test napísal:Podla mna je to rovnako alebo som asi slepy. Aj podla zdrojoveho kodu je to rovnako.
Ja zatial vidim dobre. Chyba je u teba. A zdrohový kod si molzes kukat kolko chces...Ked tam raz neni {MODERATORS} (co je php a tebe ukaze uz iba vysledok scriptov - HTML) takze nevidis dokopy nic...To by si si mal kuknut index_body.tpl
Mne staci, ze vidim vysledny HTML subor a ked si pozriem zdrojovy kod, tak jasne vidim, ze tam je vsade rovnake centrovanie, rovnaka vyska tabuliek, riadkov a vsetko co sa toho tyka.
test napísal:Mne staci, ze vidim vysledny HTML subor a ked si pozriem zdrojovy kod, tak jasne vidim, ze tam je vsade rovnake centrovanie, rovnaka vyska tabuliek, riadkov a vsetko co sa toho tyka.
je vidiet ze sa do toho nerozumies a ked vies zaklady html ze ides hnet machrovat...keby si videl to co ti hovorim ja mal by si iny poghlad a mozno aj iny nazor na vec
colagen svoje premudrete prispevky si radsej nechaj. Zjavne si akurat nieco cital na nejakom fore a potrebujes svetu na plne hrdlo vykricat, ze si sa nieco naucil. Vybral si si vsak nespravne miesto, pretoze tu namiesto dojmu urobis zo seba len blazna.
vysledne html je pre oba riadky identicke a ak sa to nezobrazuje rovnako je to bud chyba prehliadaca alebo len subjektivny dojem
chrono napísal:To nie je (podľa mňa) problém CSS. (vyzerá to tak, že v tom texte sú tri riadky a teda to je vycentrované správne)
ja viem ako to spravit....CSS s timto nema nic spolocne..ide o subor index_body.tpl v zlozke s template...tak sa konecne niekto z vedenia (nie modovia) vyjadrite co s tim dalej, aby nebol spam...
calligen2 napísal:ja viem ako to spravit....CSS s timto nema nic spolocne..ide o subor index_body.tpl v zlozke s template...tak sa konecne niekto z vedenia (nie modovia) vyjadrite co s tim dalej, aby nebol spam...
[quote=""J""]dik za snahu, tomase, ale IMHO to teraz vyzera priserne[/quote]Hmm clovece, rozdiel 5tich pixelov vyzera priserne? Co ak som s tym ani nic nepsravil a iba ty si myslis, ze sa nieco zmenilo?
Shark NX napísal:Keby to t0m4s3 nepovedal tak nikto nevie ze sa to zmenilo, hlavne ze nam to skraslilo forum WTF?? 5pix hore dole. A on sa tu ide hadat do krvi
tak ja sa s nikym nehadam...zacat hadat ste sa zacali vy a nakoniec ste sa aj pohadali
Inak skvele! Mne sa to paci Dufam, ze to tak aj nechate!!!
ta to uz by si t0m4s3 mohol vycentrovat aj tie kruzky co su nalavo od tych napisov zda sa mi ze je hore menej pixelov ako dole brutalne mi to vadi nie je to presne v strede ked nebudes vediet ako calligen2 ti pomoze