Boxerske vrece

O športe...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Po dnesknej skusnosti --> boxujem a zrazu sa mi otrhlo vrece (letelo dost daleko) <-- dbajte na jeho bezpecne upevnenie :wink:
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

no a ktomu zavesnemu mechanizmu mam ho z shopu zatial som to neskusal pripevnit ale vyzera to stabilne a dost pevne takze snad to aj vydrzi a predavac v shope vravel ze by to malo vydrzat dost dlho tak snad to nespadne :wink:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

:D :D :D "boxujem a zrazu sa mi utrhlo vrece.." ..kamo teba stretnut na ulici .. :D
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Nevie mi niekto poskytnúť video,kde by som videl ako sa dávajú na ruku bandáže...a kde by som sa mohol naučiť nejakú techniku :?:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

spike97 napísal:Nevie mi niekto poskytnúť video,kde by som videl ako sa dávajú na ruku bandáže...a kde by som sa mohol naučiť nejakú techniku :?:
Ujo Marky napísal:Pre box a kopanie odporucam vrece 30kg 90cm Katsudo, nie kozene, lebo kozene Ti bude strasne smrdiet ak sa ho dotknes niakou spotenou castou tela.
Na ruky si daj len bandaze a nebuchaj do toho urcite silou ale si cvic techniku jednoduche zaklady su:
1.Nikdy nevystriet ruku maximalne (lebo stracas sekundy ked ju stiahnes spat)
2. Udieraj vzdy hankami nie prstami!!
3. Do uderu davaj vzdy boky, a cele telo, nie len ruku.
4. Na zaciatok si davaj len bandaze vid:

Kód: Vybrať všetko

http://youtube.com/watch?v=dVMLwP5wzyQ
Tuto je par tutorialov na youtube pre muay thai:
Kop -

http://youtube.com/watch?v=4YpCcJ2SnDs
Direkt -

http://youtube.com/watch?v=J26WycOEgdA
A tam sa ti ukazu videa podobne tymto tak len hladaj :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Joxxo- díky moc
ATLAS323
Amateur
Amateur

VYBER VRECA

Príspevok od používateľa ATLAS323 »

chcem si kupit vrece ale neviem ci je lepšie pastelove alebo kozene co sa viac oplati
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ja som si kupil box. hrusku . mozes ho doho aj kopat a j buchat je to super. a k teme vraj sa hovori ze kozene vydrzi dlhsie ale nie stale sa to uplatnuje. ked mas kozene a dotknes sa ho niejakuou spotenou castou tela bude zapachat. nioe vzdy ale vacsinou je to tak
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: VYBER VRECA

ATLAS323 napísal:chcem si kupit vrece ale neviem ci je lepšie pastelove alebo kozene co sa viac oplati
no to závisí od toho v akej miere sa chceš tomu venovať,ale podla mňa ti v pohode stačí z plastelu...a zbytočne by si vyhodil dvojnásobnú cenu.
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Jasne, ja mam z plastelu, bucham kopem(a nie malo) a drzi stale... mam ho vyse roka... urcite ten plastel a ako povedal traktorista, koza je zbytocny luxus...
malakian41
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa malakian41 »

aky mam mat postoj ked som lavak?taky isty ako pravaci alebo opacny??
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

opacny
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

malakian41 napísal:aky mam mat postoj ked som lavak?taky isty ako pravaci alebo opacny??
Ak ti to bude jedno.... budes king :wink:
dadkapo
Novice
Novice

???

Príspevok od používateľa dadkapo »

Ahojky ahojky newiete mi poradit co si kupit?! Som totiz to krehka dama :) a moje rucky slabe... ako nexcem boxovat tak ze s dakym sa mlatit abo co len by som xcela trosku ruky posilnit aby ked dakomu pribijem thak to stalo za to :twisted: newem ci vrece mam kupit abo tu hrusku ci co...
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Fondo »

Hruška je dobrá na reflex kúp si radšej vrece a k tomu pevné(neelastické) bandáže :)
dadkapo
Novice
Novice

Ďakujeeem. A ešte sa opýtam ak môžem vrece aké?! Výška šírka hrúbka či čo sa to tam udáva. A materiál jedno aký?! A rukavice mi treba tiež?! Jooj už sa teším jak si udrem len dúfam, že ruku nezlomím :lol:
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Ahoj Dadkapo..ak ti možem poradiť, odporúčam vrece značky Katsudo, celkom priatelná cena a dostupnosť. Nemusiš sa ani obávať že sa ti zošúcha ani nepodlieha poveternostným vplyvom a to visí asi rok a pol u mna nepretrzite vonku. Môj sused si kupil vrece hrušku a aj on povedal, že klasika vrece tvaru valca je lepšie, nie je toľko poprešívané. Rukavice si zožeň vrecové, či z koženky alebo kože je na tebe..ja mám koženkové a držia. Bez nich to nie je pre ženu bezpečné,lebo si zoderieš ruky ak netrafiš dobre vrecko :( A vrece sa nemeria v širke,vyške,hrubke ale kupuje sa podľa váhy...ja mam 25 kg. Ak sa zameriaš hlavne na kopy nie je odveci porozmýšlať aj o väčšom, ale tebe bude stačiť aj take. A ak chceš trénovať reflex kúp si punching ball, je to vcelku dobra zábava :lol: .Prikladam ešte fotku môjho vrecka.
Prílohy
mech.jpg
dadkapo
Novice
Novice

Matus87 ďakujem pekne... ja len sa xcem naučiť udierať aby potom mohla zbiť zlých chlapov :) a techniku ako udierať ťa niekto učil či si si ju vymyslel abo si používal dáke knižky? Bo newem či mám do ňho búchať jak sa mne ľúbi alebo ako?
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Tých tvojích zlých chlapcov, to si myslela ako sebaobranu? :D Ak áno, tak vhodným riešením je navštevovať nejaký kurz(Wing tsun napr.) No ak to chceš robiť rekreačne tak do toho prídeš aj sama. Inak ja ho používam hlavne na nacvičovanie úderov, vybíjanie sily ide bokom. Myslím, že biť do neho hlava nehlava ti veľa neprinesie. :nono:
dadkapo
Novice
Novice

Tha ne sebaobranu bo na tom uz bola kuknut mno to take nechutne bolo a nemala som na to odvahu radsej:)
ja by tiez xcela tie udery nacvicovat bo mne sa box velmi paci... A wes xcem tak doma sama pre seba bo mne nedobre by bolo v dakom klube cvicit zeby vsetci na mna pozerali... a tie udery ked nacvicujes thak to ako wes ako ich mas nacvicovat? Pouzivas dake knihy? Inak dakujem a si zlaty ze sa tu so mnou bavis
Napísať odpoveď