NAJ SONG OD TIESTA! Vas nazor!
poviem tak ze tiesta nemusim, rovnako ako kopec dalsich DJ's, ktori pokladaju skladanie elektronickych smyciek do akehosi opakovaneho zastupu, za umenie. Ale na tanec to musi byt dobry podklad to uznavam
(do tejto kategorie ale nepatrim). Pocul som od neho len par, spomedzi he's a pirate, adagio for strings a traffic, este zozerem adagio for strings kvoli tej chytlavej melodii..
Je vsak jedna skladba od neho ktora ma zaujala, a nejak som si nechcel pripustit zeby toto mohlo byt od neho, a ja vas teda ziadam o pomoc - Vraj je to skladba ktorou otvaral koncert vo viedni, bola pomalsia, nebola taka tuc tuc tuctova
Je vsak jedna skladba od neho ktora ma zaujala, a nejak som si nechcel pripustit zeby toto mohlo byt od neho, a ja vas teda ziadam o pomoc - Vraj je to skladba ktorou otvaral koncert vo viedni, bola pomalsia, nebola taka tuc tuc tuctova
Tak to asi bolo Elements of life, celkovo album Elements of life je taky trosku viac umelecky, miestami mi pripada ako moderna klasicka hudbaKoCi napísal:poviem tak ze tiesta nemusim, rovnako ako kopec dalsich DJ's, ktori pokladaju skladanie elektronickych smyciek do akehosi opakovaneho zastupu, za umenie. Ale na tanec to musi byt dobry podklad to uznavam(do tejto kategorie ale nepatrim). Pocul som od neho len par, spomedzi he's a pirate, adagio for strings a traffic, este zozerem adagio for strings kvoli tej chytlavej melodii..
bezpodmienecne som asi dost velkym fanusikom tohto neuveritelne dobreho DJa,ktory vie co robi a dufam,ze to bude aj nadalej robit,chcel by som si s nim aspon ruku podat,on ma buducnost,a podla mna priniesol asi dost velky Obrat medzi DJov,cize je strasne dobry,niekedy ked zacujem od neho pesnicku my slzy tecu,je proste famózny ...
aby som nepisal mimo témy tak najlepsou pesnickou su :
Suburban Train,Traffic,Flight 647,He's Pirate,In The Dark a vela iných
aby som nepisal mimo témy tak najlepsou pesnickou su :
Suburban Train,Traffic,Flight 647,He's Pirate,In The Dark a vela iných
SSemteXX: no podla mna je terat Tiesto na vrchole a zacina zostupovat. Bohuzial je to aj preto, ze cast ludi z trancerskej sceny ho uz zacala povazovat za komercneho(ja k nim nepatrim) a vdaka jeho slave ho zacali tak nejak "uznavat" aj ludia, co k tranceu nemaju blizko a robia to iba preto, ze chcu byt in. Bolo to vidiet aj na jeho show, ked sa tam vyskytovalo vela ludi, co tam na prvy pohlad nemaju co robit a mladych pubertacok, ktorym to dovolili rodicia.
Novym "Tiestom" je podla mna Sander van Doorn. Povodne som to tipoval na Davida Guettu, ale ten uz teraz celi predsudkom, ze je komercny a pritom malokto pozera na to, ze tam kde hra, tam je skvela zabava.
Novym "Tiestom" je podla mna Sander van Doorn. Povodne som to tipoval na Davida Guettu, ale ten uz teraz celi predsudkom, ze je komercny a pritom malokto pozera na to, ze tam kde hra, tam je skvela zabava.
no ano GothaR,mas pravdu,uznavam,no vies,lenze Tiesto ma za sebou dejiny hudby,on je proste tym celym,ktorym vlastne ten Trance zacal vystupovat nahor,no ano,Sander Van Doorn,je tiez dobry,no medzi dobrych patri aj Armi Van Buuren,Marcus Schulz,Ferry Corsten,a mnohí iny,no ano,chcu byt in,a preto to robia,nepovedz mi,ze by si to ani ty nerobil pre tolko penazi,no co uz,takito je dnesný svet ... ale dávam K+GothaR napísal:SSemteXX: no podla mna je terat Tiesto na vrchole a zacina zostupovat. Bohuzial je to aj preto, ze cast ludi z trancerskej sceny ho uz zacala povazovat za komercneho(ja k nim nepatrim) a vdaka jeho slave ho zacali tak nejak "uznavat" aj ludia, co k tranceu nemaju blizko a robia to iba preto, ze chcu byt in. Bolo to vidiet aj na jeho show, ked sa tam vyskytovalo vela ludi, co tam na prvy pohlad nemaju co robit a mladych pubertacok, ktorym to dovolili rodicia.
No ti, co si menoval su dost dobri, ale Sander aspon podla mna trochu vycnieva. A k tym peniazom - djing sa podla mna neda robit len tak, treba pre to mat aj trosku citu, ale z velkej casti je za tym iba trening. No kvoli peniazom sa da robit vela inych cinnosti, kde sa da podobne zbohatnut a clovek sa nemusi trepat po celom svete na parties a tvarit sa ako ho ta hudba bavi
No pokial ma dj hudbu rad, tak si urcite rad zahra hocikde a bud je Sander velmi dobry herec, alebo ho ta hudba naozaj bavi 
Tymto som si vlastne spomenul, ze ked hral Tiesto v Prahe, tak to vyzeralo, ze si to chce len odmixovat a ist prec, nekomunikoval s davom, iba si tam hladel do pultu a mixoval...
Tymto som si vlastne spomenul, ze ked hral Tiesto v Prahe, tak to vyzeralo, ze si to chce len odmixovat a ist prec, nekomunikoval s davom, iba si tam hladel do pultu a mixoval...