Slovenská technická univerzita v Bratislave
Slovenská technická univerzita v Bratislave
Chcel by som sa spitat na tuto skolu konkretne na stavebnú fakultu proste neake klady a zapory tejto fakulty rozmyslam ze na nu podam prihlasku preto by som potreboval info neakeho studenta odtial...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
švík, ved pod so mnou buducu sezonu sa PRYHLASYME na nejakuschw33k napísal:čo som ja preboha nešiel na VŠ ?!!
však tam sa už dostane úplne každý, aj človek čo nevie správne napísať slovo " spýtať "
k teme: co ti poviem toto je celkom dobra stranka na info
-
Holubar
Darca
maju tam v poho jedalen
kamarat tam v lete spravil bakalara, tusim na pozemnych stavbach. Stale sa stazoval na mnozstvo zadani, ze to nestiha a tak. Ale hovoril, ze tam bol najlepsi z kruzku a dostaval aj to specialne prospechove stipendium od dekana. Blazon...
Povedal by som, ze matiku a fyziku v prvaku maju lahsiu, ako na chemickej, ale zase si to odnesu na tom kresleni. Najviac plakal okolo skusok ako "beton" a tusim deskriptiva, ale to si nie som isty.
Urcite to nie je skola, pri ktore si uzivas studentsky zivot, ako pri socialnej praci, ale na druhej strane, ked budes dobry a najdes sa v tom, o buducnost mas postarane.
//a mali stale v rozvrhu volne piatky, co je dost luxusne
kamarat tam v lete spravil bakalara, tusim na pozemnych stavbach. Stale sa stazoval na mnozstvo zadani, ze to nestiha a tak. Ale hovoril, ze tam bol najlepsi z kruzku a dostaval aj to specialne prospechove stipendium od dekana. Blazon...
Povedal by som, ze matiku a fyziku v prvaku maju lahsiu, ako na chemickej, ale zase si to odnesu na tom kresleni. Najviac plakal okolo skusok ako "beton" a tusim deskriptiva, ale to si nie som isty.
Urcite to nie je skola, pri ktore si uzivas studentsky zivot, ako pri socialnej praci, ale na druhej strane, ked budes dobry a najdes sa v tom, o buducnost mas postarane.
//a mali stale v rozvrhu volne piatky, co je dost luxusne
nejake tri semestre som tam chodil, ale kedze som vedel slovensky tak som si odtial dal odchod.. tam sa hlasia madari 
ako skola samotna pohoda, chodil som na geodeziu kde bolo podstatne menej kreslenia ale zase podstatne viacej pocitania. A deskriptivna geometria nie je nic tazke, ak mas akutaku predstavivost a nehladis na to s odporom
Dost zalezi od toho, aky odbor si vyberies.
Pozemne stavby a Architektura - velmi vela kreslenia
Geodezia - vela vypoctov, ale bavil ma tento odbor
Inzinierske konstrukcie a dopravne stavby (ak to este nezlucili s inym odborom) - pocitanie aj kreslenie
Vodne stavby - tak sem chodil byvaly spoluziak ale ani bohovi neviem na co tam to bolo zamerane. Ale tipujem ze podobne ako IKDS tam bola matika aj fyzika (teda vypocty) a videl som tam povesane aj celkom zaujimave kresby, tak do urcitej miery musi byt aj to.
ako skola samotna pohoda, chodil som na geodeziu kde bolo podstatne menej kreslenia ale zase podstatne viacej pocitania. A deskriptivna geometria nie je nic tazke, ak mas akutaku predstavivost a nehladis na to s odporom
Dost zalezi od toho, aky odbor si vyberies.
Pozemne stavby a Architektura - velmi vela kreslenia
Geodezia - vela vypoctov, ale bavil ma tento odbor
Inzinierske konstrukcie a dopravne stavby (ak to este nezlucili s inym odborom) - pocitanie aj kreslenie
Vodne stavby - tak sem chodil byvaly spoluziak ale ani bohovi neviem na co tam to bolo zamerane. Ale tipujem ze podobne ako IKDS tam bola matika aj fyzika (teda vypocty) a videl som tam povesane aj celkom zaujimave kresby, tak do urcitej miery musi byt aj to.
pozri - celkovo stuba by mala byt vpohode... spoluziak robil talentovky na architekturu s 39 horuckou a spravil... na elektrotechniku kam chcem ist ja ta beru bez prijimaciek ak mas priemery do 2 a zmaturujes z profiloveho predmetu... tak tam sa fakt dostane skoro kazdy... a dost pochybujem ze stavebka na tom bude inak
no mne ide hlavne o to aby ma zobrali bez prijimaciek na pozemne beru do 2 cela priemer a ja mam 2,2 myslis ze ma zoberu este bez primaciek? ja sa nechcem znervoznovat este na prijimacky.. preto sa rozhliadam aj o inich odboroch. A este by som chcel vediet ci stuba bere do uvahy ze ci ten student je z gymnazia alebo z priemyslovky.. kedze studujem na SPS stavebnej ci to neni neaka vyhoda alebo nevyhoda pri primackach..
-
nejakymarko
Addict
nato sa vyserbart1234 napísal:schw33k-slovencina nie je moj konicek to mi ver
dik za upozornenie vobec som si to nevsimol
ty mi radšej pošli dátum kedy a kde a ideme na blato, vysíš mi toKey5ers0ze napísal:švík, ved pod so mnou buducu sezonu sa PRYHLASYME na nejakusnad nas vezmu
![]()
-
Shark NX
Addict
Ty rozmyslas ci ides na AI na MUNI alebo STU ET?? Na tvojom mieste by som nerozmyslalMaki napísal:pozri - celkovo stuba by mala byt vpohode... spoluziak robil talentovky na architekturu s 39 horuckou a spravil... na elektrotechniku kam chcem ist ja ta beru bez prijimaciek ak mas priemery do 2 a zmaturujes z profiloveho predmetu... tak tam sa fakt dostane skoro kazdy... a dost pochybujem ze stavebka na tom bude inak