Teraz som ho dopozeral ... no celkom v pohode
7/10 Ma urcite ... Ako mierne Je Koniec ... Chyba mi tam dokoncenie toho deja. Osadenstvo bombove len ten rozhovor tej Brzdy a Petra (Kocourka) pred skolou to bolo katastrofalne umele. Kraus bol bombovy ... nenormalne mu sadla rola.
Len to stretavanie ucitelov mi nejak nesedelo ... Tak sa mozu stretnut ked je skola v Sali alebo v Martine ale nie v Prahe ... Za celych 5Rokov som stretol ucitela tri x a to je iba Bratislava.
podla man super film )...akoze dospelemu to mozno tak nepovei ako tinedzerovi....ten fetak s tou rzotaznostou a prsote tkaeto situacie ama dostali a celkovo sprejeri ) dobra atmosfera
Kelko napísal:ten drednaty to bol iny typek:D "oni chodili obleceni jak uplny kok****.i "
Jj ten zhulenec bol dobry
Inak cely film dobry, dost som sa na tom smial... Aj soundtrack sa k tomu hodil, jak utekali pred fizlami a do toho hral Indy & Wich
kubodinho napísal:cely film bol dobry , ale koniec sa mi moc nepacil , ale inak s ami to pacilo
Inac ten koniec, bol dost netipicky na tento styl filmu, da sa povedat ze vacsina takychto filmov konci stastne, no tu to tak nebolo. Urcite mozem vychadzat z toho ze sme nauceni, na happy endy. Cize ja by som ten zaver nejako nezatracoval, skoncilo to ako v beznom zivote...
Retne napísal:Inac ten koniec, bol dost netipicky na tento styl filmu, da sa povedat ze vacsina takychto filmov konci stastne, no tu to tak nebolo. Urcite mozem vychadzat z toho ze sme nauceni, na happy endy. Cize ja by som ten zaver nejako nezatracoval, skoncilo to ako v beznom zivote...
noooo asi budes mat pravdu ze sme nauceny na americke stastne konce
Ja to musim porovnat s filmom Snovbordaci a Raftaci.... Gympl bol oproti tomu velmi slaby. Shark to ohodnotil podla mna dost vysoko (7/10) ja by som mozno ani 5 nedal neviem zdalo sa mi to cele take umele/neprirodzene.... Ocakaval som od toho trocha viac
Uz som to konecne videl. Moc dobry film podla mna. Zaujalo ma hlavne to, ze sa nic nevyriesilo, ale teraz neviem ako to mam vlastne chapat ci je to dobre alebo zle. Mozno bude aj pokracovanie, ale tomu moc neverim. Inac ako uznavac hip-hopu sa mi to moc pacilo. A hudba bola neskutocne dobra. Wich je proste boh hudby.
dodo_mt napísal:Ja to musim porovnat s filmom Snovbordaci a Raftaci.... Gympl bol oproti tomu velmi slaby. Shark to ohodnotil podla mna dost vysoko (7/10) ja by som mozno ani 5 nedal neviem zdalo sa mi to cele take umele/neprirodzene.... Ocakaval som od toho trocha viac
dodo
tiez tomu davam 5/10.. jedine co ma nadchlo bol ten fetak... a ostatne rozhovori najma tych bab sa mi zdali byt hrozne umele.
podla mna to ani nebolo moc myslene ako komedia aj ked pri tom bobovi marleym som sa vzdy smial ktovie ci ta brada bola jeho ....koniec ma dojal a samozrejme aj KLARA ....
Ja by som to príliš so Snowb. alebo Rafť. neporovnával, predsa len u Gymplu išlo o zobrazenie typického života na strednej škole, resp. "gympli", mladých ľudí s každodennými problémami ale aj radosťami....možno aj preto ten otvorený koniec...niečo na zamyslenie...
Skvele vykony Madla, Matonohu, Schmitzera..Mlady Vorel(ovci) vobec nezahral(i) zle. Vacsina ostatnych bola priemerna, niektori dokonca podpriemerni (no dobre este Klara bola ok )
Vorel sa mal rozhodnut ci chce komediu alebo dramu, pretoze takto z toho vznikol iba jeden velky posplietanec.. Velmi dobre momenty sa striedali s ubohymi.
Dobra hudba, ktora dobre dotvarala atmosferu filmu.
Sedy priemer, druhykrat to pozerat urcite nebudem.
Konecne som sa odhodlal pustit si tento film a celkom pohoda, aj ked som ocakaval viacej, po precitani komentarov som zase vahal, ci sa oplati divat, no no nelutujem teraz. Myslim, ze par momentov na zasmiatie tam bolo, pribeh to malo tiez a dalo sa na to divat od zaciatku az do konca. Myslim, ze tak 6-7/10 bodov optimalne.