Rozmery Stránky
Rozmery Stránky
Takze chcem sa spytat idem si robit stranku a neviem ake rozmersy maju byt cel by som spravit header, aj menu ale ake rozmery sa pouzivaju??najcastejsie??vyska sirka..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aky si spravis, taky budes mat. Rataj s tym, ze stale sa najviac pouziva rozlisenie 1024x768, tak by ta stranka mala byt spravena tak, aby ju na tomto rozliseni zbytocne netrebalo rolovat do bokov, pripadne ju spravit roztahovaciu. Vyska headeru je na tebe, kazdemu vyhovuje nieco ine a niekomu postaci male logo s malym menu, inemu zase nie.
Dik....a pytal som sa preto lebo vo photoshope si nevem predstavit ake to bude velke...chapes ma??Napr header..cize zalezi odomna ake budu nie?hojko napísal:Aky si spravis, taky budes mat. Rataj s tym, ze stale sa najviac pouziva rozlisenie 1024x768, tak by ta stranka mala byt spravena tak, aby ju na tomto rozliseni zbytocne netrebalo rolovat do bokov, pripadne ju spravit roztahovaciu. Vyska headeru je na tebe, kazdemu vyhovuje nieco ine a niekomu postaci male logo s malym menu, inemu zase nie.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: