Je legalna znacka Thorsteinar?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
skura3
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

miki24686 napísal:skura3: :) to vies, ze to nemyslim vazne :) (mal by tu byt tag na ironiu..)
uff odlahlo mi uz som si myslel ze si reinkarnacia adolfa :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

o penaze ide az v prvom rade, jedno ci zid ci cigan ci beloch ci cernoch ci zlty, zeleny hocaky
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Aryan Angel napísal:neviem, netvrdim ani jedno ani druhe :P
:lol: sorry za spam ale nemozem nedat smajla :lol:
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

loool tak to je ina kava, ked niekto chce riskovat kvoli znacke a navyse prave thor steinar. clovece radsej zbehni do poriadnych obchodov a kup nieco v com budes vyzerat ako clovek a nie ako nacek. zbytocne problemy si tym usetris. mne osobne je to jedno. ked ma niekto TS oblecenie na sebe, tak fajn, nech ma, ale ak sa k tomu pribali vyholena lebena a cierna bombera, tak to je uz nieco ine. poznam par ludi, ktorym sa TS paci a nie preto, co ta znacka vyjadruje, ale proste sa im paci. ale maju nejaku svoju hrdost a na uroven hovna neklesnu a tak si kupia nieco ine :) nehovorim, ze kazdy, kto ma TS mikinu musi byt NS, ale ked som raz nemal cierne snurky do topanok (cult), tak som musel nahodit biele a ist do obchodu... no to boli pohlady... :D
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Tak toto je celkom zaujmava tema... ako niektory vysie pisali, tak ACAB nieje absolutne zakazane, je to ochrana registrovana znacka, ked sa na futbale alebo niekde inde krici acab, v podstate je to to iste ako keby ste kricali adidas, nike atd 8) firma troublemaker ktora to ma registrovane uviedla asi 30 ukaziek co skratka ACAB moze znamenat... teraz ma napada napriklad ani cement ani beton :D takze tak... a co sa tyka TS tak je to normalna znacka, urcite to nieje ilegalne... ale co som pocul, udajne bol sudny spor kvoli ich staremu logu ktore sa malo skladat s run... neviem co je na tom pravdy, mam odznak loga toho stareho steienera a docela rozmyslam ci to nosit alebo nie, pretoze mozu byt stym problemy za propagaciu. ak vie niekdo o tom starom logu nieco viac, tak dajte vediet, bude to len dobre :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Jedneho cloveka uz za mikinu ACAB odsudili za urazanie verejneho cinitela. Lebo to moze byt urazka policajtov a zato Ti nic nemozu ale ked s tym urazas konkretneho cloveka tak to je o inom...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Ujo Marky napísal:Jedneho cloveka uz za mikinu ACAB odsudili za urazanie verejneho cinitela. Lebo to moze byt urazka policajtov a zato Ti nic nemozu ale ked s tym urazas konkretneho cloveka tak to je o inom...
to bolo na Slovensku? zda sa mi, ze u nas nieco take nehrozi
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Co sa tyka steinarov, tak to je na clovekovi ci si to oblecie, ale nieco to ukazuje, ze co je to za cloveka a co sa tyka ACAB tak kamarat dostal facku do policajta ked drzal sal ACAB a krical to heslo :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

AryanAngel napísal:hej? ja ze majitelia su nackovia..
Nemôžeš vedieť...napr. kamarát mi raz vravel,že Fred Perry bol Žid..
neviem,ako obliecť si Thor Steiner.. :? asi nie...legálne to však je..
Raz mi aj hovoril,že niekde na nete videl značku Lonsdaple.ale čo je na tomto pravdy,neviem.. :)
//a s tým A.C.A.B. ...tak neviem..ja som mal odznak..a fízel si len vypýtal občiansky..a bol pokoi..síce na mňa tak pozeral.. :D ale to je už jedno.. :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Fred Perry bol Zidovskeho povodu.
Nieje to LoNSDAPle ale Conesdaple je to klasicky cinsky smejdny natlaceny fake.
TS ma pekne veci, cena by mi nevadila lebo som pocul ze to sa neroztrha, ale ja som si to na seba nedal... A ked ma niekto presviedca ze TS nic s NS nema tak je podla mna slepy alebo zaujaty :D A tiez nechapem preco ma Nemecka znacka Norsku vlajku na ramene :D Mali by sa uvedomit. Ze sa aj do Vikingskej mytologie seru ked vikingovia nemali ani sajnu o "White Power" :lol:

