Šikana
-
Dante3000rpm
Medium Star
ono to treba riesit dalej...az kym sa nevyriesi...riaditelka povie nono ale ked pokracuju tak sa to nechalo tak???PACO8 napísal:v nasej treide je sikana na dennom poriadku, ci uz slovna, psychicka alebo fyzicka, stale sa zameriavaju na jednehi spoluziaka
uz s tym isiel aj za riaditelkou a ta si dala zavolat dotycnych styroch spoluziakov a vravela im o trestnom oznameni ale prilis to nepomohlo pokracuju stale dalej
asi by som ho odje*al nejakou sikovnou odpovedou...Dante3000rpm napísal:a co by ste robili ak by na vas v skole furt dakto dokrikoval ze ste buzna, blbec, no proste slovne narazky a ten dotycny by bol namakany (gainer a posilovna)?
mas situaciu:
ides po chodbe s kamaratom
teepek na teba ze: "aha, tam je ta buzna"
ty ho mas uplne v <> a povies kamaratovi, ale tak aby ta pocul aj teepek ze: "aha, to je ten teplos, co sa tak o mna zaujima... dufam ze mi nechce natrhnut prdel ani nic podobne"
(proste to co ti povie hned aplikujes na neho)
a teraz zavisi od toho aky strasny kkt to je...
bud sa ta bude snazit odje*at niecim inym, alebo k tebe hned priskoci a bude ta chciet zbit... no v tom mu natiahnes taku jednu prekvapujucu na nos... a chvilku sa budete bit
nabuduce si rozmysli na koho bude vykrikovat... a ak sa nepouci tak to znova zopakujes
kazdym opakovanim podkopavas jeho autoritu a zaroven si zvysujes respekt okolia
-
midnight_man
Guru
Ja som to riesim momentalne tak ze som sa s nimi o tom porozpraval a ak su rozumny daju tomu pokoj
nenecham si otravovat zivot,mam insie problemi. Ak su taky blby ze si nedaju pvoedat posuniem to vyysie na riesenie triednej a riaditelovi..dostanu podmienku priebehom mesiaca ako ich poznam letia, po probleme. Ako sa vravi nasilie plodi len nasiel tym by si moc nevyriesil..vezmi si ty mas 4 roch kamaratov on ich ma tiez to je uzavtery kruh kde bude mat kazdy z vas kazdy tyzden inde monokel 
-
midnight_man
Guru
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nespominam si ze by ma niekto sikanoval, a keby skusil tak by nedobre dopadol...som bol zvyknuty bit sa uz od zakladky tam sme boli dobra partia akurat niekedy sa tam nezhody riesili takto ale vzdy sa to potom nejak urovnalo, na gympli sme tiez boli skvela partia, takze nemal kto, na vyske pravdaze tiez take nic neni...ak boli niekedy aj nejake konflikty snazil som sa to najprv riesit slovne, bitka az na poslednom mieste, napr ked ma niekto nazval ko*ot tak odpoviem ze: to ty si tu ten hlavny ko*ot alebo nieco podobne. raz sa mi akurat stalo ze som s dvoma kamosmi cakal na bus a sla okolo jedna partia a do kamosa jeden z nich zaparal ze "daj peniaze na pivo" to som mohol mat tak 15-16. druhy kamos nerobil nic len sa na tom rehotal ale ja som sa zastal kamosa, povedal som hentomu nech odpali, on prisiel ku mne, povedal nech som ticho ze ked ma chyti na mojej ulici ta pojdem do potoka (dosledok toho ze tu v meste ma pozna kazdy
), a potom ma chytil za golier, hehe ale ja som mu chytil ruky a odtiahol som mu ich az sam som sa cudoval aj on ze som mu ich vpohode dal prec z mojho krku, tak este dajake vyhrazky povedal tomu kamosovi a odisiel....paradox je to ze teraz je aj ten zaparac moj kamos (aj ked uz byva v inom meste) 
Re: Šikana
Takto na nich treba 
- Prílohy
-
- SKINNY KID GETS SLAMMED ON GROUND BY FAT GUY__.wmv
- (6.69 MiB) 553 stiahnutí
Niesom a nikdy som ani nebol... netreba si nikdy nechat skakat po hlave, chodit so sklopenym pohladom a ukazat strach. Ukazete ze ste slabi a presne takychto oni hladaju...
Pekne pekne, kratky proces, ale neskoncilo to podla mojich informacii dobre. Ked som to pozeral na facebooku, bol k tomu aj popis:GothaR napísal:Takto na nich treba
a to hovori za vsetko...The larger kid on the right, is my son's friend Casey - thankfully they don't go to the same school. Poor Casey has been bullied his whole high school life, and this is what happens when he snaps!! But guess who was suspended in this scenario - Casey!!
Ťažko povedať, záleží to od situácie a určite aj od stupňa tej šikany - či je to len nejaké trápne pokrikovanie, alebo už naozaj niečo vážne.
Ja to posúdiť nič neviem, mňa nikto nikdy nešikanoval, naopak, skôr na I. stupni ZŠ som mal ja také tendencie, ale išlo skôr len o také typické detské posmešky a blbosti.
Ja to posúdiť nič neviem, mňa nikto nikdy nešikanoval, naopak, skôr na I. stupni ZŠ som mal ja také tendencie, ale išlo skôr len o také typické detské posmešky a blbosti.
