Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ak by toto mal byt predposledny diel, tak sa tam pokazilo az prilis vela veci, ktore bude treba napravit :)
inac Whistler to len hral, ze si vytkol clenok..
a k postrelenemu Lecherovi..ved tam zomierali vazni pravidelne v tych subojoch. jeden mrtvy utecenec, to je akoby nic :D
"gretšen" nejako zmakla, ked jej Lincoln zacal diktovat podmienky. to som od nej necakal
/k mcGradymu- ten chalan ma netrapi. nech ho aj chytia :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No tie chyby co ste spominali, tak neviem ci ste videli nejaku lekarsku spravu ze si to fakt vytkol, ved on len spadol a ani sa nestihol pozbierat a uz z neho vyslo ze ma vyklbeny kotnik a nechajte ma tu zdrzujem vas, tu ste sa kusa sekli, islo mu urcite len o to aby sa od nich odlucil tak ako to bolo v celej epizode...

No a tie kyslikove bomby, vobec naco sa tym zaoberat mohli si tam kludne nechat vacsie bomby.... malicky detail...

Mne sa len nepacilo ako nasiel tu knihu T-bag a to ze ten vojak tam nesiel do toho tunela...
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Ja s vami pani vonkoncom neskuhlasim...tato cast pre mna posunula Prison Break opat na prvy priecku :) bolo to skevle. Co sa tyka rybara a toho vyklbeneho clenku tak to podla mna tam predvaroval lebo vedel co ho caka...Mrzi ma ze uz nezabili T-baga...je to taka svina a v kuse sa mi nejako podari prezit :?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

spanoo napísal:Ja s vami pani vonkoncom neskuhlasim...tato cast pre mna posunula Prison Break opat na prvy priecku :) bolo to skevle. Co sa tyka rybara a toho vyklbeneho clenku tak to podla mna tam predvaroval lebo vedel co ho caka...Mrzi ma ze uz nezabili T-baga...je to taka svina a v kuse sa mi nejako podari prezit :?
ale ked mu mali opekat gule tak mi ho bolo luto :-D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

i-cube: Whistler len hral vytknutie clenku, najma v momente ked ich nahanaji vojaci z vaznice a potrebovali utekat??? Nemyslim.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

potreboval sa ich nejako zbavit.. vymysliel si, ze ma nieco s nohou a neutecie im tak lahko -> nemusia ho az tak velmi strazit. na konci si aj dal dolu tu dlahu, ci co to mal na nohe..v tom serialy chyby su, ale ze by az takato (ten jeho utek s "bolavou" nohou) ??
k tomu nahananiu.. ved ta scena na plazi pocas vyhrabavania krabice bola komicka. v lese mrte vojakov a nevyzerali, ze by mali prilis naponahlo
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

spanoo napísal:Ja s vami pani vonkoncom neskuhlasim...tato cast pre mna posunula Prison Break opat na prvy priecku :) bolo to skevle. Co sa tyka rybara a toho vyklbeneho clenku tak to podla mna tam predvaroval lebo vedel co ho caka...Mrzi ma ze uz nezabili T-baga...je to taka svina a v kuse sa mi nejako podari prezit :?
ale T-Bag ich aspon nebonzol hned :).Bellick je vacsia svina podla mna :))
a MAhone mi uz davnejsei zacl byt sympaticky normalne
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

26lukas26 napísal:LOL ved ich oje**** si myslíš že by to tak spravili ?? tak si kkt. :)

Fajná časť to bola...
hej myslim..., a tu nadavku si si mohol odpustit....
precitaj si co napisal hojko :wink: , suhlasim s nim
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

asi naj časť zatiaľ z 3 série.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja poviem len takto..Prison Break sledujem už len kvôli zabitiu času..Prestal som ho viacej rozoberať po začiatku druhej série kde sa to začalo rúcať.
Preto má úplne netrápi že či tie bomby boli malé,alebo či si vytkol členok..
Proste tento seriál pomaly dopozerávam..A ak porovnám hociktorú časť z tretej série tak táto bola asi jedna naj (keď sa nepozerám na niektoré chyby)

