cim viac clovek studuje, tym menej sa mu chce studovatjamess napísal:tak zrovna na vyske by ucenie malo byt tvojou prioritou
Nočné štúdium
-
nejakymarko
Addict
ked clovek vela vie, vela zabuda,teda nic nevie
ked clovek nevie nic, nic nezabuda, teda vsetko vie
ja po nociach skor robim zadania do skoly, lebo si ich vzdy nechavam na poslednu chvilu, ale ked sa treda ucit taq si cez den nejaku tu max. 1 hodinku najdem...ide skor o to, ze si neviem rozlozit napr. zadanie do skoly tak, aby som si ich robil priebezne kazdy den nieco, ale robim potom vsetko na poslednu chvilu a sa to pretiahne az do rana
ked clovek nevie nic, nic nezabuda, teda vsetko vie
ja po nociach skor robim zadania do skoly, lebo si ich vzdy nechavam na poslednu chvilu, ale ked sa treda ucit taq si cez den nejaku tu max. 1 hodinku najdem...ide skor o to, ze si neviem rozlozit napr. zadanie do skoly tak, aby som si ich robil priebezne kazdy den nieco, ale robim potom vsetko na poslednu chvilu a sa to pretiahne az do rana
sorry za OT ale keby toto cital nas profesor ta by ta asi prerazilmi-chau napísal:keby som sa neucil v noci ale cez den robil by som si problemy uz v mladosti
//cez den su totiz dolezitejsie veci
A najlepsie je ked sedim pri ICQ a debatujem s kamaratmi kedy sa pojdem ucit a cim dlhsie tam s nimi kecam tak tym viac mi dochadza ze ucit sa uz nepojdem ta potom s kamaratmi aspon riesime ze preco sa nic neucime
Som cerstvy maturant, a doteraz som sa nikdy nepotreboval ucit dlhsie ako do 20:00, ani som to neskusal
A vonkoncom nechapem tych co sa den pred skuskou ucia do 4-5 rana... Ako spoluziak noc pred monitorom z matiky sa ucil do 5:00 a rano o 8:00 ho zobudila telefonom spoluziacka, ze kde je, uz meska na monitor
Ledva to stihol...
-
nejakymarko
Addict
hehe markoo..mne sa stalo... prisla som domu o 16:30 zo skoly.. sadla za pc a zacala robit jeden projekt na ktory som mala pol roka pred tym..
skoncila som ho o 6.30 osprsila sa, nahadzala knihy do tasky a bezala na bus o 7:10 do skoly..
myslim,ze to takto bolo prvykrat... ale ja lenivec, urcite nie poslednY..takze nie si sam
hehe...
skoncila som ho o 6.30 osprsila sa, nahadzala knihy do tasky a bezala na bus o 7:10 do skoly..
Moje Vysokoskolske fazy:
1, Planovanie - skusku si tam 5 dni rezervy aby som sa to poriadne naucil
2, Rozhodovanie - a com sak mam este 4 dni to davam bez nicoho
3, Averzia - neche sa mi za 3 dni to davam urcite na co sa to teraz ucit
4, Prinutenie - zacinam zistujem ze je toho vela, popri tom obvolavam vsetkych znamych co idu na skusku, ucenie vzdavam o takej 23:00
5, Sudden death - den pred sa obklopim kamaratkou kavou a energetakmi, tabakom ktory mi robia spolocnost az do druheho dna pred skuskou a nespim vobec a takto pekne cerstvy idem na skusku
1, Planovanie - skusku si tam 5 dni rezervy aby som sa to poriadne naucil
2, Rozhodovanie - a com sak mam este 4 dni to davam bez nicoho
3, Averzia - neche sa mi za 3 dni to davam urcite na co sa to teraz ucit
4, Prinutenie - zacinam zistujem ze je toho vela, popri tom obvolavam vsetkych znamych co idu na skusku, ucenie vzdavam o takej 23:00
5, Sudden death - den pred sa obklopim kamaratkou kavou a energetakmi, tabakom ktory mi robia spolocnost az do druheho dna pred skuskou a nespim vobec a takto pekne cerstvy idem na skusku