Centrovanie na indexe

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
84.30
Expert
Expert

Centrovanie na indexe

Príspevok od používateľa 84.30 »

Len tak ma napadlo. Trosku skraslit forum. Tu je aj obrazok:

Len ide o to, ze je to zobrazovane hore. Ked by ste to chceli dat do stredu a neviete nahodov ako na to pomozem vam ;)
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Podla mna je to rovnako alebo som asi slepy. Aj podla zdrojoveho kodu je to rovnako.
84.30
Expert
Expert

test napísal:Podla mna je to rovnako alebo som asi slepy. Aj podla zdrojoveho kodu je to rovnako.
Ja zatial vidim dobre. Chyba je u teba. A zdrohový kod si molzes kukat kolko chces...Ked tam raz neni {MODERATORS} (co je php a tebe ukaze uz iba vysledok scriptov - HTML) takze nevidis dokopy nic...To by si si mal kuknut index_body.tpl
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mne staci, ze vidim vysledny HTML subor a ked si pozriem zdrojovy kod, tak jasne vidim, ze tam je vsade rovnake centrovanie, rovnaka vyska tabuliek, riadkov a vsetko co sa toho tyka.
84.30
Expert
Expert

test napísal:Mne staci, ze vidim vysledny HTML subor a ked si pozriem zdrojovy kod, tak jasne vidim, ze tam je vsade rovnake centrovanie, rovnaka vyska tabuliek, riadkov a vsetko co sa toho tyka.
je vidiet ze sa do toho nerozumies a ked vies zaklady html ze ides hnet machrovat...keby si videl to co ti hovorim ja mal by si iny poghlad a mozno aj iny nazor na vec ;)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

myslim ze doterajsi stav je vyhovujuci a je zbytocne to menit.

btw calligen...mas "paradne" prispevky na phpbb podpore a tu machrujes...omg
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

colagen svoje premudrete prispevky si radsej nechaj. Zjavne si akurat nieco cital na nejakom fore a potrebujes svetu na plne hrdlo vykricat, ze si sa nieco naucil. Vybral si si vsak nespravne miesto, pretoze tu namiesto dojmu urobis zo seba len blazna.

vysledne html je pre oba riadky identicke a ak sa to nezobrazuje rovnako je to bud chyba prehliadaca alebo len subjektivny dojem
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja mam skor pocit, ze ten jeho obrazok nie je z tohto fora, ale az po uprave CSS, ktoru chce calligen aby sme spravili...
84.30
Expert
Expert

mastermind napísal:colagen svoje premudrete...
mne hovoris aky som sprosty...ok ale aspon sa nauc moje meno spravne... "mestorond"
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To nie je (podľa mňa) problém CSS. (vyzerá to tak, že v tom texte sú tri riadky a teda to je vycentrované správne)
84.30
Expert
Expert

chrono napísal:To nie je (podľa mňa) problém CSS. (vyzerá to tak, že v tom texte sú tri riadky a teda to je vycentrované správne)
ja viem ako to spravit....CSS s timto nema nic spolocne..ide o subor index_body.tpl v zlozke s template...tak sa konecne niekto z vedenia (nie modovia) vyjadrite co s tim dalej, aby nebol spam...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

calligen2 napísal:ja viem ako to spravit....CSS s timto nema nic spolocne..ide o subor index_body.tpl v zlozke s template...tak sa konecne niekto z vedenia (nie modovia) vyjadrite co s tim dalej, aby nebol spam...
Spokojny?
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

dik za snahu, tomase, ale IMHO to teraz vyzera priserne
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

[quote=""J""]dik za snahu, tomase, ale IMHO to teraz vyzera priserne[/quote]Hmm clovece, rozdiel 5tich pixelov vyzera priserne? Co ak som s tym ani nic nepsravil a iba ty si myslis, ze sa nieco zmenilo? ;-) :-D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Hmm clovece, rozdiel 5tich pixelov vyzera priserne? Co ak som s tym ani nic nepsravil a iba ty si myslis, ze sa nieco zmenilo? ;-) :-D
No keby si nepovedal, tak ani neviem, ze sa nieco zmenilo :D Mne sa to uz aj predtym zdalo spravne zarovnane.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja som si nic nevsimol :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Keby to t0m4s3 nepovedal tak nikto nevie ze sa to zmenilo, hlavne ze nam to skraslilo forum :roll: WTF?? 5pix hore dole. A on sa tu ide hadat do krvi :roll:
84.30
Expert
Expert

Shark NX napísal:Keby to t0m4s3 nepovedal tak nikto nevie ze sa to zmenilo, hlavne ze nam to skraslilo forum :roll: WTF?? 5pix hore dole. A on sa tu ide hadat do krvi :roll:
tak ja sa s nikym nehadam...zacat hadat ste sa zacali vy a nakoniec ste sa aj pohadali :-D

Inak skvele! Mne sa to paci ;) Dufam, ze to tak aj nechate!!!
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

calligen2 napísal:tak ja sa s nikym nehadam...zacat hadat ste sa zacali vy a nakoniec ste sa aj pohadali :-D

Inak skvele! Mne sa to paci ;) Dufam, ze to tak aj nechate!!!
nechcel si ty nahodou vypadnut? este nedavno si si tu vylieval city ako ta tu nikto nema rad a neviem co este, takze papa
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ta to uz by si t0m4s3 mohol vycentrovat aj tie kruzky co su nalavo od tych napisov zda sa mi ze je hore menej pixelov ako dole :D brutalne mi to vadi nie je to presne v strede :D ked nebudes vediet ako calligen2 ti pomoze :hehe:
Zamknuté