aj mneeee pls do SS plsOpak napísal:ŠUPAAAA
//namáte linky na stiahnutie albumu,alebo aspon tej mp3?
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
pre tych co nepoznaju, odporucam dve kanadske skupiny, dnes sa to ku mne dostalo, je to fakt dobre:
Swollen Members
Sweatshop Union
potom este dobry album "A matter of time" z '99 od Hilltop Hoods, tiez stoji za vypocutie..
este jeden link, na novy klip od looptroop, dost party vec, z ich noveho albumu Good Things, ktory onedlho vychadza:
Swollen Members
Sweatshop Union
potom este dobry album "A matter of time" z '99 od Hilltop Hoods, tiez stoji za vypocutie..
este jeden link, na novy klip od looptroop, dost party vec, z ich noveho albumu Good Things, ktory onedlho vychadza:
-
Digital
Guru
KonečneSkupina M.O.P. nadále nevydržela laxní přístup ze strany zaměstnavatele G Unit Records a po tříletém čekání na vydání desky se rozhodli z labelu odejít. Prozatím nejúspěšnějším titulem dvojice Billy Danze a Lil´ Fame bylo album Warriorz z roku ´00, kterého se prodalo přes 500 000 kusů
jaaaaj, tak toto je dost super, nedalo by sa sem hodit este daky link na youtube? .. je to dost tanecna vec ako si napisal a take sa mi lubi.. na to by som vedel tancovat aj dva dni.. uz teraz mi myka ramenomakaveli napísal: este jeden link, na novy klip od looptroop, dost party vec, z ich noveho albumu Good Things, ktory onedlho vychadza:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
braino.swk
Light Professional
pre mna je najlepsi DILEMA a BOY WONDER, ale uznavam asi vsetkych co videia nieco dat... hlavne americhy hh som zacal v poslednom case pocuvat.. hlavne akona a cypress hill... inak, podla mna su kardinalove rymy neikedy skor na zasmiatie... co myslite?
pwt: na beaty je najlepsi GRIMASO.. ten to fakt vie... respect!

pwt: na beaty je najlepsi GRIMASO.. ten to fakt vie... respect!
-
pinacolada
Guru wannabe
-
mirak2
Hardcore addict
vcera rano som vstal na to ze moj brat zapol PC a pustil na nom nejaku pre mna neznamu slovensku rapovuspike97 napísal:Tak si prehral..lebo mám o mesiac mám 17...a prečo by som mal mať tých 13???hm???chcel by som počuť vysvetlenie.
vcera som pri bratovi pocul songu s NORMALNYM textom ale za boha neviem jak sa to volalo, ani kto bol interpret..nieco v zmysle ze caju tyra jej chorobne ziarlivy srac...ak by niekto vedel jak sa to vola...mne sa nexce prehrabovat v bratovom playliste
-
Pantagruel
Star
Jop presne, Boy Wonder a Grimaso, nemaju chybubany napísal:pre mna je najlepsi DILEMA a BOY WONDER, ale uznavam asi vsetkych co videia nieco dat... hlavne americhy hh som zacal v poslednom case pocuvat.. hlavne akona a cypress hill... inak, podla mna su kardinalove rymy neikedy skor na zasmiatie... co myslite?
pwt: na beaty je najlepsi GRIMASO.. ten to fakt vie... respect!![]()
![]()