no myslim ze casom by sa to rozpadlo...mi chcete povedat ze vydrzite, dajme tomu do konca zivota nezasunut??sak bude realisti...to sa neda. A take idealisticke kecy ze ked ju lubis su blbost.
m3thod-man napísal:no myslim ze casom by sa to rozpadlo...mi chcete povedat ze vydrzite, dajme tomu do konca zivota nezasunut??sak bude realisti...to sa neda. A take idealisticke kecy ze ked ju lubis su blbost.
To by sa muselo chodiť niekam inam si užiť...
A zoberte si to naopak- napr. žijete so svojou životnou partnerkou, stane sa dáka nehoda alebo choroba a váš miďži doslúži..... čo by ste robili?
krupica_dnb napísal:To by sa muselo chodiť niekam inam si užiť...
A zoberte si to naopak- napr. žijete so svojou životnou partnerkou, stane sa dáka nehoda alebo choroba a váš miďži doslúži..... čo by ste robili?
krupica_dnb napísal:To by sa muselo chodiť niekam inam si užiť...
Nechal by som jej slobodne rozhodnutie.. Povedal by som jej, ze ju velmi lubim, a preto nech sa rozhodne sama a jej rozhodnutie budem plne akceptovat.. Keby si chce "zapichat" inde, tak by sme to mohli vyskusat, ze co to s nasim vztahom spravi a podla toho sa zariadime v buducnosti.. Inac ked si dlhsiu dobu nehonim, tak uz citim, ze s mojou psychikou nie je nieco v poriadku.. Mozno by som sa aj zblaznil bez takejto rozkose, mozno nie..
sry za opozdenu odpoved nebol som tu vysse 1rooku ale k teme
ako ja som neni jak vy sexu chtivy kebyze chcem vydrzim a ked som nesulozil uz 13 rokou preco by som nemohol vydrzat dalsi napriklad 60-70 rokou s stastnou manzelkou po mojom boku?
Hovädo
Neviem..je to veľmi ťažké rozhodnutie...a tie nápady,ako zapichať si niekde inde...tak to je pekná pi*ovina..neviem,radšej by som sa s ňou miloval bohužiaľ do zadku..ale toto by som jej nedovolil..a áno milovanie treba..a tí,čo si myslia,že nie,tak sa mýlia(nepovedal som,že je vzťaj len o tom..ale je to to krajšie z neho-korenie života,alebo vzťahu )..takže tak..
Keby sa dozviem ze moja holka alebo zena nemoze je***tak by som jej povedal ze neviem ak oto poriesime ale asi tak ez by som snou bol ale z casu nacas by som siel nekde za**ba* bez sexu nevydrzim dlho
mi-chau napísal:keby k tomu doslo tak by ju opustili z ineho dovodu, kt. by si nasli
Myslíš?..ako rozprávame sa len v teoretickej rovine..existuje mnoho možností,prečo kvôli tomu ženu neopustiť...ale bol spomenutý len jeden-nevydržal by som bez sexu...tak?...čo myslíš?
ZitePunkom napísal:Myslíš?..ako rozprávame sa len v teoretickej rovine..existuje mnoho možností,prečo kvôli tomu ženu neopustiť...ale bol spomenutý len jeden-nevydržal by som bez sexu...tak?...čo myslíš?
nevidel by som problem v plych vajciach ale v tom ze vo vztahu by po case narastala ocividna nervozita podrazdenie, jedno s druhym a ... ono to nieje take jednoduche
/ lubos cisto hypoteticky
No a smiem vediet co je to za problem, ze zena nemoze mat sex?? lebo som o tom este nepocul. No a osobne si netrufam nic hovorit teraz, lebo neviem ako by mi bolo keby sa to nedajboze stalo v buducnosti
co ja viem ludia.. ja mam momentalne nieco podobne ale z vlastnej vole nie pre chorobu priatelky.. proste nechce sex... bez toho by som dako vydrzal, lebo ju lubim a ked som prezil celu pubertu bez toho s tym,ze cakanie na tu pravu tak este vydrzim,,, ale ked uz ani lahky petting a maznanie sa odopiera.. to uz zacina byt trosku ine... sex nieje vsetko, ale ani bozky a objatia nie... myslim,ze vo vztahu sa bez sexu da vydrzat ak danu osobu lubite.. ale bez maznania sa a neznosti nie... ale to je subjektivny nazor... aby som nebol uplne OT... keby moja baba nemohla mat sex a lubil by som ju a nemala by problem s inymi vecami co som napisal tak nemam na dlhu dobu ju opustit... ale deti by som samozrejme chcel vlastne.. to je to
nemyslím, si že vzťah bez sexu nemôže fungovať, veď ako bolo povedané vyššie je toľko ďalších možností a spôsobov... ale ak by to malo byť úplne bez maznania a všetkých tých príjemných a krásnych vecí, tak tomu veľkú životnosť nedávam... ale zasa každý sme iný