vyber dvoch grafik+ obnova stratenych dat

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vyber dvoch grafik+ obnova stratenych dat

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Tak paani, mal som MSI radeon 1300x, vcelu som bol spokojny az kym som nezacal mat problemy s ovladacmi a vertikalne zaluzie v biose, tak sla na reklamaciu.
Mamina ale potrebovala nieco surne do prace, tak som vcera kupil GIGABYTE 8400 GS.
Takze ked pride ta stara domov, mam ju tam dat naspat alebo nechat tu novu GeForce??
Comp vyuzivam akurat na net + winamp, jedina zataz predstavuje BF2, ktora by mi mala slapat nadalej. Akurat ta radeonka mala malu vrtulku a tato ma len pasiv. Tak draci, dakujem za pomoc. :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ak to je obyc x1300 tak ta 8400 je lepsia ak je to x1300Pro tak je na tom 8400 trochu horsie a ak je to verzia x1300xt tak podla tom s hardware je vykonnejsia :-)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak to je obyčajná X1300ka, tak lepšia je 8400GS.. avšak ak máš X1300 Pro alebo X1300XT, tak potom 8400GS je po výkonnostnej stránke slabšia. Keď však nehrávaš hry, tak Ti to môže byť jedno a nechaj si tú, s ktorou budeš viac spokojný. 8400GS má + za pasívne chladenie, čiže nebude hučať ako X1300.. ;)

//no som pomalý.. :D Ale ešte doplním, že X1300XT má takmer dvojnásobný výkon v porovnaní s X1300, 8400GS, X1300 PRO

http://www23.tomshardware.com/graphics_ ... &chart=318
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

s tym pasivom mi to moze byt jedno, ked mi vacsiu cast bedne zaberaju vetraky ako steny :)
inac je to presne tato. Vravim hravam jedine BF2 po nete, a tam je skor limitujuca velkost RAM, ten moj 1GB neni ono....
Dakujem
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

tak potom si trosku polepsis tou 8400 :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak máš dobre vetranú skriňu, tak to pasívne chladenie bude postačovať. Toto vyzerá byť na obyčajnú X1300, nuž nvidia by mala byť lepšia (ešte skús pastnúť, ktorú presne 8400GS máš)..

Inak ešte Ťa môžu prekvapiť a poslať Ti po reklamácii úplne inú grafiku.. ;)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Ak máš dobre vetranú skriňu, tak to pasívne chladenie bude postačovať. Toto vyzerá byť na obyčajnú X1300, nuž nvidia by mala byť lepšia (ešte skús pastnúť, ktorú presne 8400GS máš)..

Inak ešte Ťa môžu prekvapiť a poslať Ti po reklamácii úplne inú grafiku.. ;)
to sa uz fakt necham prekvapit. Lebo dnes to len balil, zajtra to posle do BA, stade kym do poslu do NL, kym to posudia a dojde nieco ku mne tak amen tma...

A dovolim si dat sem este jeden problemik. Disk mam rozdeleny na particie. C-windisk, D-aplikacie, E-dokumenty. Po tychto problemoch s grafikou som sformatoval Ccko nech mam novy system, aj tak uz bolo nacase. No a checkdisk nasiel chybu na Ecku a pytal si kontrolu, tak nieco par dlhych minut robil a robil, a potom po restarte mi tam pribudlo X suborov s kretenskymi nazvami, a vsetky dokumenty a vsetko co som mal vcudu. Asi 90 percent z toho je necitatelne, ale myslim ze viac menej by to tam malo byt len su problemy so zac. suborov. Profak na infe vravel ze mi to mozno prepisalo tabulku NTFS ci FAT32 a tak nevie co kde je.
Tak sa chcem spytat co s tym, rozmyslal som nad nejakym recoverom ale tie su urcene na zmazane subory apod, hladal som nejake utility ale stale nic, tak ak by ste nieco vedeli tak ma poucte . este raz dik
Napísať odpoveď