Vsetci mate kusok pravdy povedal by som.
Peace
To ze je vytvor urobeny podla tutorialu, tak to este neznamena ze to nie je dotycneho vlastna praca (nech uz je vysledok akokolvek trapny). Kurna, ja tu chcem vidiet kvalitu a je mi jedno ci to bude podla tutorialu alebo z vlastnej hlavy, pripadne kombinovane. Pokial to bude dobre, tak neriesim. Neviem ci to nechapete, ale je to tu vazne cim dalej tym trapnejsie. Ved budte aj vy trochu sebakriticki...inkognitto napísal:No, ked sa uz tomexx zapojil, zacina to byt vazne...
My sa nehadame ze kto je lepsi, lebo ja som hodnota nekonecne mala,...
Mne ide len o to, ze tu maju byt veci, ktore clovek vyrobil sam, a ne podla dakeho tutorialu. Je zbytocne tu spamovat z vyhotovenými tutorialmi. (sak co robim ja ne?). Snazim sa dosiahnut aby sa to uz neopakovalo, lebo je to vaste of space.
PEACEinkognitto napísal:ja nesom pan dokonaly, ale uz som tu pisal ze tema sa vola VAŠE grafické výtvory. naco OMFG tu dava nekto veci robene podla tuorialu !?? Uz aj posledny debil dementny co nikdy nedrzal mysku v ruke vie urobit HOCIČO podľa tutorialu !
Ma nechci nasrat ! jake dva tutorialy v kope !?? ten ohen som este nikdy nikde nevidel robeny tak ako som to robil ja ! Blesk uznam, dakedy davno som to uz videl.
...a to je moja lopatka...
a ked si ma uz xcel rozkopat tak si mal poukazat na tuto sracku: http://www.hojko.com/post444276.html#444276
to som uz opravil, az sem dam neskor pokrocilejsiu verziu tak to v nej budecompleX napísal:pekne len ta prava noha tak ten opatok je vacsi ale inak sa mi to velmi paci
jj, pouzil (mam taky maly wacom tabletinkognitto napísal:pouzil si na toho vojaka tablet ?
cudoval by si sa, no videl som aj ovela lepsie veci kreslene mysou, hlavne vsak anime, co ja nemusimwill.i.am napísal:myslim ze pouzil, podla mna toto neni realne nakreslit mysou.. ale tak mozno ma niekto zvlastne schopnosti...
v kazdom pripade respect
fuha, no vidno ze vies kreslit a vo photoshope nerobis prvy kratMaro napísal:este to nieje dokoncene ale chcem vediet ako sa vam to paci.. VT robim po 1x a bez tutorialov...