Lupiny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Lupiny

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, neviem uz co mam spravit, ale kazde rano si umyvam vlasy ked sa sprchujem a stale sa mi spravia lupiny... skusal som uz vselijake sampony... vsetko to iste... kde moze byt chyba?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Head & Shoulders si skusal? Mne kedysi pomohol :)
2Pacaveli
Addict
Addict

hmm, to myslim nie, ale moze byt chyba, ze zle sampony? teraz mam nejaky Palmolive Naturals Shampoo Extra Control... ci take nieco, ale robi to aj s tym, aj so vsetkymi... mozem sa kuknut ked budem v drogerii po tom Head & Shoulders... kde moze byt este chyba? nevadi, ze si vlasy umyvam kazde rano? alebo, ze si len nanesiem sampon a hned zmyjem?
Gothar
Moderátor
Moderátor

2Pacaveli napísal:hmm, to myslim nie, ale moze byt chyba, ze zle sampony? teraz mam nejaky Palmolive Naturals Shampoo Extra Control... ci take nieco, ale robi to aj s tym, aj so vsetkymi... mozem sa kuknut ked budem v drogerii po tom Head & Shoulders... kde moze byt este chyba? nevadi, ze si vlasy umyvam kazde rano? alebo, ze si len nanesiem sampon a hned zmyjem?
Tak skor tym, ze to nechavas kratko posobit. H&S sa ma nechat posobit jednu minutu. Ja ostatnym samponom uz neverim, H&S pouzivam par rokov a odvtedy mam pokoj :)
2Pacaveli
Addict
Addict

GothaR napísal:Tak skor tym, ze to nechavas kratko posobit. H&S sa ma nechat posobit jednu minutu. Ja ostatnym samponom uz neverim, H&S pouzivam par rokov a odvtedy mam pokoj :)
lenze potom v sprche je nuda :D ok, skusim dnes ked pojdem do sprchy nechat dlhsie posobit.... kolko asi tak? minutku, dve, viac?
Gothar
Moderátor
Moderátor

2Pacaveli napísal:lenze potom v sprche je nuda :D ok, skusim dnes ked pojdem do sprchy nechat dlhsie posobit.... kolko asi tak? minutku, dve, viac?
No v tychto samponoch su dost drsne chemikalie, takze si pozri navod, ale podla mna minuta a nieco by mala stacit. A hlavne to musis poriadne aplikovat, lebo sampon by sa mal dostat hlavne na pokozku hlavy, nie iba na vlasy.
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

Ak ti nepomahaju dostupne sampony v obchodocu, skus siahnut po samponoch co predavaju v lekarnach, tie su dost ucinne a mne tiez pomohli, neviem ako sa volaju, existuje aj taky dvojzlozkovy sice to strasne smrdy , kombinuje sa aj s obycajnym na oplachnutie, ale ucinok je zaruceny.

alebo potom este metoda prirodna, zihlavove zabali, olejove zabali, tiez to stoji za to,

oplatia sa aj tonika ale tie su dost drahe.

najlepsie bude ist ku lekarovi ak nic nezabera
2Pacaveli
Addict
Addict

dikes, aj tebe k+... skusim ten, co pisal gothar, este dnes ten co mam ja a ked nepomoze tak sa obzrem do nejakej lekarni...
Gothar
Moderátor
Moderátor

2Pacaveli napísal:dikes, aj tebe k+... skusim ten, co pisal gothar, este dnes ten co mam ja a ked nepomoze tak sa obzrem do nejakej lekarni...
No zas nemozes cakat, ze to zaberie zo dna na den :) Ten svoj puzivaj aspon tyzden s tym, ze ho vzdy enchas posobit, ak sa to potom neprejavi tak skus H&S
//Rixo: no zatial by som s tymi drahymi pripravkami pockal, 2pacaveli sam napisal, ze sampon hned zmyje, takze ho len musi nechat posobit a ked to nepomoze, tak by som odporucal tie drahsie veci
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Poradím ti Nizoral kúpiš ho v lekárni to je v podstate liek na to ,otec mal lupiny tak hentu mu odporúčil doktor,ja osm si ho dal tiež a pomáha to je to taká lmalá flaštička a v sprche si dáš na dlaň toľko jak 10,-korunáčka vmasíruješ do vlasov a necháš pôsobiť,potom zmiješ.Koniec koncov je tam návod k tomu
V skratke zbehni k lekárovi a popros o Nizoral
PS:je dosť drahý ale funguje:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

