Problem s holkou
Problem s holkou
Takze som sa dal dohromady s jednou fakt super holkou pisali sme si na icq a napisali mi ze ci by som s nou nechodil a jaze hej a atd... a uz sme sa zacali bavit ako to bude atd... proste som bol rad ze mam zase new stah
a potom to prislo kamosi ked bola vecer niekde vonku tak sa jej pytali ze kde mas chalana (mna akoze:D) a ona ze co ? a potom utiekla tak nefim co si mam o tom mysiet a potom som jej napisal ze ci ma ma rada a ona ze hej a tak pisem jej kde je problem a ona ze nevie ani preco ale asi to suvisi so mnou a tak mam sa este o nieco pokusat ci skrtnut v zozname ?
to je fakt holka ktoru mam z duse asi po prvy krat rad

-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s holkou
no neviem ako to mam chapat ale podla mna si asi zle pochopil to ze mate vlastne vztah nieje to len tak ze si pisete a ty si myslis ze mas vztah ? a kolko mate vlastne rokov ?scoors napísal:Takze som sa dal dohromady s jednou fakt super holkou pisali sme si na icq a napisali mi ze ci by som s nou nechodil a jaze hej a atd... a uz sme sa zacali bavit ako to bude atd... proste som bol rad ze mam zase new staha potom to prislo kamosi ked bola vecer niekde vonku tak sa jej pytali ze kde mas chalana (mna akoze:D) a ona ze co ? a potom utiekla tak nefim co si mam o tom mysiet a potom som jej napisal ze ci ma ma rada a ona ze hej a tak pisem jej kde je problem a ona ze nevie ani preco ale asi to suvisi so mnou a tak mam sa este o nieco pokusat ci skrtnut v zozname ?
to je fakt holka ktoru mam z duse asi po prvy krat rad
![]()
hihi, "ja pamatam si na tie stare casy, uz mi rastu aj sedive vlasy. yeah
"
ale clovek neskor zisitit ze cez SMS, icq, alebo pokec to fakt neide... a v 14tich sa jej necuduj. Kedzde to bolo cez ICQ, tak je iste ze do 3 dni ta nebude znova brat ako kamarata, s odvovodnenim: "Vies, mne tak obcas zasibava, prepac."
ale clovek neskor zisitit ze cez SMS, icq, alebo pokec to fakt neide... a v 14tich sa jej necuduj. Kedzde to bolo cez ICQ, tak je iste ze do 3 dni ta nebude znova brat ako kamarata, s odvovodnenim: "Vies, mne tak obcas zasibava, prepac."
-
will.i.am
Darca
Presne tak... Cez ICQ alebo pokec mozes nadviazat kontakt.. ale vztah sa na tom neda zakladat...Shark NX napísal:Boze ... pochopte jedno vztahy sa nenadvazuju cez ICQ ... to sa nerobi tak ze napises: Chodime spolu??
A ak to myslis vazne tak ti odporucam prerusit ICQ kontakt a uz sa s nou len stretavat alebo jej volat... Lebo ICQ moze dost pokazit...
A ma 14
No tak,kocka sa zrejme hanbi,ze ma frajera..V tomto veku to moze byt celkom normalne.Mozno si jej prvy chlapec..Takze chod kludne za nou,pozvi ju niekam(napr.zmrzlina),poprechadzajte sa spolu medzi ludmi(pekne za rucky)-aby si zvykla na ten pocitscoors napísal:ja viem ale ona mi to tak pisala ze spolu chodime a teraz toto a rokyja 15
a ona 14
A zbytocne sa jej na to nevypytuj-preco usla,ked sa kamosi na teba vypytovali atd..
Ako so to riesil ty,ked si mal 14?Vecera v nobl podniku?Shark NX napísal:Boze ... pochopte jedno vztahy sa nenadvazuju cez ICQ ... to sa nerobi tak ze napises: Chodime spolu??
My sme si namiesto ICQ,pisali listy,listocky..Principialne to bolo to iste,ako ICQ,len cakacia doba bola dlhsia.
Re: Problem s holkou
ja len ze gratulujem ...kde si ju downloadol?scoors napísal:mam zase new stah
-
midnight_man
Guru
Zahliadol som ze v 15 tich netreba cakat super vztah, a preco nie?
poznam par parov kotre suspolu uz od 13tich a dneska maju uz po 16-17 a klape im to ako hodinky..Pripustam fakt ze ich je malo
Ale to je OT..to len tak.
K teme: kolega je fakt pravda ze tieto ICQ vztahy stoja za prdel...uz ked tak treba sa osobne stretnut alebo si zavolat..a nie ze "chces somnou chodit?" a ze HEj a schodime spolu
No ale podme riesit co treba,Tak teraz chod za nou porozpravajte sa.opytaj sa jej co od tohoto ocakavala..ako to vidi a tak ale v 14tich necakaj uspokojive odpovede.
