brm napísal:Ak máš dobre vetranú skriňu, tak to pasívne chladenie bude postačovať. Toto vyzerá byť na obyčajnú X1300, nuž nvidia by mala byť lepšia (ešte skús pastnúť, ktorú presne 8400GS máš)..
Inak ešte Ťa môžu prekvapiť a poslať Ti po reklamácii úplne inú grafiku..

to sa uz fakt necham prekvapit. Lebo dnes to len balil, zajtra to posle do BA, stade kym do poslu do NL, kym to posudia a dojde nieco ku mne tak amen tma...
A dovolim si dat sem este jeden problemik. Disk mam rozdeleny na particie. C-windisk, D-aplikacie, E-dokumenty. Po tychto problemoch s grafikou som sformatoval Ccko nech mam novy system, aj tak uz bolo nacase. No a checkdisk nasiel chybu na Ecku a pytal si kontrolu, tak nieco par dlhych minut robil a robil, a potom po restarte mi tam pribudlo X suborov s kretenskymi nazvami, a vsetky dokumenty a vsetko co som mal vcudu. Asi 90 percent z toho je necitatelne, ale myslim ze viac menej by to tam malo byt len su problemy so zac. suborov. Profak na infe vravel ze mi to mozno prepisalo tabulku NTFS ci FAT32 a tak nevie co kde je.
Tak sa chcem spytat co s tym, rozmyslal som nad nejakym recoverom ale tie su urcene na zmazane subory apod, hladal som nejake utility ale stale nic, tak ak by ste nieco vedeli tak ma poucte . este raz dik