HipHop vs. Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
eaten
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eaten »

npo podla mna sak sk8tu hip hop velmi nehodi, uz lne koli rytmu pesniciek, pretoze podla mna by to mali ybt pesnicky pri ktorych to zije , taka blaznivejsia hudba........punk, rock...to skor.....aj ked mne to dako nevadi, hh mam celkom rad, aj ked uprednostnujem gitarovu hudbu.....len neamm rad ked 12 rocny si drbne na hlavu rovny silt :D:D...jaaa kupujem zasadne sk8 siltovku :D zahnuty silt :) DC, Circa, Etnies, Emerica....to su znacky ktore ma mrad aj ked kus zacali s hiphopom
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No tak toto combo mi velmi nesedi, cisty sk8 nadovsetko. A myslim ze to skonci coskoro, tak ako uz aj konci hiphop :)
eaten
Light Professional
Light Professional

Retne napísal:No tak toto combo mi velmi nesedi, cisty sk8 nadovsetko. A myslim ze to skonci coskoro, tak ako uz aj konci hiphop :)
preco mylsis ze hip hop konci? .a sk8 si myslim ze tiez este dlho neskonci
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Edo Shinoda napísal:preco mylsis ze hip hop konci? .a sk8 si myslim ze tiez este dlho neskonci
Sk8 neskonci to je jasne, ved to uz je nieco ako rock, ma svoju zakladnu a ludia ktori ho mali radi v detstve ho maju radi aj ako dospeli, no ale taky HH uz krachuje, dajme tomu par rokov a uvidis ako to bude...
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bany »

ja to vidim tak ze sa to dava pomaly dokopy preto lebo obidve maju spolocny zaklad-ulicu. sk8boarding je streetovy sport a hiphop ulicova hudba... takze sa stretavaju, miesaju, obchoduju s drogami a preto potom maju seci ten pocit ze sk8eri su vlastne hoperi... ja som jazdil pred rokom, no skola mi nedovolila jazdit tak jak by som chcel tak som s tym prestal... ale sem tam si vydem na doske zajazdit :)
...inak si hovorim skor hoper jak sk8ter :twisted:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Retne napísal:... ale taky HH uz krachuje, dajme tomu par rokov a uvidis ako to bude...
No podla mna to teraz je len taky "vystrel modernej doby" cely tneto hiphop. Kazde decko saleje za tym aby bol reper, zrazu si kazdy mysli ze vie robit hudbu a ze je to jeho zivot pocuvat HH. Urcite je dost ludi co maju skutocne radi HH a fakt im ide o viac ako len o to byt cool, no vo vecsine pripadov je to len pozerina a akonahle pride nieco nove co bude IN tak bude malo kto hipoper ...
bany napísal:ja to vidim tak ze sa to dava pomaly dokopy preto lebo obidve maju spolocny zaklad-ulicu. sk8boarding je streetovy sport a hiphop ulicova hudba... takze sa stretavaju, miesaju, obchoduju s drogami a preto potom maju seci ten pocit ze sk8eri su vlastne hoperi... ja som jazdil pred rokom, no skola mi nedovolila jazdit tak jak by som chcel tak som s tym prestal... ale sem tam si vydem na doske zajazdit :)
Tak akoze podla mna si teraz dost brutalne subjektivne zaskatulkoval setkych skaterov ze droguju. Neviem preco to kazdy pomaly tak vidi ze ked je niekto skater tak musi byt uz hned aj grazel a e skatuje koli tomu aby mal image "zleho chlapca" :-/ ja som tiez asi pred rokom prestal skatovat, ale tento sport ma stale moje sympatie. A stale mi to k sebe nejde sk8 a HH ... tak ako niekto vyssie spominal uz len koli tomu ze ku sk8 u sa hodi hudba s rychlejsim rytmom.
eaten
Light Professional
Light Professional

bany napísal:ja to vidim tak ze sa to dava pomaly dokopy preto lebo obidve maju spolocny zaklad-ulicu. sk8boarding je streetovy sport a hiphop ulicova hudba... takze sa stretavaju, miesaju, obchoduju s drogami a preto potom maju seci ten pocit ze sk8eri su vlastne hoperi... ja som jazdil pred rokom, no skola mi nedovolila jazdit tak jak by som chcel tak som s tym prestal... ale sem tam si vydem na doske zajazdit :)
tak to si dost blbo povedal, ze sk8erov si opisal ako dakych poulicnych gangstrov co obcoduju s drogami ja skor sk8 berem ako zabavu a ucit sa daco nove, ako ked niekto skace na BMX.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

noo mne to ide do kopy ale predsalen keby som sk8toval urcite by som si radsej pustil ku tomu punk ako hip hop ani neviem preco ale tak to je :wink: ale inak nevidiim preco by nemohli byt sk8teri ako hip hoperi ked mozu byt Breakeri ako hip hoperi :wink:
eaten
Light Professional
Light Professional

