HipHop vs. Skateboarding
npo podla mna sak sk8tu hip hop velmi nehodi, uz lne koli rytmu pesniciek, pretoze podla mna by to mali ybt pesnicky pri ktorych to zije , taka blaznivejsia hudba........punk, rock...to skor.....aj ked mne to dako nevadi, hh mam celkom rad, aj ked uprednostnujem gitarovu hudbu.....len neamm rad ked 12 rocny si drbne na hlavu rovny silt
:D...jaaa kupujem zasadne sk8 siltovku
zahnuty silt
DC, Circa, Etnies, Emerica....to su znacky ktore ma mrad aj ked kus zacali s hiphopom
Sk8 neskonci to je jasne, ved to uz je nieco ako rock, ma svoju zakladnu a ludia ktori ho mali radi v detstve ho maju radi aj ako dospeli, no ale taky HH uz krachuje, dajme tomu par rokov a uvidis ako to bude...Edo Shinoda napísal:preco mylsis ze hip hop konci? .a sk8 si myslim ze tiez este dlho neskonci
ja to vidim tak ze sa to dava pomaly dokopy preto lebo obidve maju spolocny zaklad-ulicu. sk8boarding je streetovy sport a hiphop ulicova hudba... takze sa stretavaju, miesaju, obchoduju s drogami a preto potom maju seci ten pocit ze sk8eri su vlastne hoperi... ja som jazdil pred rokom, no skola mi nedovolila jazdit tak jak by som chcel tak som s tym prestal... ale sem tam si vydem na doske zajazdit 
...inak si hovorim skor hoper jak sk8ter
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No podla mna to teraz je len taky "vystrel modernej doby" cely tneto hiphop. Kazde decko saleje za tym aby bol reper, zrazu si kazdy mysli ze vie robit hudbu a ze je to jeho zivot pocuvat HH. Urcite je dost ludi co maju skutocne radi HH a fakt im ide o viac ako len o to byt cool, no vo vecsine pripadov je to len pozerina a akonahle pride nieco nove co bude IN tak bude malo kto hipoper ...Retne napísal:... ale taky HH uz krachuje, dajme tomu par rokov a uvidis ako to bude...
Tak akoze podla mna si teraz dost brutalne subjektivne zaskatulkoval setkych skaterov ze droguju. Neviem preco to kazdy pomaly tak vidi ze ked je niekto skater tak musi byt uz hned aj grazel a e skatuje koli tomu aby mal image "zleho chlapca" :-/ ja som tiez asi pred rokom prestal skatovat, ale tento sport ma stale moje sympatie. A stale mi to k sebe nejde sk8 a HH ... tak ako niekto vyssie spominal uz len koli tomu ze ku sk8 u sa hodi hudba s rychlejsim rytmom.bany napísal:ja to vidim tak ze sa to dava pomaly dokopy preto lebo obidve maju spolocny zaklad-ulicu. sk8boarding je streetovy sport a hiphop ulicova hudba... takze sa stretavaju, miesaju, obchoduju s drogami a preto potom maju seci ten pocit ze sk8eri su vlastne hoperi... ja som jazdil pred rokom, no skola mi nedovolila jazdit tak jak by som chcel tak som s tym prestal... ale sem tam si vydem na doske zajazdit
tak to si dost blbo povedal, ze sk8erov si opisal ako dakych poulicnych gangstrov co obcoduju s drogami ja skor sk8 berem ako zabavu a ucit sa daco nove, ako ked niekto skace na BMX.bany napísal:ja to vidim tak ze sa to dava pomaly dokopy preto lebo obidve maju spolocny zaklad-ulicu. sk8boarding je streetovy sport a hiphop ulicova hudba... takze sa stretavaju, miesaju, obchoduju s drogami a preto potom maju seci ten pocit ze sk8eri su vlastne hoperi... ja som jazdil pred rokom, no skola mi nedovolila jazdit tak jak by som chcel tak som s tym prestal... ale sem tam si vydem na doske zajazdit
hej tak navonok hej kym si neuvedomis ze sa to k takemu sportu nehodi.....a breakeri - oni tancuju aj na SK hip hop? lebo to si velmi predstavit nevem.a vies v amerike je kus iny hip hopFlinstone napísal:noo mne to ide do kopy ale predsalen keby som sk8toval urcite by som si radsej pustil ku tomu punk ako hip hop ani neviem preco ale tak to jeale inak nevidiim preco by nemohli byt sk8teri ako hip hoperi ked mozu byt Breakeri ako hip hoperi
-
Flinstone
Light Professional
No ja som Breaker ale akoze na hip hop sa break dance netancuje mozno anoo ale to maalo kedy mozno na Funk alebo mozno Rap ale to su vsetko mixyEdo Shinoda napísal:hej tak navonok hej kym si neuvedomis ze sa to k takemu sportu nehodi.....a breakeri - oni tancuju aj na SK hip hop? lebo to si velmi predstavit nevem.a vies v amerike je kus iny hip hop
-
tonek
Darca
hip-hop hmmm čo ja viem......ale rap nie. rap je tu bol a bude: rap 80tych rokov to bola šupa........at omaš ničo ako subkulturu......miki690 napísal:No podla mna to teraz je len taky "vystrel modernej doby" cely tneto hiphop. Kazde decko saleje za tym aby bol reper, zrazu si kazdy mysli ze vie robit hudbu a ze je to jeho zivot pocuvat HH. Urcite je dost ludi co maju skutocne radi HH a fakt im ide o viac ako len o to byt cool, no vo vecsine pripadov je to len pozerina a akonahle pride nieco nove co bude IN tak bude malo kto hipoper ... .
Flinstone napísal:No ja som Breaker ale akoze na hip hop sa break dance netancuje mozno anoo ale to maalo kedy mozno na Funk alebo mozno Rap ale to su vsetko mixy
omg, ludia konecne to pochopte... Rap je jeden z elementov hip hopu, je to iba cisto rapovanie. Takze hip hop music=rap+DJing...amateur napísal:hip-hop hmmm čo ja viem......ale rap nie. rap je tu bol a bude: rap 80tych rokov to bola šupa........at omaš ničo ako subkulturu......
EDIT: amateur: Tak sry, ja som to trochu inak pochopil...
Svojho casu som cital taky clanok, tism na aktualitach..."hip-hop pocuva 67% dotazanych a rap 25%) - cisla som dal orientacne.
Clanok (anketa) bola robena na vzorke deti vo veku tusim 12-18 rokov, och...
No, aj tak vas tu je 90% takych, co by som medzi nich zaradil.....ja sa normalne za "nas" hambim, ked vidim tie 12-13 rocne deti v rovnych siltovkach
No, aj tak vas tu je 90% takych, co by som medzi nich zaradil.....ja sa normalne za "nas" hambim, ked vidim tie 12-13 rocne deti v rovnych siltovkach
Ved mas pravdu... Akurat by som povedal, ze tu na fore ich nie je az 90%, ale inac s tebou suhlasim.Pimp_C napísal:Svojho casu som cital taky clanok, tism na aktualitach..."hip-hop pocuva 67% dotazanych a rap 25%) - cisla som dal orientacne.![]()
-
Flinstone
Light Professional
Jaj tak to mas pravdu aj ja som uz takych videl rovny silt bunda o 3 cisla vacsia pozera na teba jakeby nevem co bolo ale ked mu daco povies ta sa zosere chlapec a chodi na siroko jak ko***Pimp_C napísal:Svojho casu som cital taky clanok, tism na aktualitach..."hip-hop pocuva 67% dotazanych a rap 25%) - cisla som dal orientacne.![]()