Rozmery Stránky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Rozmery Stránky

Príspevok od používateľa 1C3 »

Takze chcem sa spytat idem si robit stranku a neviem ake rozmersy maju byt cel by som spravit header, aj menu ale ake rozmery sa pouzivaju??najcastejsie??vyska sirka..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aky si spravis, taky budes mat. Rataj s tym, ze stale sa najviac pouziva rozlisenie 1024x768, tak by ta stranka mala byt spravena tak, aby ju na tomto rozliseni zbytocne netrebalo rolovat do bokov, pripadne ju spravit roztahovaciu. Vyska headeru je na tebe, kazdemu vyhovuje nieco ine a niekomu postaci male logo s malym menu, inemu zase nie.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

hojko napísal:Aky si spravis, taky budes mat. Rataj s tym, ze stale sa najviac pouziva rozlisenie 1024x768, tak by ta stranka mala byt spravena tak, aby ju na tomto rozliseni zbytocne netrebalo rolovat do bokov, pripadne ju spravit roztahovaciu. Vyska headeru je na tebe, kazdemu vyhovuje nieco ine a niekomu postaci male logo s malym menu, inemu zase nie.
Dik....a pytal som sa preto lebo vo photoshope si nevem predstavit ake to bude velke...chapes ma??Napr header..cize zalezi odomna ake budu nie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A od koho ineho by to malo zalezat ak nie od teba??? Pozri si ine stranky a zistis ake ludia preferuju velkosti, najlepsie bude, ak si pozries stranky ako templatemonster.com a podobne..., tam najdes inspiraciu.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Pozeral som tam aj tie animacie flashe to je uzasne ako to niekto moze vytvorit nieco takeho??
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

su na to knihy, tutorialy, navody..a samozrejme za hrst predstavivosti a tvorivosti na tvojej strane :wink:
Napísať odpoveď