Lupiny
hmm, to myslim nie, ale moze byt chyba, ze zle sampony? teraz mam nejaky Palmolive Naturals Shampoo Extra Control... ci take nieco, ale robi to aj s tym, aj so vsetkymi... mozem sa kuknut ked budem v drogerii po tom Head & Shoulders... kde moze byt este chyba? nevadi, ze si vlasy umyvam kazde rano? alebo, ze si len nanesiem sampon a hned zmyjem?
Tak skor tym, ze to nechavas kratko posobit. H&S sa ma nechat posobit jednu minutu. Ja ostatnym samponom uz neverim, H&S pouzivam par rokov a odvtedy mam pokoj2Pacaveli napísal:hmm, to myslim nie, ale moze byt chyba, ze zle sampony? teraz mam nejaky Palmolive Naturals Shampoo Extra Control... ci take nieco, ale robi to aj s tym, aj so vsetkymi... mozem sa kuknut ked budem v drogerii po tom Head & Shoulders... kde moze byt este chyba? nevadi, ze si vlasy umyvam kazde rano? alebo, ze si len nanesiem sampon a hned zmyjem?
lenze potom v sprche je nudaGothaR napísal:Tak skor tym, ze to nechavas kratko posobit. H&S sa ma nechat posobit jednu minutu. Ja ostatnym samponom uz neverim, H&S pouzivam par rokov a odvtedy mam pokoj
No v tychto samponoch su dost drsne chemikalie, takze si pozri navod, ale podla mna minuta a nieco by mala stacit. A hlavne to musis poriadne aplikovat, lebo sampon by sa mal dostat hlavne na pokozku hlavy, nie iba na vlasy.2Pacaveli napísal:lenze potom v sprche je nudaok, skusim dnes ked pojdem do sprchy nechat dlhsie posobit.... kolko asi tak? minutku, dve, viac?
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak ti nepomahaju dostupne sampony v obchodocu, skus siahnut po samponoch co predavaju v lekarnach, tie su dost ucinne a mne tiez pomohli, neviem ako sa volaju, existuje aj taky dvojzlozkovy sice to strasne smrdy , kombinuje sa aj s obycajnym na oplachnutie, ale ucinok je zaruceny.
alebo potom este metoda prirodna, zihlavove zabali, olejove zabali, tiez to stoji za to,
oplatia sa aj tonika ale tie su dost drahe.
najlepsie bude ist ku lekarovi ak nic nezabera
alebo potom este metoda prirodna, zihlavove zabali, olejove zabali, tiez to stoji za to,
oplatia sa aj tonika ale tie su dost drahe.
najlepsie bude ist ku lekarovi ak nic nezabera
No zas nemozes cakat, ze to zaberie zo dna na den2Pacaveli napísal:dikes, aj tebe k+... skusim ten, co pisal gothar, este dnes ten co mam ja a ked nepomoze tak sa obzrem do nejakej lekarni...
//Rixo: no zatial by som s tymi drahymi pripravkami pockal, 2pacaveli sam napisal, ze sampon hned zmyje, takze ho len musi nechat posobit a ked to nepomoze, tak by som odporucal tie drahsie veci
-
rixo
Light Professional
Poradím ti Nizoral kúpiš ho v lekárni to je v podstate liek na to ,otec mal lupiny tak hentu mu odporúčil doktor,ja osm si ho dal tiež a pomáha to je to taká lmalá flaštička a v sprche si dáš na dlaň toľko jak 10,-korunáčka vmasíruješ do vlasov a necháš pôsobiť,potom zmiješ.Koniec koncov je tam návod k tomu
V skratke zbehni k lekárovi a popros o Nizoral
PS:je dosť drahý ale funguje:)
V skratke zbehni k lekárovi a popros o Nizoral
PS:je dosť drahý ale funguje:)
-
jin
VIP
2Pacaveli: Dlho som mal problém s mastnými lupinami. (také veľké kusy suchej kože s nepríjemným začervenaním a svrbením) Vyskúšal som už asi fakt všetko, ale potom mi jedna holka poradila tento šampón. Po dvoch umytiach nastal masívny ústup všetkých príznakov a dnes je ten problém už minulosťou 
Ale inak aj na ten Nizoral som počul dobré referencie
Ale inak aj na ten Nizoral som počul dobré referencie
no a pre tych, ktori maju extremne suchu pokozku a nezabera im nizoral, tak urcite Polytar AF-obsahuje decht(cize hlava ti potom smrdi ako spakovisko
, ale zabera hned po prvom umyti...za jedno sprchovanie si 2-krat nanesies Polytar AF a zmyjes a potom este raz obycajny sampon aby to tak nesmrdelo
)
Ale je to kvalitka a 100p pomaha
Ale je to kvalitka a 100p pomaha
-
Hotwire
Addict
podrast? skor keby si si uplne vyholil hlavu...
este ja mam jeden dotaz, na jednom mieste na cele na pravej strane mam vzdy suchu pokozku, nezalezi na tom ci po kupani alebo pred alebo kedy proste ale tam napravo tesne pod vlasmi to zacina mam take suche miesto kde sa mi lupe koza dakedy, proste to je na cele nie vo vlasoch. neviete od coho to je a ako tomu zabranit?
este ja mam jeden dotaz, na jednom mieste na cele na pravej strane mam vzdy suchu pokozku, nezalezi na tom ci po kupani alebo pred alebo kedy proste ale tam napravo tesne pod vlasmi to zacina mam take suche miesto kde sa mi lupe koza dakedy, proste to je na cele nie vo vlasoch. neviete od coho to je a ako tomu zabranit?
no ak ti mam poradit tak zajdi radsej za lekarom ... lebo dovodov lupin moze byt viac ... moze to byt aj nejake zacinajuce ochorenie (napr seborhoea) ... moze to byt lupienka ... tazko povedat ... a ak by to bolo nieco z toho tak ti mozu sampony ako nizoral alebo polytar poskodit este viac ... a o H&S ani nehovorim ... takisto kazdodenne umyvanie vlasov nemusi byt prave najlepsie ... skus tak raz za 2 dni ... z osobnej skusenosti by som ti praveze mohol odporucit dechtovy sampon neviem uz presny nazov ... brutaaalne to smrdi ale pomoze ... alebo sirovy sampon ... ale na ne sa obrat az ked naozaj nebude nic zaberat lebo fakt ten smrad nieje prijemny
...