Inak pamätám keď si hojko tvrdil že seriál pre teba skončil prvou sériou..Len nato že pre teba vtedy skončil tak to nejak moc rozoberáš :)
Nechápem že čo väčina z vás čaká od Amerického seriálu..Vždy tam budú klasické americké scény,ktoré nedávajú zmysel a sú komické..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Soviet: Najdi si to a precitaj si co som pisal. Pisal som, ze pre mna skoncil a uz len zo zvyku to budem pozerat, lebo chcem vediet ako to skonci (nieco v tom zmysle). Moj nazor na to nemenim, ze tretia a aj druha seria su slabucke.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hojko napísal:i-cube: Whistler len hral vytknutie clenku, najma v momente ked ich nahanaji vojaci z vaznice a potrebovali utekat??? Nemyslim.
Ohladom vytknutia clenka by nemalo by byt nic nejasne, hral to, vsetko do seba zapada, chcel sa od nich odlucit cim rychlejsie.

Prvy pokus akoze vytnuty clenok (to ze nebol, je jasne z dvoch veci a to z dovodu vysratia sa na dlahu od mahoneho a ta ten kaskadersky skok na konci casti)

A v priblizne v strede epizody jasne v dialogu naznacil ze by ich rad opustil, ako myslim ze tu nie je o com :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Pre mna slusna cast, na konci som bol napaty jak kkt, hlavne kvoli Fernandovi, boa jeho, ten T-Bag, jak zahucal: He knows everything ! Ma poriadne myklo :D Ale mozno bude mat Sucre stastie a nezavru ho, moze sa z toho dajako vyvliect, ale co urobia Linc + Michael s Whistlerom to neviem. Uz sa tesim za tyzden
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Drago napísal:Pre mna slusna cast, na konci som bol napaty jak kkt, hlavne kvoli Fernandovi, boa jeho, ten T-Bag, jak zahucal: He does everything ! Ma poriadne myklo :D Ale mozno bude mat Sucre stastie a nezavru ho, moze sa z toho dajako vyvliect, ale co urobia Linc + Michael s Whistlerom to neviem. Uz sa tesim za tyzden
Mne sa zda, ze povedal He knows everything! No ale to je jedno, pruser maju obaja a vyzera to tak, ze do konca tretej serie este vsetci budu bastrngovat v Paname a potom sa to snad ukonci.
//inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

JJ powedal knows :D.BTW hoddnotim to ako dobru cast len ma este serie nedoriesene kufrik v sofiinych rukach.Alebo som to nepostrehol?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

GothaR napísal: //inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
No podľa mňa bola 1. séria fantastická, ale povedal by som, že 2. sa rozbiehala pomaly, ale nakoniec ju hodnotím tiež ako veľmi dobrú a s 3. je to u mňa rovnako - pomalšie rozbiehanie a skvelé vyvrcholenie :) Takže si stále myslím, že Prison Break sa oplatí pozerať aj bez ohľadu na to, že možno 2. a 3. séria boli horšie ako tá 1.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

GothaR napísal:Mne sa zda, ze povedal He knows everything! No ale to je jedno, pruser maju obaja a vyzera to tak, ze do konca tretej serie este vsetci budu bastrngovat v Paname a potom sa to snad ukonci.
//inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
čo sííí.. bude aj štvrtá séria a tam pôjde scofield do Leopoldova zachrániť sucreho :D
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

podla 1.seria to bol prevrat, nieco neskutocne....ale myslim si ze bez druhej serie by to nemalo az taku plnu hodnotu, teda v druhej serii sa velmi vela veci vyjasnilo, no a tretia seria..ok..to uz nema take grady
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ZAP: Nakolko sa pocitalo s druhou ci tretou seriou, tak nebol ziadny dovod na to, aby veci objasnovali uz v prvej serii.
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

ak si mám toto vysvetliť ako koniec prison breaku tak debilný koniec, ak si to mám vysvetliť ako pokračovanie a ukončenie tretej série, debilné ukončenie série.. To už LOST je oproti pb o 100 bodov vyššie.. :?
Napísať odpoveď