2Pacaveli: Dlho som mal problém s mastnými lupinami. (také veľké kusy suchej kože s nepríjemným začervenaním a svrbením) Vyskúšal som už asi fakt všetko, ale potom mi jedna holka poradila tento šampón. Po dvoch umytiach nastal masívny ústup všetkých príznakov a dnes je ten problém už minulosťou :wink:
Ale inak aj na ten Nizoral som počul dobré referencie :wink:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

jin: Nizoral používal môj otec aj ja účinok sa naplno prejavil po asi týždni
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

GothaR napísal:Head & Shoulders si skusal? Mne kedysi pomohol :)
jo tento je najlepsi, mne osobne nizoral moc neucinkuje :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

GothaR napísal:Tak skor tym, ze to nechavas kratko posobit. H&S sa ma nechat posobit jednu minutu. Ja ostatnym samponom uz neverim, H&S pouzivam par rokov a odvtedy mam pokoj :)
...a riadne ho vmasíruj a vymasíruj aj pokožku hlavy. :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

no a pre tych, ktori maju extremne suchu pokozku a nezabera im nizoral, tak urcite Polytar AF-obsahuje decht(cize hlava ti potom smrdi ako spakovisko :D , ale zabera hned po prvom umyti...za jedno sprchovanie si 2-krat nanesies Polytar AF a zmyjes a potom este raz obycajny sampon aby to tak nesmrdelo :lol: )
Ale je to kvalitka a 100p pomaha :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hlavu si umyvaj s Head & Shoulders,alebo si objednaj z Avonu,take Advance Technique ... je to celkom ucinne proti lupinam :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a teraz ujo SRneC s jeho psycho-nazorom :lol:

mne zmizli lupiny ked som si nechal podrast vlasy :)

inak boli spomenute vsetky samponyktore v nasej domacnosi boli a otcovi docela pomohli
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

podrast? skor keby si si uplne vyholil hlavu...

este ja mam jeden dotaz, na jednom mieste na cele na pravej strane mam vzdy suchu pokozku, nezalezi na tom ci po kupani alebo pred alebo kedy proste ale tam napravo tesne pod vlasmi to zacina mam take suche miesto kde sa mi lupe koza dakedy, proste to je na cele nie vo vlasoch. neviete od coho to je a ako tomu zabranit?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

necital som takze neviem ci ti uz niekto poradil tento mne nepomohol H&S ale Loreal Paris ELSEVE taky modry je a stoji asi 110 sk neni drahy a mne pomohol je naozaj dobry
p4oLO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa p4oLO »

no ak ti mam poradit tak zajdi radsej za lekarom ... lebo dovodov lupin moze byt viac ... moze to byt aj nejake zacinajuce ochorenie (napr seborhoea) ... moze to byt lupienka ... tazko povedat ... a ak by to bolo nieco z toho tak ti mozu sampony ako nizoral alebo polytar poskodit este viac ... a o H&S ani nehovorim ... takisto kazdodenne umyvanie vlasov nemusi byt prave najlepsie ... skus tak raz za 2 dni ... z osobnej skusenosti by som ti praveze mohol odporucit dechtovy sampon neviem uz presny nazov ... brutaaalne to smrdi ale pomoze ... alebo sirovy sampon ... ale na ne sa obrat az ked naozaj nebude nic zaberat lebo fakt ten smrad nieje prijemny :D ...
Napísať odpoveď