Markíza vs JOJ a iné TV stanice
-
maciatko99
Medium Star
Re: Markíza vs JOJ
Tak a teraz si vyberte, že čo pozerať 
Markíza - Tisíc a jedna noc
Joj - Panelák
Jednotka - Otázka respektu
Doma - Nespútaný anjel
Nova - Ordinácia v ružovej záhrade 2
To je ponuka na prime time, prosím pekne.
Markíza - Tisíc a jedna noc
Joj - Panelák
Jednotka - Otázka respektu
Doma - Nespútaný anjel
Nova - Ordinácia v ružovej záhrade 2
To je ponuka na prime time, prosím pekne.
Našťastie nemám Novu, takže mám ľahšie rozhodovanie... 
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
U mňa jednoznačne JOJ.
Niekedy bola pre mňa Markíza, top televízia na Slovensku, ale momentálne je na tom už dosť zle a čím ďalej tým horšie. Už tam dokopy nieje čo pozerať a od kedy je generálnou riaditelkou pani Ťapáková, tak "24/7" ide Šeherezáda. Už keď počujem ten názov, tak zvraciam, ale niektorým (a nieje ich málo) to pekne vymýva mozgy, navyše 99% z nich má aj citový blok.
Tureckí vojaci mučia kurdských povstalcov tým, že im púšťajú hentú telenovelu.
Jediné čo si na Šeherekíze pozriem je: Flashpoint: Smrtiaci výstrel, Partička a Dva a pol chlapa.
Niekedy bola pre mňa Markíza, top televízia na Slovensku, ale momentálne je na tom už dosť zle a čím ďalej tým horšie. Už tam dokopy nieje čo pozerať a od kedy je generálnou riaditelkou pani Ťapáková, tak "24/7" ide Šeherezáda. Už keď počujem ten názov, tak zvraciam, ale niektorým (a nieje ich málo) to pekne vymýva mozgy, navyše 99% z nich má aj citový blok.
Tureckí vojaci mučia kurdských povstalcov tým, že im púšťajú hentú telenovelu.
Jediné čo si na Šeherekíze pozriem je: Flashpoint: Smrtiaci výstrel, Partička a Dva a pol chlapa.
Keďže nemám TV a i keď som doma, sledujem len šport, Šeherezádu som nevidel ani raz. Rovnako ani farmárov, kleopatry a podobne. Zo Šeherezády sa tešia aspoň starší ľudia (moja babka je z toho nadšená), Lenže farmár hľadá ženu a podobné srandy, čo dávali na jojke - to už len z rečí ostatných mi je jasné, že sa jedná o vrchol stupidizmu. Takže som dal hlas markíze.
na JOJke pozerám iba Dr. Ludského
na markíze poobede seriály zaradom
Flashpoint, Priatelia, Dr. House a taktiež aj Superstar (ale len tie kastingy kedy sa natom dá nasmiať)
Čiže premňa jednoznačne Markíza, JOJ som si znenávidel keď išla ta Marienka z Turca
na markíze poobede seriály zaradom
Čiže premňa jednoznačne Markíza, JOJ som si znenávidel keď išla ta Marienka z Turca
Markíza bola síce najlepšia, no ako tu všetci hovoria, pomaly upadá. Napríklad mne sa na nej nepáči Šeherezáda. Jojka u mňa boduje najmä kvôli Profesionálom...
-
DeJF
Addict
Určite Jojka.I keď v poslednom čase ma serú tie ich ukrutne dlhé reklamy,ale tak čo už.
SK televizie rad radom neponukaju nic kvalitne...ale obcas si k tej TV sadnem a na jojke vecer ked som unaveny oblubujem trebars dobre serialy (Klamari, Kosti, Castle)...no a niekedy sa tie Tv vysvihnu aj s niejakym tym filmom...ale to uz mame asi väcsinou i tak vsetci nakukane s kina ci inych zdrojov ..no ak uz aj nieco davaju a nevidel som a mam na to cas väcsinou ma to po druhej 10minutovej reklame znechuti a vypinam
JOJ má kvalitnejšie seriály ako profesionáli atď. (okrem paneláku) ale zas ma tam serú tie dlhé reklamy ... Aj tak najradšej mám HBO 
-
Scorpion90
King
obidve su total odpad
- odraz urovne kultury slovenskeho naroda
Telku už moc nepozerávam ale keď už tak na Jojke súdnu sieň, krimi noviny alebo nejakú kriminálku 
-
redliner
King
Telku nesledujem tak často ale keď už k tomu príde tak si stále zapnem JOJ,Markízu pozerám iba kvôli Farme a Partičke.
Pozerat na prazdnu misku od cerealii je zaujimavejsie ako akykolvek slovensky tv kanal...
-
adr0z
Zablokovaný
Keď na Markize teraz vidím toho imbecila Mokreho tak Markíza umna klesla na nulu
No mne osobné sedí viac Markíza.. predsa Joey, Teória veľkého tresku, alebo dva a pol chlapa..aj správy mi tam prídu lepšie
hodnu chvilu som rozmyslal co za dokument pod nazvom Teoria velkeho tresku to Markiza vysiela a ako si ho zamiesal medzi komedie