uff odlahlo mi uz som si myslel ze si reinkarnacia adolfamiki24686 napísal:skura3:to vies, ze to nemyslim vazne
(mal by tu byt tag na ironiu..)
Je legalna znacka Thorsteinar?
loool tak to je ina kava, ked niekto chce riskovat kvoli znacke a navyse prave thor steinar. clovece radsej zbehni do poriadnych obchodov a kup nieco v com budes vyzerat ako clovek a nie ako nacek. zbytocne problemy si tym usetris. mne osobne je to jedno. ked ma niekto TS oblecenie na sebe, tak fajn, nech ma, ale ak sa k tomu pribali vyholena lebena a cierna bombera, tak to je uz nieco ine. poznam par ludi, ktorym sa TS paci a nie preto, co ta znacka vyjadruje, ale proste sa im paci. ale maju nejaku svoju hrdost a na uroven hovna neklesnu a tak si kupia nieco ine
nehovorim, ze kazdy, kto ma TS mikinu musi byt NS, ale ked som raz nemal cierne snurky do topanok (cult), tak som musel nahodit biele a ist do obchodu... no to boli pohlady... 
Tak toto je celkom zaujmava tema... ako niektory vysie pisali, tak ACAB nieje absolutne zakazane, je to ochrana registrovana znacka, ked sa na futbale alebo niekde inde krici acab, v podstate je to to iste ako keby ste kricali adidas, nike atd
firma troublemaker ktora to ma registrovane uviedla asi 30 ukaziek co skratka ACAB moze znamenat... teraz ma napada napriklad ani cement ani beton
takze tak... a co sa tyka TS tak je to normalna znacka, urcite to nieje ilegalne... ale co som pocul, udajne bol sudny spor kvoli ich staremu logu ktore sa malo skladat s run... neviem co je na tom pravdy, mam odznak loga toho stareho steienera a docela rozmyslam ci to nosit alebo nie, pretoze mozu byt stym problemy za propagaciu. ak vie niekdo o tom starom logu nieco viac, tak dajte vediet, bude to len dobre 
-
Začiatok Konca
Professional
Nemôžeš vedieť...napr. kamarát mi raz vravel,že Fred Perry bol Žid..AryanAngel napísal:hej? ja ze majitelia su nackovia..
neviem,ako obliecť si Thor Steiner..
Raz mi aj hovoril,že niekde na nete videl značku Lonsdaple.ale čo je na tomto pravdy,neviem..
//a s tým A.C.A.B. ...tak neviem..ja som mal odznak..a fízel si len vypýtal občiansky..a bol pokoi..síce na mňa tak pozeral..
Fred Perry bol Zidovskeho povodu.
Nieje to LoNSDAPle ale Conesdaple je to klasicky cinsky smejdny natlaceny fake.
TS ma pekne veci, cena by mi nevadila lebo som pocul ze to sa neroztrha, ale ja som si to na seba nedal... A ked ma niekto presviedca ze TS nic s NS nema tak je podla mna slepy alebo zaujaty
A tiez nechapem preco ma Nemecka znacka Norsku vlajku na ramene
Mali by sa uvedomit. Ze sa aj do Vikingskej mytologie seru ked vikingovia nemali ani sajnu o "White Power" 
To Turtlak
/ bolo to v Nemecku.
Nieje to LoNSDAPle ale Conesdaple je to klasicky cinsky smejdny natlaceny fake.
TS ma pekne veci, cena by mi nevadila lebo som pocul ze to sa neroztrha, ale ja som si to na seba nedal... A ked ma niekto presviedca ze TS nic s NS nema tak je podla mna slepy alebo zaujaty
To Turtlak
takze z toho vyplyva, ze u nas je to povolene. navyse TS nema v kolekciach oblecenie s napisom ACAB (aspon sa mi tak zda). tieto napisy patria pod znacku troublemaker (ktora je tiez povolena). celkovo je tato znacka (TS) u nas povolena a velmi pochybujem, ze by ju stiahli z trhu. tak ci tak by sa tym nic nevyriesilo. navyse mi existencia tejto znacky vobec nevadi. skor naopak. takto aspon NS nespinia znacky ako lonsdale, fred perry, ktore nemaju s NS (ani inymi hnutiami) absolutne nic spolocne. tiez sa mi zda byt dost cudne, co tu pise mnoho ludi, ze vysvetluj potom afakom ked mas TS na sebe... TS mi uz pripomina hon na carodejnice z minulych storociUjo Marky napísal:bolo to v Nemecku.
Sak mne TS tiez nevadi ale ked uz to je tak si povedzme na rovinu o com ne sa skryvat za vsedko mozne len nepovedat pravdu zarazajuce je na tom hlavne to ze Ti, co sa furt stazuju ze nikde neni pravda a zdravia sa slovami pravda zvytazi klamu vsedkym ludom rovno do oci...
A mne je uplne jedno kto sa ako oblieka a kto ma aky nazor... Kym je ten clovek normalny tak moze mat aj ruzovu antenku na hlave.
A mas pravdu TS nema nic s ACAB ma to registrovane Troublemaker
A mne je uplne jedno kto sa ako oblieka a kto ma aky nazor... Kym je ten clovek normalny tak moze mat aj ruzovu antenku na hlave.
A mas pravdu TS nema nic s ACAB ma to registrovane Troublemaker
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem co mate stale s tymi nackami... je rozdiel nacista a nacionalista.. a thor... nosia aj nacionalisti a ony maju v programe chranit pravych slovakov... a antifa to je len nejaka skupina ktora si povedala ze su antifa a ozieraju sa ... na nejakych "antifa" stretnutiach... ved ony robia vacsi bordel ako samotny skinheads.. zijem v meste v ktorom je pomerne vela prislusnikov tychto skupin ako.. narodny odpor a pod.. ale nikdy nerobili bordel. .aspon co viem... musim povedat ze im este starsi obcania v cernovej tlieskali. .ked spievali pronarodne piesne.. .. . .. . .ale musim priznat ze s ciganmi su caste potycky.. ale vacsinou stylu trja cigani na jedneho skinheada... a potom sa ide na odvetu za nimi ale to uz ferovka..
a ako znacka. .su to paradne handry keby neboli mtake drahe hned by som si ich pokupil.. len to je nevyhoda ze neviete ako komu padnete do oka...
a ako znacka. .su to paradne handry keby neboli mtake drahe hned by som si ich pokupil.. len to je nevyhoda ze neviete ako komu padnete do oka...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jediny rozdiel aky medzi nimi je to slovciko. Pospolitost forevörMasaker napísal: je rozdiel nacista a nacionalista..
ze som to prepasolMasaker napísal: musim povedat ze im este starsi obcania v cernovej tlieskali. .ked spievali pronarodne piesne
P.S. Mas gramatyku ako pravi slovak
//hej, myslel som tie bodky