Flinstone napísal:noo mne to ide do kopy ale predsalen keby som sk8toval urcite by som si radsej pustil ku tomu punk ako hip hop ani neviem preco ale tak to je :wink: ale inak nevidiim preco by nemohli byt sk8teri ako hip hoperi ked mozu byt Breakeri ako hip hoperi :wink:
hej tak navonok hej kym si neuvedomis ze sa to k takemu sportu nehodi.....a breakeri - oni tancuju aj na SK hip hop? lebo to si velmi predstavit nevem.a vies v amerike je kus iny hip hop
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Edo Shinoda napísal:hej tak navonok hej kym si neuvedomis ze sa to k takemu sportu nehodi.....a breakeri - oni tancuju aj na SK hip hop? lebo to si velmi predstavit nevem.a vies v amerike je kus iny hip hop
No ja som Breaker ale akoze na hip hop sa break dance netancuje mozno anoo ale to maalo kedy mozno na Funk alebo mozno Rap ale to su vsetko mixy
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

miki690 napísal:No podla mna to teraz je len taky "vystrel modernej doby" cely tneto hiphop. Kazde decko saleje za tym aby bol reper, zrazu si kazdy mysli ze vie robit hudbu a ze je to jeho zivot pocuvat HH. Urcite je dost ludi co maju skutocne radi HH a fakt im ide o viac ako len o to byt cool, no vo vecsine pripadov je to len pozerina a akonahle pride nieco nove co bude IN tak bude malo kto hipoper ... .
hip-hop hmmm čo ja viem......ale rap nie. rap je tu bol a bude: rap 80tych rokov to bola šupa........at omaš ničo ako subkulturu......
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Flinstone napísal:No ja som Breaker ale akoze na hip hop sa break dance netancuje mozno anoo ale to maalo kedy mozno na Funk alebo mozno Rap ale to su vsetko mixy
amateur napísal:hip-hop hmmm čo ja viem......ale rap nie. rap je tu bol a bude: rap 80tych rokov to bola šupa........at omaš ničo ako subkulturu......
omg, ludia konecne to pochopte... Rap je jeden z elementov hip hopu, je to iba cisto rapovanie. Takze hip hop music=rap+DJing... :roll:
EDIT: amateur: Tak sry, ja som to trochu inak pochopil...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

piton napísal:omg, ludia konecne to pochopte... Rap je jeden z elementov hip hopu, je to iba cisto rapovanie. Takze hip hop music=rap+DJing... :roll:
:shock: :shock: :roll: :roll:
lol a čo som napisal?
ty si napisale že to je sučasť toho len trocha inač a ja som napisal to iste len zase trocha inač.......
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Svojho casu som cital taky clanok, tism na aktualitach..."hip-hop pocuva 67% dotazanych a rap 25%) - cisla som dal orientacne. :lol:
Clanok (anketa) bola robena na vzorke deti vo veku tusim 12-18 rokov, och...

No, aj tak vas tu je 90% takych, co by som medzi nich zaradil.....ja sa normalne za "nas" hambim, ked vidim tie 12-13 rocne deti v rovnych siltovkach
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Pimp_C napísal:Svojho casu som cital taky clanok, tism na aktualitach..."hip-hop pocuva 67% dotazanych a rap 25%) - cisla som dal orientacne. :lol:

No, aj tak vas tu je 90% takych, co by som medzi nich zaradil.....ja sa normalne za "nas" hambim, ked vidim tie 12-13 rocne deti v rovnych siltovkach
Ved mas pravdu... Akurat by som povedal, ze tu na fore ich nie je az 90%, ale inac s tebou suhlasim.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Pimp_C napísal:Svojho casu som cital taky clanok, tism na aktualitach..."hip-hop pocuva 67% dotazanych a rap 25%) - cisla som dal orientacne. :lol:

Jaj tak to mas pravdu aj ja som uz takych videl rovny silt bunda o 3 cisla vacsia pozera na teba jakeby nevem co bolo ale ked mu daco povies ta sa zosere chlapec a chodi na siroko jak ko*** :lol: :lol: :lol:
Marek9011
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek9011 »

pocuvam punk, rock, emo screamo a christian :-) ...neuznavam hh uz vobec ne sk-cz ...ale je tu urcite miesanie tychto dvoch odlyšnych kultur...inac nosim retaz na nohaviach ale musim povedat ze mam doma aj rovnu circu :D a nosim ju rad...
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

hmm... ja pocuvam hip-hop aa som skater, a co je na tom?.. podla mna sa to k sebe celkom hodi :D
(a k tomu mam dlhe vlasy :lol: ze vyzeram jako metlak... )

nech si mysli kdo chce co chce, moj nazor je ze skaterstvo a hip-hop patri k sebe, sice aj punk by sa tam hodil...
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

tuto temu som nemal objavit :D pripomenulo mi to ako som bol minule v parku a tam 3ja gangstaz, o 4 cisla vacsie mikiny, siroke gate, hrnce na hlavach a z mobilu im hral Bullet for my Valentine, no ja som z toho nemohol
PS: Metal forever
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Ja pocuvam punk, rock a skatujem. Vidam v poho na skate metalistov, punkerov, hiphoperov proste vsetky styly takmer a poho uplne mne to pripada...
Napísať odpoveď