NOD32 je naj antivir podla Vas? Mna vobec nepresvedcil.

Informácie o software, ankety...
Kraken55
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kraken55 »

no neviem ja som zacinal s Nodom ale vobec ma nepresvecil podla mna to je Shit. Najlepsi antivirak co som kedy pouzival je PANDA ANTIVIRUS :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kraken55: V com ta nepresvedcil??? Nejake argumenty??? V com je Panda podla teba lepsia???
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Kraken55 napísal:no neviem ja som zacinal s Nodom ale vobec ma nepresvecil podla mna to je Shit. Najlepsi antivirak co som kedy pouzival je PANDA ANTIVIRUS :lol:
panda ti akurat spomaly pc ...nod je omnoho lepsi
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

NOD32 používam aj ja, nie kvôli jeho kvalitám, ale kvôli tomu, že veľmi nežerie výkon PC a nechodím na stránky na googli označené ako "FREE CRACKZ, GAMEZ, SERIALZ, XXX, MOVIEZ". Keby som také drísty navštevoval, vybral by som Pandu.
Nebolo to veľmi dávno keď som mal problém s novou myšou /o tom som aj urobil topic tuto na fóre/ a nechal som skontrolovať PC NODom, kontroloval ho cca 1,5 hodiny aby zistil, že počítač mám čistý jak ľaľia. Nahodil som Pandu, kontroloval PC polhodinu a ukázal mi asi 6 spywarov a 9 vírusov.
emil33
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa emil33 »

Ja pouzivam Nod uz dlhe roky a navstevujem aj stranky s crackmi, virusmi a rozmini inymi hlupostami a zatial som chytil iba jeden alebo dva virusi , ktore boli v cookies a som ich hned vymazal.
Podla mna je Nod naj antivirus. Ja pouzivam iba 30 dnovy verziu a nerobi mi problem si ju po mesiaci odinstalovat a nainstalovat znova a sa mi pekne aktvalizuje :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Hmm s nodom nemam zle skusenosti, ale mojej viste sa nejako nepaci ... asi ju kopnem niekam ... hned potom co zozeniem prachy na XP :P dost dlhu dobu som pouzival aj avast, ale nod mi pripadal spomahlivejsi, no mozno som bol aj ja opatrnejsi , kto vie :). Ziaden antivirak nieje dokonaly stale sa najde nejake hnusne svinstvo ktore prejde, rozdiel v antivirakoch je v tom ze kolko toho chytia. Ale vela robi aj pristup uzivatela k bezpecnosti pc ;)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

miki - plz co sa tvojej viste na node nepaci? :) jak 2.7 tak 3.0 beha absolutne bez problemov, takze chybu treba hladat v niecom inom ;)
bulko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bulko »

Z vlastnej skusenosti vam môzem povedat ze Nod je OK mal som pandu :smt022 aj avg trosku lepsie ale tiez nic moc aj avast to uz bolo celkom ok ale nod je nod a ten smart security aj s firewalom je gut.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

mám ESS 3.0,zapnem PC,a na zaciatku sa mi uvodna tabula spusta asi 2min,a nemozem nic robit,kym mi ta tabula nezmizne,no neriesim ako...."ESET"..
bulko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bulko »

To tam budes asi mat ty nejaku chybu a ak pouzivas nejaky fix tak to môze byt aj tym na ess su tie fixi na p..u.
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

KoCi mozno ma inu verziu Visty ako ty
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

kod som pouzival win nod32 mi sluzil dobre :]
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

mam doma ESS bussiness edition aj v rapci to pouzivam a nemam sa veru na co stazovat, mal som predtym doma avast, vsetko nastavene dobre viry nenasiel ziadne az ked som potom nahodil nod tak ich nasiel niekolko, tak som to cele sformatoval a teraz dufam ze sa tam nic nedostane :)
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

pocujte, chcem sa spytat, ze ked si cracknem nod32 tak mi to zistia? inak chcem si kupit original, ale toto sa pytam len tak, len ma to zaujima...
btw. a ked si kupim Eset smart security, tak to mozem pouzit aj na viac pocitacov??? :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Teoreticky by zistiť mohli, prakticky to nebudú zisťovať, pretože by tak zavreli polku Slovenska.. ;) akurát v prípade jeho použitia vo firme by som si určite zobral oficiálnu verziu.

Akýkoľvek soft od Esetu môžeš dať na toľko počítačov, na koľko počítačov si si zakúpil licenciu. Pre ďalšie detaily pozri www.eset.sk
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

no nemali by, cital som niekde ze ten crack je len nejaky zapis do registrov a zvacsuje pocet dni (preto to funguje viac ako 30 dni) lebo inak ako pouzitim mena a hesla, ktore dostanes pri zakupeni ess, nod32 aktualizacie do nho nedostanes
a ak nemas v licencnych podmienkach zakupenej verzie ze ho mozes pouzit na viacerych pc tak nie
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

hehm a nemozem proste kupit len jedno cd a jednu licenciu a prihlasovacie udaje pouzit na viacerych kompoch? :?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

naco antivirus?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

digo.. jasné, že nie.. veď aj keď si kúpiš Windows, tak ho môžeš dať iba na jedno PC. Aj keď kúpiš hru, môžeš ju používať iba na jednom PC..

//njn.. hry môžu byť iné.. všetko závisí od konkrétnych licenčných podmienok..
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

brm, s tymi hrami by som to az tak velmi nebral. v case, ked je nutne mat fyzicky CD/DVD v mechanike, tak sama o sebe tato ochrana umoznuje instalovat takuto hru na viac PC, lebo iba majitelovi CD/DVD je legalne umoznene hrat tuto hru.
hry patria (podla mojej logickej uvahy /netvrdim, ze je spravna :oops: /) medzi multimedialne nosice spolu s movie alebo s hudobnymi. to ale neznamena, ze ho nebudem moct pocuvat/pozerat na chalupe, vo vlaku etc a tak to je aj s hrami.
Napísať odpoveď