-
audiotrack
VIP
bol som dvakrát svedkom šikany. Tá väčšia bola na základnej škole, kde sme mali spolužiaka podobné ako casey z videa - trošku tučnejšieho, s okuliarmi a tichý. Dosť spolužiakov si do neho dovolovalo, a takmer každý deň dostal nejaké tie rany. Ja som bol v skupinke asi 4 chalanov ktorí sa od toho dištancovali, a maximálne sme si z neho robili srandu iného štýlu, že sme mu na výlete dali tabletky na spanie do vody a podobne. No ale pointa je tá, že s odstupom 9 rokov sme sa pred vianocami stretli. CHalani čo ho bili sa mu ospravedlnili, a trošku sa otvorila táto téma. Po tej dlhej dobe čo som ho nevidel pôsobil veľmi vyrovnane. Mal priateľku, dobrú školu a celkovo bol šťastný. Odpustil im, vravel že čo bolo bolo a už to nikto nezmení a teraz sme hádam lepší kolektív ako na základke. ŽIadne dva tábory a Jožko medzi nimi
Takže to dopadlo celkom dobre.
Druhým predmetom šikany som bol ja, na hádzanej kde som chodil. Prišiel som do kolektívu ako náhrada za vypadnutého hráča a samozrejme sa všetci navážali do nováčika. Bola to iba psychická šikana (ale občas sa tvrdí že tá je ešte horšia), a nakoniec som to už nezvládal trpieť tak som asi po roku a pol z týmu odišiel. Dodnes mám doma dres ako spomienku aby mi to pripomínalo že život nie je vždy jednoduchý. A určite ma to v mnohých smeroch zmenilo, to bol asi zlom kedy som sa naučil vážiť si iných viac než seba
z vyprávania poznám ešte jedného človeka ktorý bol šikanovaný
Druhým predmetom šikany som bol ja, na hádzanej kde som chodil. Prišiel som do kolektívu ako náhrada za vypadnutého hráča a samozrejme sa všetci navážali do nováčika. Bola to iba psychická šikana (ale občas sa tvrdí že tá je ešte horšia), a nakoniec som to už nezvládal trpieť tak som asi po roku a pol z týmu odišiel. Dodnes mám doma dres ako spomienku aby mi to pripomínalo že život nie je vždy jednoduchý. A určite ma to v mnohých smeroch zmenilo, to bol asi zlom kedy som sa naučil vážiť si iných viac než seba
z vyprávania poznám ešte jedného človeka ktorý bol šikanovaný
Mamička je z Čiech a ocko zo Slovenska. Mám maďarské priezvisko, lebo môj starký z ockovej strany je Maďar. Narodil som sa na juhu (Nové Zámky), kde som sedem rokov chodil na základnú školu. Potom dostal ocko výhodnú pracovnú ponuku. Jedinou podmienkou však bolo, aby sme sa presťahovali do Martina. Tak sa aj stalo. Prišiel som do viac-menej rozbehnutého kolektívu. Netrvalo dlho a mne prischla prezývka Maďar alebo Hungaria (síce maďarsky vôbec neviem). Pôsobilo to na mňa strašne. Samozrejme, čo zmôže chudý, vtedy malý chlapec proti celému kolektívu? Nič. Tváril som sa, že mi to nevadí, pritom ma to strašne trápilo. Nevedel som sa dočkať, až príde stredná škola. Tam som už našťastie žiadnu prezývku nedostal. Väčšina spolužiakov si však našla svojho obetného baránka - chalana, čo sa abnormálne potil. To sa mi vtedy strašne nepáčilo, preto som sa s ním začal kamarátiť a možno mu trochu pomohol z outsiderskej pozície.
Základná škola je veľké semenište primitívov... Ak by som tam musel vydržať ešte rok, nezvládol by som to. Čím vyššie sa človek dostane, tým lepšie. Na vysokej nemám absolútne žiadny problém (ani ja, ani nikto okolo mňa).
Niekedy mám strašnú chuť zmlátiť ľudí, čo "vtipkujú" na úkor druhých.
Základná škola je veľké semenište primitívov... Ak by som tam musel vydržať ešte rok, nezvládol by som to. Čím vyššie sa človek dostane, tým lepšie. Na vysokej nemám absolútne žiadny problém (ani ja, ani nikto okolo mňa).
Niekedy mám strašnú chuť zmlátiť ľudí, čo "vtipkujú" na úkor druhých.
-
Janio
Zablokovaný
Ja som šikanovaný na tomto fóre od rôznych užívateľov a poniektorých módov, nuž čo mám ich rád takých akí sú...
Teba sikanuje akurat tak tvoj "rozum".
-
Janio
Zablokovaný
Prečo si dal rozum do úvodzoviek ?
Myslíš, že som hlúpy ?
Nie hlupy, skor blby ako tago v zmysle ze sa tvaris ako mas nad vsetkym neuveritelny nadhlad a pritom iba pises blbosti a provokujes.
Re:
Dante3000rpm napísal:a co by ste robili ak by na vas v skole furt dakto dokrikoval ze ste buzna, blbec, no proste slovne narazky a ten dotycny by bol namakany (gainer a posilovna)?
Osobne som šikanovaný nebol aspoň si teda nejak nepamätám
Na strednej sme v triede samí chalani.... a stále sa istým "kamarátskym" spôsobom šikanujeme