ano to je dobry napad, mne ked trhal zuby (4) tak mi dal taku injekciu ze keby ma niekto bije kilovym balenim muky do ust tak necitim nic, turtlak69 neboj nic, bude ta boliet akurat to ked ti bude pichat tu injekciu... ale potom ani nebudes vediet ako, a neucitis ze ti sliny tecu po bradekukiak napísal:Priplatit si za injekciu?
Zubár
to ma tiez napadlo, ale mila zubarka mi povedala, ze pri injekciach jej odpadavaju pacienti a ze to nie je potrebnetomek00 napísal:ano to je dobry napad, mne ked trhal zuby (4) tak mi dal taku injekciu ze keby ma niekto bije kilovym balenim muky do ust tak necitim nic, turtlak69 neboj nic, bude ta boliet akurat to ked ti bude pichat tu injekciu... ale potom ani nebudes vediet ako, a neucitis ze ti sliny tecu po brade
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pre mna asi dost citliva tema....
nenavidim zubarkua spon tu moju.. a preto sa mi od nej vytvorila asi fobia na zubarov(ky)...
ked vrtala sestre zacala telefonovat aa presla jej vrtackov trosku po dasne.... a mne ked robila odtlacky na strojcek tak este teraz mam asi 1,5cm dlhu a 2-3mm hlboku ryhu na podnebi.....
pomaly som sa vykaslal na nosenie strojceka a taktiez na kontroly...
na takej poriadnej kontrole som bol asi pred 4 rokmy a povedala mi o troch kazoch.....
potom som sa u nej ukazal asi pred rokom len aby som ju stale mal ale nech mi nich nerobi.... a mal som stastie mala surny odchod takze sestricka len rozdavala peciatky. Preed troma rokmy sa mi odrazil kusok z predneho zubu, vobec to neboli tak neriesim.....Mozno zacnem riesit az potom ked bude boliet
a cisto teoreticky ked to teraz tak prechadzam nemam asi 3 zuby... no mam z nich len zvysky.. a viem asi tak o 3 kazoch urcite... a tusim ze by ich nasla viac........
s umyvanim zubov nemam problem, skoda ze mi to vlastne asi ani nepomaha...
chcem to riesit tak ze nasetrim strasne vela penazi..... a pojdem asi radsje na uspanie a aj trebars pod noz... nech nic nevidim necitim.... viem ze to bude drahe! velmi drahe.... ale nenavidim zubarov takze im zdaleka kyvam
nenavidim zubarkua spon tu moju.. a preto sa mi od nej vytvorila asi fobia na zubarov(ky)...
ked vrtala sestre zacala telefonovat aa presla jej vrtackov trosku po dasne.... a mne ked robila odtlacky na strojcek tak este teraz mam asi 1,5cm dlhu a 2-3mm hlboku ryhu na podnebi.....
na takej poriadnej kontrole som bol asi pred 4 rokmy a povedala mi o troch kazoch.....
potom som sa u nej ukazal asi pred rokom len aby som ju stale mal ale nech mi nich nerobi.... a mal som stastie mala surny odchod takze sestricka len rozdavala peciatky. Preed troma rokmy sa mi odrazil kusok z predneho zubu, vobec to neboli tak neriesim.....Mozno zacnem riesit az potom ked bude boliet
a cisto teoreticky ked to teraz tak prechadzam nemam asi 3 zuby... no mam z nich len zvysky.. a viem asi tak o 3 kazoch urcite... a tusim ze by ich nasla viac........
s umyvanim zubov nemam problem, skoda ze mi to vlastne asi ani nepomaha...
chcem to riesit tak ze nasetrim strasne vela penazi..... a pojdem asi radsje na uspanie a aj trebars pod noz... nech nic nevidim necitim.... viem ze to bude drahe! velmi drahe.... ale nenavidim zubarov takze im zdaleka kyvam
tak dost brutal, mne presiel zubar vrtackou po dasne a bolo to na dost bolavom mieste, tak to boleloooo...wolodo napísal:nenavidim zubarkua spon tu moju.. a preto sa mi od nej vytvorila asi fobia na zubarov(ky)...