To Turtlak :// bolo to v Nemecku.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Ujo Marky napísal:bolo to v Nemecku.
takze z toho vyplyva, ze u nas je to povolene. navyse TS nema v kolekciach oblecenie s napisom ACAB (aspon sa mi tak zda). tieto napisy patria pod znacku troublemaker (ktora je tiez povolena). celkovo je tato znacka (TS) u nas povolena a velmi pochybujem, ze by ju stiahli z trhu. tak ci tak by sa tym nic nevyriesilo. navyse mi existencia tejto znacky vobec nevadi. skor naopak. takto aspon NS nespinia znacky ako lonsdale, fred perry, ktore nemaju s NS (ani inymi hnutiami) absolutne nic spolocne. tiez sa mi zda byt dost cudne, co tu pise mnoho ludi, ze vysvetluj potom afakom ked mas TS na sebe... TS mi uz pripomina hon na carodejnice z minulych storoci :D velmi pochybujem, ze by normalny clovek na niekoho zautocil kvoli znacke oblecenia. no ak by dotycny posobil ako NS (hola hlava, tazke boty, atd) a mal este k tomu TS, tak pochybujem, ze by si niekto nepovedal "ved je to len znacka". no nevidim dovod napadnut slusne vyzerajuceho cloveka napriklad kvoli TS mikine
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Sak mne TS tiez nevadi ale ked uz to je tak si povedzme na rovinu o com ne sa skryvat za vsedko mozne len nepovedat pravdu zarazajuce je na tom hlavne to ze Ti, co sa furt stazuju ze nikde neni pravda a zdravia sa slovami pravda zvytazi klamu vsedkym ludom rovno do oci...
A mne je uplne jedno kto sa ako oblieka a kto ma aky nazor... Kym je ten clovek normalny tak moze mat aj ruzovu antenku na hlave.

A mas pravdu TS nema nic s ACAB ma to registrovane Troublemaker ;)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Podla mna to je uple v pohode, asi to policajti ani nepoznaju. Takz necakaj ze ta budu nahanat koli mikine :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

neviem co mate stale s tymi nackami... je rozdiel nacista a nacionalista.. a thor... nosia aj nacionalisti a ony maju v programe chranit pravych slovakov... a antifa to je len nejaka skupina ktora si povedala ze su antifa a ozieraju sa ... na nejakych "antifa" stretnutiach... ved ony robia vacsi bordel ako samotny skinheads.. zijem v meste v ktorom je pomerne vela prislusnikov tychto skupin ako.. narodny odpor a pod.. ale nikdy nerobili bordel. .aspon co viem... musim povedat ze im este starsi obcania v cernovej tlieskali. .ked spievali pronarodne piesne.. .. . .. . .ale musim priznat ze s ciganmi su caste potycky.. ale vacsinou stylu trja cigani na jedneho skinheada... a potom sa ide na odvetu za nimi ale to uz ferovka..
a ako znacka. .su to paradne handry keby neboli mtake drahe hned by som si ich pokupil.. len to je nevyhoda ze neviete ako komu padnete do oka...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Masaker napísal: je rozdiel nacista a nacionalista..
Jediny rozdiel aky medzi nimi je to slovciko. Pospolitost forevör :D
Masaker napísal: musim povedat ze im este starsi obcania v cernovej tlieskali. .ked spievali pronarodne piesne
ze som to prepasol :lol:

P.S. Mas gramatyku ako pravi slovak :D

//hej, myslel som tie bodky :lol:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:
P.S. Mas gramatyku ako pravi slovak :D
co je s mojou gramatikou?
ak mylsis tie bodky,tak je to blby zvyk
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Od urciteho bodu, su pre niektorych vsetci (vsetci pronarodne orientovani ludia) nacisti..
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kenze ideologia nacizmu.. nieje taka ista ako ideologia pronarodne orientovanych ludi a hnuti... tkze neviem ci je spravne toto spajat dokopy..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Od urciteho bodu su pre niektorych ludi vsetci zidia alebo komunisti a to sa s nikym takym ani len poznat nemusia.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

"Nastastie" je na tomto fore zastupena len ta prva skupina.
Napísať odpoveď