GYMPL

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Teraz som ho dopozeral ... no celkom v pohode :)
7/10 Ma urcite ... Ako mierne :minus: Je Koniec ... Chyba mi tam dokoncenie toho deja. Osadenstvo bombove len ten rozhovor tej Brzdy a Petra (Kocourka) pred skolou to bolo katastrofalne umele. Kraus bol bombovy ... nenormalne mu sadla rola.
Len to stretavanie ucitelov mi nejak nesedelo ... Tak sa mozu stretnut ked je skola v Sali alebo v Martine ale nie v Prahe ... Za celych 5Rokov som stretol ucitela tri x a to je iba Bratislava.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Mne tam tiež chýba nejaký ten koniec....takto ako to skončilo to nebolo nič moc.. inak celkom sa mi film páčil až na ten koniec... :?
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

podla man super film :))...akoze dospelemu to mozno tak nepovei ako tinedzerovi....ten fetak s tou rzotaznostou :D a prsote tkaeto situacie ama dostali a celkovo sprejeri :)) dobra atmosfera :)
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Šu-Do napísal:jj.. skor to vyzeralo ako na nizsich skolach ako je gymnazium.. nejaka ucnovka alebo podobne
Podla mna v tom filme nejde tak priam o to ci je to gymnazium alebo ina skola, gympl je len nazov...
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

ten drednaty to bol iny typek:D "oni chodili obleceni jak uplny ko*ot.i " :D
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Kelko napísal:ten drednaty to bol iny typek:D "oni chodili obleceni jak uplny kok****.i " :D
Jj ten zhulenec bol dobry :D
Inak cely film dobry, dost som sa na tom smial... Aj soundtrack sa k tomu hodil, jak utekali pred fizlami a do toho hral Indy & Wich :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

cely film bol dobry , ale koniec sa mi moc nepacil , ale inak s ami to pacilo :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

kubodinho napísal:cely film bol dobry , ale koniec sa mi moc nepacil , ale inak s ami to pacilo :)
Inac ten koniec, bol dost netipicky na tento styl filmu, da sa povedat ze vacsina takychto filmov konci stastne, no tu to tak nebolo. Urcite mozem vychadzat z toho ze sme nauceni, na happy endy. Cize ja by som ten zaver nejako nezatracoval, skoncilo to ako v beznom zivote... :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Retne napísal:Inac ten koniec, bol dost netipicky na tento styl filmu, da sa povedat ze vacsina takychto filmov konci stastne, no tu to tak nebolo. Urcite mozem vychadzat z toho ze sme nauceni, na happy endy. Cize ja by som ten zaver nejako nezatracoval, skoncilo to ako v beznom zivote... :wink:
noooo asi budes mat pravdu ze sme nauceny na americke stastne konce :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja moc ceske filmy nemusim ale toto sa dalo...som sa aj parkrat zasmial..
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Ja to musim porovnat s filmom Snovbordaci a Raftaci.... Gympl bol oproti tomu velmi slaby. Shark to ohodnotil podla mna dost vysoko (7/10) ja by som mozno ani 5 nedal neviem zdalo sa mi to cele take umele/neprirodzene.... Ocakaval som od toho trocha viac

dodo
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Uz som to konecne videl. Moc dobry film podla mna. Zaujalo ma hlavne to, ze sa nic nevyriesilo, ale teraz neviem ako to mam vlastne chapat ci je to dobre alebo zle. Mozno bude aj pokracovanie, ale tomu moc neverim. Inac ako uznavac hip-hopu sa mi to moc pacilo. A hudba bola neskutocne dobra. Wich je proste boh hudby. :)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

dodo_mt napísal:Ja to musim porovnat s filmom Snovbordaci a Raftaci.... Gympl bol oproti tomu velmi slaby. Shark to ohodnotil podla mna dost vysoko (7/10) ja by som mozno ani 5 nedal neviem zdalo sa mi to cele take umele/neprirodzene.... Ocakaval som od toho trocha viac

dodo
tiez tomu davam 5/10.. jedine co ma nadchlo bol ten fetak... a ostatne rozhovori najma tych bab sa mi zdali byt hrozne umele.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

podla mna to ani nebolo moc myslene ako komedia aj ked pri tom bobovi marleym som sa vzdy smial :D ktovie ci ta brada bola jeho :D....koniec ma dojal a samozrejme aj KLARA :) ....

davam 7/10
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Ja by som to príliš so Snowb. alebo Rafť. neporovnával, predsa len u Gymplu išlo o zobrazenie typického života na strednej škole, resp. "gympli", mladých ľudí s každodennými problémami ale aj radosťami....možno aj preto ten otvorený koniec...niečo na zamyslenie...

8/10
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

prave som to dokukal,

6.5/10 cakal som od Vorela nieco viac
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

5/10

Skvele vykony Madla, Matonohu, Schmitzera..Mlady Vorel(ovci) vobec nezahral(i) zle. Vacsina ostatnych bola priemerna, niektori dokonca podpriemerni (no dobre este Klara bola ok :D )

Vorel sa mal rozhodnut ci chce komediu alebo dramu, pretoze takto z toho vznikol iba jeden velky posplietanec.. Velmi dobre momenty sa striedali s ubohymi.

Dobra hudba, ktora dobre dotvarala atmosferu filmu.
Sedy priemer, druhykrat to pozerat urcite nebudem.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Key5ers0ze napísal:5/10.Sedy priemer, druhykrat to pozerat urcite nebudem...
diky. zhrnul si to za mna :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Konecne som sa odhodlal pustit si tento film a celkom pohoda, aj ked som ocakaval viacej, po precitani komentarov som zase vahal, ci sa oplati divat, no no nelutujem teraz. Myslim, ze par momentov na zasmiatie tam bolo, pribeh to malo tiez a dalo sa na to divat od zaciatku az do konca. Myslim, ze tak 6-7/10 bodov optimalne.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

no jedine co sa mi na tom filme pacilo bol ten Cestinar ktory je uplna kopia mojho matikara. vzhladovo aj spravanie :lol:
Napísať odpoveď