Boxerske vrece
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
spike97 napísal:Nevie mi niekto poskytnúť video,kde by som videl ako sa dávajú na ruku bandáže...a kde by som sa mohol naučiť nejakú techniku
A tam sa ti ukazu videa podobne tymto tak len hladajUjo Marky napísal:Pre box a kopanie odporucam vrece 30kg 90cm Katsudo, nie kozene, lebo kozene Ti bude strasne smrdiet ak sa ho dotknes niakou spotenou castou tela.
Na ruky si daj len bandaze a nebuchaj do toho urcite silou ale si cvic techniku jednoduche zaklady su:
1.Nikdy nevystriet ruku maximalne (lebo stracas sekundy ked ju stiahnes spat)
2. Udieraj vzdy hankami nie prstami!!
3. Do uderu davaj vzdy boky, a cele telo, nie len ruku.
4. Na zaciatok si davaj len bandaze vid:Tuto je par tutorialov na youtube pre muay thai:Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=dVMLwP5wzyQ
Kop -Direkt -Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=4YpCcJ2SnDsKód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=J26WycOEgdA
VYBER VRECA
chcem si kupit vrece ale neviem ci je lepšie pastelove alebo kozene co sa viac oplati
Re: VYBER VRECA
no to závisí od toho v akej miere sa chceš tomu venovať,ale podla mňa ti v pohode stačí z plastelu...a zbytočne by si vyhodil dvojnásobnú cenu.ATLAS323 napísal:chcem si kupit vrece ale neviem ci je lepšie pastelove alebo kozene co sa viac oplati
-
malakian41
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
???
Ahojky ahojky newiete mi poradit co si kupit?! Som totiz to krehka dama
a moje rucky slabe... ako nexcem boxovat tak ze s dakym sa mlatit abo co len by som xcela trosku ruky posilnit aby ked dakomu pribijem thak to stalo za to
newem ci vrece mam kupit abo tu hrusku ci co...
Ahoj Dadkapo..ak ti možem poradiť, odporúčam vrece značky Katsudo, celkom priatelná cena a dostupnosť. Nemusiš sa ani obávať že sa ti zošúcha ani nepodlieha poveternostným vplyvom a to visí asi rok a pol u mna nepretrzite vonku. Môj sused si kupil vrece hrušku a aj on povedal, že klasika vrece tvaru valca je lepšie, nie je toľko poprešívané. Rukavice si zožeň vrecové, či z koženky alebo kože je na tebe..ja mám koženkové a držia. Bez nich to nie je pre ženu bezpečné,lebo si zoderieš ruky ak netrafiš dobre vrecko
A vrece sa nemeria v širke,vyške,hrubke ale kupuje sa podľa váhy...ja mam 25 kg. Ak sa zameriaš hlavne na kopy nie je odveci porozmýšlať aj o väčšom, ale tebe bude stačiť aj take. A ak chceš trénovať reflex kúp si punching ball, je to vcelku dobra zábava
.Prikladam ešte fotku môjho vrecka.
Tých tvojích zlých chlapcov, to si myslela ako sebaobranu?
Ak áno, tak vhodným riešením je navštevovať nejaký kurz(Wing tsun napr.) No ak to chceš robiť rekreačne tak do toho prídeš aj sama. Inak ja ho používam hlavne na nacvičovanie úderov, vybíjanie sily ide bokom. Myslím, že biť do neho hlava nehlava ti veľa neprinesie. 
Tha ne sebaobranu bo na tom uz bola kuknut mno to take nechutne bolo a nemala som na to odvahu radsej:)
ja by tiez xcela tie udery nacvicovat bo mne sa box velmi paci... A wes xcem tak doma sama pre seba bo mne nedobre by bolo v dakom klube cvicit zeby vsetci na mna pozerali... a tie udery ked nacvicujes thak to ako wes ako ich mas nacvicovat? Pouzivas dake knihy? Inak dakujem a si zlaty ze sa tu so mnou bavis
ja by tiez xcela tie udery nacvicovat bo mne sa box velmi paci... A wes xcem tak doma sama pre seba bo mne nedobre by bolo v dakom klube cvicit zeby vsetci na mna pozerali... a tie udery ked nacvicujes thak to ako wes ako ich mas nacvicovat? Pouzivas dake knihy? Inak dakujem a si zlaty ze sa tu so mnou bavis