Slovenská technická univerzita v Bratislave

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bart1234
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Slovenská technická univerzita v Bratislave

Príspevok od používateľa bart1234 »

Chcel by som sa spitat na tuto skolu konkretne na stavebnú fakultu proste neake klady a zapory tejto fakulty rozmyslam ze na nu podam prihlasku preto by som potreboval info neakeho studenta odtial...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

čo som ja preboha nešiel na VŠ ?!!
však tam sa už dostane úplne každý, aj človek čo nevie správne napísať slovo " spýtať "
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mno schw33k - co ti k tomu povedat :D ... ako beru vazne kazdeho... nezrobis nic.. mal si ist :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

schw33k napísal:čo som ja preboha nešiel na VŠ ?!!
však tam sa už dostane úplne každý, aj človek čo nevie správne napísať slovo " spýtať "
švík, ved pod so mnou buducu sezonu sa PRYHLASYME na nejaku :) snad nas vezmu :wink:

k teme: co ti poviem toto je celkom dobra stranka na info :roll: stuba :arrow:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

maju tam v poho jedalen :)

kamarat tam v lete spravil bakalara, tusim na pozemnych stavbach. Stale sa stazoval na mnozstvo zadani, ze to nestiha a tak. Ale hovoril, ze tam bol najlepsi z kruzku a dostaval aj to specialne prospechove stipendium od dekana. Blazon...

Povedal by som, ze matiku a fyziku v prvaku maju lahsiu, ako na chemickej, ale zase si to odnesu na tom kresleni. Najviac plakal okolo skusok ako "beton" a tusim deskriptiva, ale to si nie som isty.

Urcite to nie je skola, pri ktore si uzivas studentsky zivot, ako pri socialnej praci, ale na druhej strane, ked budes dobry a najdes sa v tom, o buducnost mas postarane.

//a mali stale v rozvrhu volne piatky, co je dost luxusne
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nejake tri semestre som tam chodil, ale kedze som vedel slovensky tak som si odtial dal odchod.. tam sa hlasia madari :D

ako skola samotna pohoda, chodil som na geodeziu kde bolo podstatne menej kreslenia ale zase podstatne viacej pocitania. A deskriptivna geometria nie je nic tazke, ak mas akutaku predstavivost a nehladis na to s odporom :)

Dost zalezi od toho, aky odbor si vyberies.
Pozemne stavby a Architektura - velmi vela kreslenia
Geodezia - vela vypoctov, ale bavil ma tento odbor
Inzinierske konstrukcie a dopravne stavby (ak to este nezlucili s inym odborom) - pocitanie aj kreslenie
Vodne stavby - tak sem chodil byvaly spoluziak ale ani bohovi neviem na co tam to bolo zamerane. Ale tipujem ze podobne ako IKDS tam bola matika aj fyzika (teda vypocty) a videl som tam povesane aj celkom zaujimave kresby, tak do urcitej miery musi byt aj to.
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

schw33k- :lol: slovencina nie je moj konicek to mi ver :lol: dik za upozornenie vobec som si to nevsimol :D

Maki- no dufam ze je tam fakt lachke sa dostat
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pozri - celkovo stuba by mala byt vpohode... spoluziak robil talentovky na architekturu s 39 horuckou a spravil... na elektrotechniku kam chcem ist ja ta beru bez prijimaciek ak mas priemery do 2 a zmaturujes z profiloveho predmetu... tak tam sa fakt dostane skoro kazdy... a dost pochybujem ze stavebka na tom bude inak
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no mne ide hlavne o to aby ma zobrali bez prijimaciek na pozemne beru do 2 cela priemer a ja mam 2,2 myslis ze ma zoberu este bez primaciek? ja sa nechcem znervoznovat este na prijimacky.. preto sa rozhliadam aj o inich odboroch. A este by som chcel vediet ci stuba bere do uvahy ze ci ten student je z gymnazia alebo z priemyslovky.. kedze studujem na SPS stavebnej ci to neni neaka vyhoda alebo nevyhoda pri primackach..
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ked pisu ze beru do dva tak beru do dva a nie do 2,2. Gympel ma na niektorych skolach vyssi koeficient bodov
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na stavebku si s najväčšou pravdepodobnosťou pojdem aj ja prevetrať lebeňu. Možno ma tam vezmu :D O rok maturujem :|
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

frikso tak mozno budeme spolu v rocniku. aj ja som tretiak, o rok maturujem a moje kroky by mali viest na nejaku stavbarinu SK/CZ (ak sa pepodari cisto architektura)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

bart1234 napísal:schw33k- :lol: slovencina nie je moj konicek to mi ver :lol: dik za upozornenie vobec som si to nevsimol :D
nato sa vyser :D len mne sa už nechce robiť ( a to mám 40yrs do dôchodku )
Key5ers0ze napísal:švík, ved pod so mnou buducu sezonu sa PRYHLASYME na nejaku :) snad nas vezmu :wink:
ty mi radšej pošli dátum kedy a kde a ideme na blato, vysíš mi to :wink:
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ludia ako ste dopadli na primackach na tuto skolu?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Maki napísal:pozri - celkovo stuba by mala byt vpohode... spoluziak robil talentovky na architekturu s 39 horuckou a spravil... na elektrotechniku kam chcem ist ja ta beru bez prijimaciek ak mas priemery do 2 a zmaturujes z profiloveho predmetu... tak tam sa fakt dostane skoro kazdy... a dost pochybujem ze stavebka na tom bude inak
Ty rozmyslas ci ides na AI na MUNI alebo STU ET?? Na tvojom mieste by som nerozmyslal :wink:
Napísať odpoveď