no a to sa jej ako podarilo spravit ti ryhu na podnebi pri brani odtlackov? mne to robila tak ze mi napchala do ust asi kilo nejakej hmoty a pritacila mi to hore na podnebie a ja som sa skoro pat krat pogrckal
No tak ta moja, je taka bizarna, chodim ku nej dvakrat do polroka, ale nemam na tu hlavnu zubarku velke stastie, bola tehotna zastupoval ju niekto, potom mala dovolenku tak zase ina, ale v celku som rad u zubariek stale si dobre pokecam a postaraju sa mi o zuby, tak kde by som mal mat problem s nimi 
-
wolodo
Professional
no ved prave ona tu hmotu da do takeho (predtym) zelezneho obluka.... a to ti pritlaci na zuby..... a ona mi to tam tak cudne tlacila ze vzadu viac tlacila nez vpredu a som jej aj cez to povedal ze to mam zarezane v podnebi..... a ona to sa ti len zda.... a ked to vybrala bolo to krvave..... a pozrela do ust... to za par minut prestane a ani si na to nespomenies.... a doteraz mam ryhu na podnebi... no co uztomek00 napísal:..... a to sa jej ako podarilo spravit ti ryhu na podnebi pri brani odtlackov? mne to robila tak ze mi napchala do ust asi kilo nejakej hmoty a pritacila mi to hore na podnebie a ja som sa skoro pat krat pogrckal
Hmm, vyzera to tak ze vela takych ako ja tu nebude. Zubar je v podstate jediny doktor ku ktoremu nemam problem ist. Asi preto ze som u zubarov stravil vcelku dost casu (ked uz panboh tie zuby len tak porozhadzoval po ustnej dutine a bolo treba nosit strojceky), zuby mudrosti uz su tiez na pravde bozej (aj ked to nebolo med lizat)... ale pohoda. Mne este aj to vrtanie pride vcelku fajn haha.
-
Tomasko
Guru wannabe
ja idem zajtrahojko napísal:Dosiel som od zubara asi pred hodinou, som si teda vytrpel ked mi vytahoval vlozku a trosku zavrtal hlbsie ako bolo treba, ale uz mam pokoj. Este o tyzden snad uz naposledy a potom ma zase osem rokov neuvidi
nam ani nejde o panov, pani zubarky, ale o tie ich vykonypoharvody napísal:mam kamosov co chodia na zubarinu,a vyzeraju uplne milosrdne.:)taki vtipni ludia...to znamena ze generacia zubarov o pet rokov bude mila vtipna srandovna a vysmiata:) netreba sa bat:)
-
Mek
Addict
heh tak tento tyzden k zubarovi nejdem... neviem ci sa mam radovat, alebo nie... bo rad by som to mal uz za sebou... ale tak maju plno, ze az 25. sa nasiel volny termin
inac aj ja som nosil strojcek, ked som bol maly, a ze to par rokov trvalo, a chodil som tam velmi casto... jedine co si pamatam, ze som tam sedaval v zubarskom kresle niekedy aj dve hodiny
a to cakanie v cakarni tiez nebolo bohvieco... ale aspon mam pekne, rovne zuby
na zuby mudrosti som stastie este nemal, ze by ich bolo treba trhat, tak dufam, ze najblizsie ma zubar neprekvapi nejakou takou podobnou zlou spravou
inac aj ja som nosil strojcek, ked som bol maly, a ze to par rokov trvalo, a chodil som tam velmi casto... jedine co si pamatam, ze som tam sedaval v zubarskom kresle niekedy aj dve hodiny
na zuby mudrosti som stastie este nemal, ze by ich bolo treba trhat, tak dufam, ze najblizsie ma zubar neprekvapi nejakou takou podobnou zlou spravou
-
hojko
Site Admin
Tak v prispevku z pred roka, ktory je o dakych 8 prispevkov vyssie som klamal. Po roku ma zubar opat uvidel. Cez vikend som sa totizto o piatej rano zobudil na ukrutnu bolest v stolicke, presne ten zub, ktory mi robil pred rokom, z nicoho nic..., nemohol som zaspat, skoro som plakal od bolesti. Pocas soboty a nedele to bolo uz lepsie, no aj tak som zasiel dnes radsej za zubarom.
