práca/brigáda na leto
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
práca/brigáda na leto
Zdravim. Hladal som nejaku brigadu alebo pracu v zahranici. Potrebujem zarobit väcsi balik penazi...(cca 100 000SK), 18 mam az koncom jula. Myslite ze ma niekto zamestna? a ci uspejem vôbec?
-
NumBer_One
Star
-
bolek
Guru
Re: práca/brigáda na leto
Zamestnávajú od 15, ale čo to bude za prácu, tak to teda neručím.NumBer_One napísal:Zdravim. Hladal som nejaku brigadu alebo pracu v zahranici. Potrebujem zarobit väcsi balik penazi...(cca 100 000SK), 18 mam az koncom jula. Myslite ze ma niekto zamestna? a ci uspejem vôbec?
Piste nieco az potom ked si to overite, nie vsade mozes pracovat od 15. Tu v GB prijmaju brigadnikov len od 16 rokov, a to nedostanes ani minimalnu mzdu dozpelej osoby, co je asi jasne. A pravdupovediac je problem uz ja tu s robotou. Keby ta niekde zobrali tak to beru vacsinou do McDonaldu ale poviem ti narovinu so 100 000 nepocitaj za 2 mesiace, to nedostanes asi nikde, mozno keby si sa dostal na nejake miesto s protekciou, sle inac nemas sancu 
predaj oblicku
ale nie, trosku vazne... ako si sa dostal do stadia, ze za leto musis zohnat 100k ? beznym sposobom by si musel mat sakra stastie aby sa ti to podarilo.
1.) nemas 18 - seriozny job to nebude
2.) chces len brigadu a nie pracu
3.) nemas ani sajn kde zacat
na SVK velmi pochybujem, ze by sa dal zarobit taky obnos cestnou pracou. skus pozriet temu "praca v zahranici" ci ako sa to volalo. vid link hore. kazdopadne by si skor mohol porozmyslat ako sa radsej vyhnut povinnosti zarobit 100k za 2 mesiace. to by bolo mozno lepsie. nevieme okolnosti, nevieme poradit
1.) nemas 18 - seriozny job to nebude
2.) chces len brigadu a nie pracu
3.) nemas ani sajn kde zacat
na SVK velmi pochybujem, ze by sa dal zarobit taky obnos cestnou pracou. skus pozriet temu "praca v zahranici" ci ako sa to volalo. vid link hore. kazdopadne by si skor mohol porozmyslat ako sa radsej vyhnut povinnosti zarobit 100k za 2 mesiace. to by bolo mozno lepsie. nevieme okolnosti, nevieme poradit
v mojej praci do 18 ale aj na 18, ak je to prvy job v Irsku, dostanes 7.69 na hodinu. rozdiel medzi brigadnikom a full-time je potom uz len v odpracovanych hodinach za tyzden. Ale pravda je ze vacsina part-time tu robi vzdy aj nedele a to je dvojnasobok, takze by som sa necudoval keby brali tyzdenne taku istu mzdu ako ja...
//aha!!! ty potrebujes 100 grants: ak nebudes jest a budes byvat pod mostom tak sa ti to ilegalne podari na stavbe: 10 na hodinu, 60 hodin tyzdenne
//aha!!! ty potrebujes 100 grants: ak nebudes jest a budes byvat pod mostom tak sa ti to ilegalne podari na stavbe: 10 na hodinu, 60 hodin tyzdenne