K teme: kolega je fakt pravda ze tieto ICQ vztahy stoja za prdel...uz ked tak treba sa osobne stretnut alebo si zavolat..a nie ze "chces somnou chodit?" a ze HEj a schodime spolu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Scoors: Kámo, takých "vzťahov" ešte bude. Máš 15 ona 14, nie je to Tvoja budúca žena, iba baba ktorá sa Ti páči, ale poviem Ti jedno, ak ste ani poriadne nazačali a už sa to začína srať, tak sa vyser na to
)
po ďalšie, kua ďakujem za časy keď existovala maximálne pevná linka a ľudia nevedeli čo je internet, a už vôbec nie ICQ, je to záhuba ľudstva, ja sám som na PC závislý už oveľa menej ako kedysi. A snažím sa.. lebo je to síce fajn vec ale iba vtedy ak sa to vie správne využívať, a to väčšinou ľudia nevedia. Jednoducho všetkého veľa škodí. Ale chcel som tým povedať, to, že ľudia si na to veľmi rýchlo navykli, pretože je to takto pohodlnejšie a ľahšie. Predtým boli nútení niečo urobiť, zmeniť sa, bojovať, nájsť odvahu, teraz si to napíšu cez ICQ
) Ale viem, že to robia takto najmä asi puberťáci
Dúfam, že kategória 20+ už takto veci nerieši. Ja neviem mne aj keď som mal 15 najviac pomohlo keď som veci riešil osobne a z očí do očí.
Proste dpč, takéto veci sa neriešia cez ICQ a vzťahy už vôbec nevznikajú na ICQ
Midnajt: Ak im to takto bude klapať aj v 23, tak sa potom ozvi.
Nordkap: No to máš pravdu, v 16 ani 17 nie je šanca preklepnúť vzťahy
Ono celkove to zhrniem na takú malú úvahu že je tu vlastne zbytočné radiť v takom veku, lebo aj tak to slúži len na to aby sa človek niečo naučil a on sa to aj tak skôr či neskôr naučí a vlastne nie každý chce naozaj radu, lebo väčšina si to aj tak spraví po svojom a potom tu plače
a aj tak sú to len rady, človek by ich mal vypočuť ale rozhodnúť sa musí sám 
po ďalšie, kua ďakujem za časy keď existovala maximálne pevná linka a ľudia nevedeli čo je internet, a už vôbec nie ICQ, je to záhuba ľudstva, ja sám som na PC závislý už oveľa menej ako kedysi. A snažím sa.. lebo je to síce fajn vec ale iba vtedy ak sa to vie správne využívať, a to väčšinou ľudia nevedia. Jednoducho všetkého veľa škodí. Ale chcel som tým povedať, to, že ľudia si na to veľmi rýchlo navykli, pretože je to takto pohodlnejšie a ľahšie. Predtým boli nútení niečo urobiť, zmeniť sa, bojovať, nájsť odvahu, teraz si to napíšu cez ICQ
Proste dpč, takéto veci sa neriešia cez ICQ a vzťahy už vôbec nevznikajú na ICQ
Midnajt: Ak im to takto bude klapať aj v 23, tak sa potom ozvi.
Nordkap: No to máš pravdu, v 16 ani 17 nie je šanca preklepnúť vzťahy
Ono celkove to zhrniem na takú malú úvahu že je tu vlastne zbytočné radiť v takom veku, lebo aj tak to slúži len na to aby sa človek niečo naučil a on sa to aj tak skôr či neskôr naučí a vlastne nie každý chce naozaj radu, lebo väčšina si to aj tak spraví po svojom a potom tu plače
-
Začiatok Konca
Professional
Neviem...mám šestnásť a vážne veci s priateľkou neriešim...cez ICQ..proste si povieme zajtra a bodka..potom sa to rieši z ocí do očí.ETieNne napísal:Ale viem, že to robia takto najmä asi puberťáciDúfam, že kategória 20+ už takto veci nerieši.
Proste dpč, takéto veci sa neriešia cez ICQ a vzťahy už vôbec nevznikajú na ICQ![]()
Ak im to takto bude klapať aj v 23, tak sa potom ozvi.
No to máš pravdu, v 16 ani 17 nie je šanca preklepnúť vzťahy
Ale to,že spolu vydržali tak dlho im dáva predpoklad ostať spolu aj naďalej..nemám pravdu?..(ako vždy sa môže niečo posrať..ale pri takom čase je to menej pravdepodobné)
A prečo myslíš,že v 16-17 nieje možné preklepnúť vzťahy?...toto prosím vysvetliľť..