práca/brigáda na leto

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

práca/brigáda na leto

Príspevok od používateľa NumBer_One »

Zdravim. Hladal som nejaku brigadu alebo pracu v zahranici. Potrebujem zarobit väcsi balik penazi...(cca 100 000SK), 18 mam az koncom jula. Myslite ze ma niekto zamestna? a ci uspejem vôbec?
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

o pracu ani nejde...ale skôr oto ci ma zamestnaju ked mam 18 az v polovici prazdnin :?
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

NumBer_One napísal:o pracu ani nejde...ale skôr oto ci ma zamestnaju ked mam 18 az v polovici prazdnin :?
zamestnaju od polovice prazdnin...myslim si ze im ide o to ze v 18 si za seba plno zodpovedny
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ja mozno cez leto idem s kamosom a s jeho strykom do Talianska,oberat zo stromu jablka nieco take,ze vraj 40 000,no som zvedavy :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

SSemteXX napísal:ja mozno cez leto idem s kamosom a s jeho strykom do Talianska,oberat zo stromu jablka nieco take,ze vraj 40 000,no som zvedavy :lol:
si citil potrebu sa nam pochvalit, alebo?
/
SSemteXX napísal:sak a nemozem sem napisat,ze kde idem? :shock: :roll:
ako to pomoze autorovy temy?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: práca/brigáda na leto

Príspevok od používateľa bolek »

NumBer_One napísal:Zdravim. Hladal som nejaku brigadu alebo pracu v zahranici. Potrebujem zarobit väcsi balik penazi...(cca 100 000SK), 18 mam az koncom jula. Myslite ze ma niekto zamestna? a ci uspejem vôbec?
Zamestnávajú od 15, ale čo to bude za prácu, tak to teda neručím. :? Možno by si si v auguste mohol nájsť zase inú prácu, keď už budeš mať 18. Ale zarobiť 100 000 za dva mesiace, no neviem, či sa ti to podarí... Keby si tam mal o nulu viac, to by bolo reálnejšie. :)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

20 mesiacov, 1000 000, alebo 180rokov?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

mi-chau napísal:si citil potrebu sa nam pochvalit, alebo?
sak a nemozem sem napisat,ze kde idem? :shock: :roll:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

SSemteXX napísal:sak a nemozem sem napisat,ze kde idem? :shock: :roll:
koho to zaujima kam sa ides tulat? :roll: nijako si mu neporadil
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Piste nieco az potom ked si to overite, nie vsade mozes pracovat od 15. Tu v GB prijmaju brigadnikov len od 16 rokov, a to nedostanes ani minimalnu mzdu dozpelej osoby, co je asi jasne. A pravdupovediac je problem uz ja tu s robotou. Keby ta niekde zobrali tak to beru vacsinou do McDonaldu ale poviem ti narovinu so 100 000 nepocitaj za 2 mesiace, to nedostanes asi nikde, mozno keby si sa dostal na nejake miesto s protekciou, sle inac nemas sancu :?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm to chcem velmi moc 100 000... az moc by som povedal..... keby si chcel tych 50 000 tak uz s tym mas celkom problem ak nepoznas nikoho na dobrych miestach... alebo mas sakramentske stastie a vychytas dobry flek kde sa tocia peniaze.....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mozno hladaju v Britanii adepta na post 007 inak o takom fleku za 100 patykov neviem.. mafia je svinstvo, naco potrebujes taky obnos?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

predaj oblicku :D ale nie, trosku vazne... ako si sa dostal do stadia, ze za leto musis zohnat 100k ? beznym sposobom by si musel mat sakra stastie aby sa ti to podarilo.
1.) nemas 18 - seriozny job to nebude
2.) chces len brigadu a nie pracu
3.) nemas ani sajn kde zacat
na SVK velmi pochybujem, ze by sa dal zarobit taky obnos cestnou pracou. skus pozriet temu "praca v zahranici" ci ako sa to volalo. vid link hore. kazdopadne by si skor mohol porozmyslat ako sa radsej vyhnut povinnosti zarobit 100k za 2 mesiace. to by bolo mozno lepsie. nevieme okolnosti, nevieme poradit
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v mojej praci do 18 ale aj na 18, ak je to prvy job v Irsku, dostanes 7.69 na hodinu. rozdiel medzi brigadnikom a full-time je potom uz len v odpracovanych hodinach za tyzden. Ale pravda je ze vacsina part-time tu robi vzdy aj nedele a to je dvojnasobok, takze by som sa necudoval keby brali tyzdenne taku istu mzdu ako ja...
//aha!!! ty potrebujes 100 grants: ak nebudes jest a budes byvat pod mostom tak sa ti to ilegalne podari na stavbe: 10 na hodinu, 60 hodin tyzdenne
Napísať odpoveď