NAJ SONG OD TIESTA! Vas nazor!

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pedrosino
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

vsetky THe BEST TIESTO - :king:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

loves come again and nyana
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No po novom uz Elements of live & Dance 4 life :)
Traffic uz patri do Repete a bohuzial aj spolu s Lethal Industry. :)
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

IN THE DARK .... myslim ze to je to naj...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

poviem tak ze tiesta nemusim, rovnako ako kopec dalsich DJ's, ktori pokladaju skladanie elektronickych smyciek do akehosi opakovaneho zastupu, za umenie. Ale na tanec to musi byt dobry podklad to uznavam :) (do tejto kategorie ale nepatrim). Pocul som od neho len par, spomedzi he's a pirate, adagio for strings a traffic, este zozerem adagio for strings kvoli tej chytlavej melodii..

Je vsak jedna skladba od neho ktora ma zaujala, a nejak som si nechcel pripustit zeby toto mohlo byt od neho, a ja vas teda ziadam o pomoc - Vraj je to skladba ktorou otvaral koncert vo viedni, bola pomalsia, nebola taka tuc tuc tuctova :)
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

UR a Love Comes Again... ale tak je veľa lepších songov ako tie čo tiesto robí :roll:
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

Traffic a este He´s a pirate remix tieto 2 prevladaju u mna najviac. Aj ked kazdy jeho song ma nieco do seba
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Adagio For Strings, Love Comes Again, Heroes :)
tie sa mi pacia najviac
Gothar
Moderátor
Moderátor

KoCi napísal:poviem tak ze tiesta nemusim, rovnako ako kopec dalsich DJ's, ktori pokladaju skladanie elektronickych smyciek do akehosi opakovaneho zastupu, za umenie. Ale na tanec to musi byt dobry podklad to uznavam :) (do tejto kategorie ale nepatrim). Pocul som od neho len par, spomedzi he's a pirate, adagio for strings a traffic, este zozerem adagio for strings kvoli tej chytlavej melodii..

Je vsak jedna skladba od neho ktora ma zaujala, a nejak som si nechcel pripustit zeby toto mohlo byt od neho, a ja vas teda ziadam o pomoc - Vraj je to skladba ktorou otvaral koncert vo viedni, bola pomalsia, nebola taka tuc tuc tuctova :)
Tak to asi bolo Elements of life, celkovo album Elements of life je taky trosku viac umelecky, miestami mi pripada ako moderna klasicka hudba :) Inak mam pocit, ze ty si ako prvy v tejto teme vytiahol slovo umenie, ja by som vsak vacsinu jeho skladieb umenim nenazval, no miestami ma velmi podarene melodie, ktore svojim sposobom umenim su. Nie je to ako napriklad v schranze, kde je to trochu jednotvarnejsie.
joyster
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joyster »

Jednoznacne Forever Today a Suburban Train.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

bezpodmienecne som asi dost velkym fanusikom tohto neuveritelne dobreho DJa,ktory vie co robi a dufam,ze to bude aj nadalej robit,chcel by som si s nim aspon ruku podat,on ma buducnost,a podla mna priniesol asi dost velky Obrat medzi DJov,cize je strasne dobry,niekedy ked zacujem od neho pesnicku my slzy tecu,je proste famózny ... :cry:

aby som nepisal mimo témy tak najlepsou pesnickou su :
Suburban Train,Traffic,Flight 647,He's Pirate,In The Dark a vela iných :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

SSemteXX: no podla mna je terat Tiesto na vrchole a zacina zostupovat. Bohuzial je to aj preto, ze cast ludi z trancerskej sceny ho uz zacala povazovat za komercneho(ja k nim nepatrim) a vdaka jeho slave ho zacali tak nejak "uznavat" aj ludia, co k tranceu nemaju blizko a robia to iba preto, ze chcu byt in. Bolo to vidiet aj na jeho show, ked sa tam vyskytovalo vela ludi, co tam na prvy pohlad nemaju co robit a mladych pubertacok, ktorym to dovolili rodicia.
Novym "Tiestom" je podla mna Sander van Doorn. Povodne som to tipoval na Davida Guettu, ale ten uz teraz celi predsudkom, ze je komercny a pritom malokto pozera na to, ze tam kde hra, tam je skvela zabava.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Trance Energy mix
Touch me..
moje naj.. volakedy aj Adagio for strings alebo traffic
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Tak Tiesto je uplne super....mne sa pacia skoro vsetky od neho ,ale ak si mam fakt ze vybrat tie uplne naj, tak su to urcite:
1. In the dark
2. Everything (feat. Jess)
3. Carpe Noctum

ale by som ich tu vedela este kopec vymenovat a o nejakych tych DJ´s setoch ani nehovorim:))
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Určite najlepšia je Trafiic! :smt020
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Tiesto Feat. Kirsty Hawkshaw - Just Be (Antillas Club Mix) :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

GothaR napísal:SSemteXX: no podla mna je terat Tiesto na vrchole a zacina zostupovat. Bohuzial je to aj preto, ze cast ludi z trancerskej sceny ho uz zacala povazovat za komercneho(ja k nim nepatrim) a vdaka jeho slave ho zacali tak nejak "uznavat" aj ludia, co k tranceu nemaju blizko a robia to iba preto, ze chcu byt in. Bolo to vidiet aj na jeho show, ked sa tam vyskytovalo vela ludi, co tam na prvy pohlad nemaju co robit a mladych pubertacok, ktorym to dovolili rodicia.
Novym "Tiestom" je podla mna Sander van Doorn. Povodne som to tipoval na Davida Guettu, ale ten uz teraz celi predsudkom, ze je komercny a pritom malokto pozera na to, ze tam kde hra, tam je skvela zabava.
no ano GothaR,mas pravdu,uznavam,no vies,lenze Tiesto ma za sebou dejiny hudby,on je proste tym celym,ktorym vlastne ten Trance zacal vystupovat nahor,no ano,Sander Van Doorn,je tiez dobry,no medzi dobrych patri aj Armi Van Buuren,Marcus Schulz,Ferry Corsten,a mnohí iny,no ano,chcu byt in,a preto to robia,nepovedz mi,ze by si to ani ty nerobil pre tolko penazi,no co uz,takito je dnesný svet ... ale dávam K+ :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ti, co si menoval su dost dobri, ale Sander aspon podla mna trochu vycnieva. A k tym peniazom - djing sa podla mna neda robit len tak, treba pre to mat aj trosku citu, ale z velkej casti je za tym iba trening. No kvoli peniazom sa da robit vela inych cinnosti, kde sa da podobne zbohatnut a clovek sa nemusi trepat po celom svete na parties a tvarit sa ako ho ta hudba bavi :) No pokial ma dj hudbu rad, tak si urcite rad zahra hocikde a bud je Sander velmi dobry herec, alebo ho ta hudba naozaj bavi :)
Tymto som si vlastne spomenul, ze ked hral Tiesto v Prahe, tak to vyzeralo, ze si to chce len odmixovat a ist prec, nekomunikoval s davom, iba si tam hladel do pultu a mixoval...
Napísať odpoveď