod istým nickom úplne anonymný, preto si treba dávať pozor na to, čo kto povie resp. napíše.![]()
Určite sa jednalo o tvrdšie vyjadrenia na adresu toho primátora, inak by to nemalo až takéto dôsledky...
Zle hovoris...uz som to pisal aj vyssie - jedna vec je vyjadrenie svojho negativneho nazoru a druha vec je obvinenie z cinov, ktore dana osoba neurobila.triple napísal:ale ved to je hovadina nie? a keby mu to povedal do očí, tiež ho udá? je to len vyjadrenie svojho názoru nie? síce ked teraz nad tým tak uvažujem vyjadrenie názora je že čo ja viem páči/nepáči sa mi modrá... čo ja viem.. ale nech sa neposerie ten xy
dúfam že nepôjdem do basy za toto
Vidis, su to jasne obvinenia a ak to primator takto nerobi alebo si je vedomy, ze mu to nemozu dokazat, tak je prirodzene, ze sa brani.Roberto: „Volebný tím pána primátora Hrnčiara na čele s jedným z najväčších mestských podvodníkov p. Gallom sa dostal do ťažkostí. Nuž čo, jednému Gallovi už Hrnčiar stihol bez výberového konania posunúť stoličku riaditeľa v Matre.
Aspoň vidno, akých úžasných kamarátov má Hrnčiar a v akej spoločnosti sa pohybuje.
Ale radia mu dobre, tunely sa na mestskom úrade robia parádne, najmä zmluvy bez výberových konaní a podsúvanie predražených prác kamarátom, to v meste frčí. Nehovoriac o predaji mestského majetku za babku. Inak toto platíme my všetci, bohužiaľ.“
Hojko to bude sranda keď sa o rok ukáže že to bola pravdahojko napísal:Ohovárača z chatu polícia našla
Vyšetrovatelia najskôr podľa IP adresy zistili, že chater do verejného fóra prispieva v internetovej kaviarni. Potom počkali, kým sa prihlásil opäť – vtedy už písal zo svojho domáceho počítača. Hrnčiar muža spoznal na videozázname z bezpečnostnej kamery – bol to znalec, ktorý mu robil posudky na súkromný hypotekárny úver.