nemylsim ze si to myslim samZitePunkom napísal:A prečo myslíš,že v 16-17 nieje možné preklepnúť vzťahy?...toto prosím vysvetliľť..
Common, tak to ste to stastne promile, ktore potvrdzuje pravidlo
nemylsim ze si to myslim samZitePunkom napísal:A prečo myslíš,že v 16-17 nieje možné preklepnúť vzťahy?...toto prosím vysvetliľť..
oxymoron...Aiden napísal:ako rozumni teenageri
V takom veku sa to asi tak ale bere...A inak tak ako to bolo v téme "Existuje pravá láska" takisto ako láska je chodiť tiež len slovo, ktoré má ešte k tomu v prvotnom význame úplne iný význam...Shark NX napísal:Nehovorim ze sa vztah nadviazat neda ... Hovorim ze nemozes povedat cez ICQ chodime spolu??
s ito vystihol kolega..uplne ze 100%tne je to v pajzli toto..zachvilu uz ani von z domu nebudeme choditSheep napísal:mozno ste niektori zaspali dobu, ved ten pokec a ICQ uplne zahlcuju celu mladez a oni sedia za pocitacmi s dojmom ze s dakym chodia
toto vsak plati iba cez bezny pracovny tyzden, cize do piatka 20:00 (GMT +1h) .. potom vacsina icqeckovych nabehne do klubov, tam sa scapu a na 6-7 hdoin su zas volni ... aspon to som kedysi vysledoval, pokial som byval v lokaloch, kde takito mladistvi boliSheep napísal:mozno ste niektori zaspali dobu, ved ten pokec a ICQ uplne zahlcuju celu mladez a oni sedia za pocitacmi s dojmom ze s dakym chodia
Nespravny tip-ja som uz stary pesFabo napísal:Netvrdim ze nemoze byt laska alskou, no ale povedz mi ci by si ty v tvojich 23(? tip) rokoch zacinal vztah takto cez ICQ...
keby si tu skoncil tento post tak ti napisem len ze gratulujem, ze to sa stavascoors napísal:...vravela ze ma lubi ale nedokaze mi to povedat
WTF?...neviem co slusne ti na to napisat...scoors napísal:som jej povedal ze zajtra v skole nech mi to povie a budeeme spolu chodit
podakovat by si mal aj takscoors napísal:ak to vyjde dakujem vsetkym za rady ! fakt velke dik
GL no ak sa spolu stretavate tak to je v pohode ale take ze iba si ako tie pokecwoman hovoria ze "popismenkovat" (asi som dobre napisalscoors napísal:nooo asi takto porozpravali sme saa vravela ze ma lubi ale nedokaze mi to povedat a som jej povedal ze zajtra v skole nech mi to povie a budeeme spolu chodit
/edit :
ak to vyjde dakujem vsetkym za rady ! fakt velke dik