Kaz bol pod blombou, ktoru mi dal pred rokom, takze to vyvrtal, no zavrtal hlbsie a opat ta neznesitelna bolest. Kym som mal v ustach tampoty a nejaku hlupost, tak som si poriadne usta a cast jazyka necitil, takze to bolo v pohode, no pri vrtani som si aj tak uzil. Dostal som vlozku na umrtvenie a o daky tyzden a pol mam prist zase, vraj je tam este vela roboty, ze mi musi vytrhnut nerv. Pozeral som na internete a to trhanie korena nie je sranda, vraj v USA sa to studuje dalsie 4 roky po tom ako clovek vystuduje za stomatologa, takze je to zlozitejsi zasah, kedze sa musia vycistit kanaliky po vytrhnutom koreni, miesto sa musi dezinfikovat a nasledne vyplnit nejakou biologickou hmotou, az potom sa moze spravit blomba alebo co to... Takze bolesti bude este dost... Ked som dosiel domov, tak sa este ako tak dalo, ale po asi dvoch hodinach prisla opat strasna bolest zubu, ktora bola sposobena tym vrtanim. Ked som si lahol, tak som uz zaspaval, ale zobudil ma telefon a potom som uz nemohol zaspat od bolesti, tak som len dve hodiny lezal v posteli a valal sa zo strany na stranu.
Tolko moj dnesny zazitok, 11. februara sa ozvem v tejto teme opat
Kaz bol pod blombou, ktoru mi dal pred rokom, takze to vyvrtal, no zavrtal hlbsie a opat ta neznesitelna bolest. Kym som mal v ustach tampoty a nejaku hlupost, tak som si poriadne usta a cast jazyka necitil, takze to bolo v pohode, no pri vrtani som si aj tak uzil. Dostal som vlozku na umrtvenie a o daky tyzden a pol mam prist zase, vraj je tam este vela roboty, ze mi musi vytrhnut nerv. Pozeral som na internete a to trhanie korena nie je sranda, vraj v USA sa to studuje dalsie 4 roky po tom ako clovek vystuduje za stomatologa, takze je to zlozitejsi zasah, kedze sa musia vycistit kanaliky po vytrhnutom koreni, miesto sa musi dezinfikovat a nasledne vyplnit nejakou biologickou hmotou, az potom sa moze spravit blomba alebo co to... Takze bolesti bude este dost... Ked som dosiel domov, tak sa este ako tak dalo, ale po asi dvoch hodinach prisla opat strasna bolest zubu, ktora bola sposobena tym vrtanim. Ked som si lahol, tak som uz zaspaval, ale zobudil ma telefon a potom som uz nemohol zaspat od bolesti, tak som len dve hodiny lezal v posteli a valal sa zo strany na stranu.
Tolko moj dnesny zazitok, 11. februara sa ozvem v tejto teme opat
-
tomasito13
Star
No tak ja som bol u zubara ked som mal asi 6 rokov no vtedy som utiekol z kresla a odvtedy som tam nebol. Az na silvestra sa mi podarilo ze ked som pil z sampusu z flase tak kamos tresol do flase a predna jednotka za mi zlomila, bolest to nebola len som potom musel chodit asi 3 tyzdne jak dajaky krcmovy bitkar. To ma donutilo ist k zubarovi, je to vlastne taky rodinny znamy ku ktoremu chodi cela rodina a ked on uvidel moje kazy nebol velmi nadseny. Bol som unho asi 5 krat urobil mi 10-11 kazov asi 8 blomb no som rad ze mam uz zuby v poriadku. Co sa tyka bolesti, tak uplne minimalna pretoze mi vzdy pichol inekciu na umrtvenie, aj dva ked bolo treba. Jedna inekcia stoji 150sk / 5eur no urcite to stoji zato ze nemusite trpiet. Dokonca sa mi u zubara pacilo lebo je to taky vtipalek.
/to hojko: Dal ti inekciu ked vrtal? A ten nerv ti nezavidim pocul som ze je to neznesitelna bolest...skus si vybavit narkozu
/to hojko: Dal ti inekciu ked vrtal? A ten nerv ti nezavidim pocul som ze je to neznesitelna bolest...skus si vybavit narkozu