NOD32 je naj antivir podla Vas? Mna vobec nepresvedcil.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
NOD32 používam aj ja, nie kvôli jeho kvalitám, ale kvôli tomu, že veľmi nežerie výkon PC a nechodím na stránky na googli označené ako "FREE CRACKZ, GAMEZ, SERIALZ, XXX, MOVIEZ". Keby som také drísty navštevoval, vybral by som Pandu.
Nebolo to veľmi dávno keď som mal problém s novou myšou /o tom som aj urobil topic tuto na fóre/ a nechal som skontrolovať PC NODom, kontroloval ho cca 1,5 hodiny aby zistil, že počítač mám čistý jak ľaľia. Nahodil som Pandu, kontroloval PC polhodinu a ukázal mi asi 6 spywarov a 9 vírusov.
Nebolo to veľmi dávno keď som mal problém s novou myšou /o tom som aj urobil topic tuto na fóre/ a nechal som skontrolovať PC NODom, kontroloval ho cca 1,5 hodiny aby zistil, že počítač mám čistý jak ľaľia. Nahodil som Pandu, kontroloval PC polhodinu a ukázal mi asi 6 spywarov a 9 vírusov.
Ja pouzivam Nod uz dlhe roky a navstevujem aj stranky s crackmi, virusmi a rozmini inymi hlupostami a zatial som chytil iba jeden alebo dva virusi , ktore boli v cookies a som ich hned vymazal.
Podla mna je Nod naj antivirus. Ja pouzivam iba 30 dnovy verziu a nerobi mi problem si ju po mesiaci odinstalovat a nainstalovat znova a sa mi pekne aktvalizuje
Podla mna je Nod naj antivirus. Ja pouzivam iba 30 dnovy verziu a nerobi mi problem si ju po mesiaci odinstalovat a nainstalovat znova a sa mi pekne aktvalizuje
-
miki690
Medium Professional
Hmm s nodom nemam zle skusenosti, ale mojej viste sa nejako nepaci ... asi ju kopnem niekam ... hned potom co zozeniem prachy na XP
dost dlhu dobu som pouzival aj avast, ale nod mi pripadal spomahlivejsi, no mozno som bol aj ja opatrnejsi , kto vie
. Ziaden antivirak nieje dokonaly stale sa najde nejake hnusne svinstvo ktore prejde, rozdiel v antivirakoch je v tom ze kolko toho chytia. Ale vela robi aj pristup uzivatela k bezpecnosti pc 
Teoreticky by zistiť mohli, prakticky to nebudú zisťovať, pretože by tak zavreli polku Slovenska..
akurát v prípade jeho použitia vo firme by som si určite zobral oficiálnu verziu.
Akýkoľvek soft od Esetu môžeš dať na toľko počítačov, na koľko počítačov si si zakúpil licenciu. Pre ďalšie detaily pozri www.eset.sk
Akýkoľvek soft od Esetu môžeš dať na toľko počítačov, na koľko počítačov si si zakúpil licenciu. Pre ďalšie detaily pozri www.eset.sk
-
muffy69
Medium Star
no nemali by, cital som niekde ze ten crack je len nejaky zapis do registrov a zvacsuje pocet dni (preto to funguje viac ako 30 dni) lebo inak ako pouzitim mena a hesla, ktore dostanes pri zakupeni ess, nod32 aktualizacie do nho nedostanes
a ak nemas v licencnych podmienkach zakupenej verzie ze ho mozes pouzit na viacerych pc tak nie
a ak nemas v licencnych podmienkach zakupenej verzie ze ho mozes pouzit na viacerych pc tak nie
-
krija
VIP
brm, s tymi hrami by som to az tak velmi nebral. v case, ked je nutne mat fyzicky CD/DVD v mechanike, tak sama o sebe tato ochrana umoznuje instalovat takuto hru na viac PC, lebo iba majitelovi CD/DVD je legalne umoznene hrat tuto hru.
hry patria (podla mojej logickej uvahy /netvrdim, ze je spravna
/) medzi multimedialne nosice spolu s movie alebo s hudobnymi. to ale neznamena, ze ho nebudem moct pocuvat/pozerat na chalupe, vo vlaku etc a tak to je aj s hrami.
hry patria (podla mojej logickej uvahy /netvrdim, ze je spravna