(Stará) NOVÁ láska
(Stará) NOVÁ láska
Potrebujem radu... Pred nejakým časom som sa rozišla s chalanom a teraz to veľmi ľutujem. Chcela by som ho naspäť, ale vymazala som si jeho čislo. To by nebol až taký problém, ale teraz neviem, ako sa mu mám prihovoriť a ako ho získať späť
Prosím HELP ME!!!
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Povedz mu toto - je to totiž to najúprimnejšie, čo podľa mňa zo seba dostaneš. Čokoľvek Ti tu teraz napíšeme, alebo čo Ti poradíme bude zbytočné, nakoľko to bude naučené - nebudú to tvoje slová - dúfam že chápeš kam tým mierim. Proste nič neplánuj, zavolaj, prídi k nemu a povedz čo Ti prvé napadne.Včielka16 napísal:...že ho ľúbim, strašne mi chýba a že veľmi ľutujem, čo som urobila. Bola to hlúpa chyba!
Inak koľko máte rokov? Ty, on?
-
jin
VIP
Pokiaľ Ti chce toto povedať, tak Ti to povie, aj keby si mu hovorila čokoľvek. Resp. predpokladám, že doslova Ti takéto niečo nepovie (keď bude chcieť), ale podá Ti to nejakou formou, aby Ťa to moc neranilo. Má 24, rátam, že už vie, ako takéto veci podať.Včielka16 napísal:Proste či mi nepovie, že ma nechce vidieť, že nemá záujem alebo niečo podobné.
Alebo to možno dopadne, ako povedal spanoo...
-
jin
VIP
Radšej budeš v neistote a vyčítať si, že si mu to nepovedala? Myslím, že budeš kľudnejšia, keď budeš vedieť na čom si a nebudeš si musieť nič vyčítať. Či nakoniec odvahu naberieš je len na tebe - neexistuje však žiaden spôsob, ako by sme Ti odvahu dodali, alebo Ti toto rozhodnutie nejako uľahčili...Včielka16 napísal:No a problém je aj to, že ak sa s ním niekedy stretnem, že nenaberiem odvahu povedať mu to
-
jin
VIP
To už je výsostne len na tvojom odhade situácie. Nemôžeme tu s Tebou prebrať každý možný scenár, kde by si ho mohla stretnúť. Proste uvidíš a rozhodneš sa na mieste napr podľa toho, aký bude bus narvaný, či bude sám, či nebude. Toto je fakt už len na Tebe, takže veľa šťastiaVčielka16 napísal:Áno, máš pravdu, odvahu mi nikto nedodá. Lenže napr. dajme tomu, že ja ho stretnem v autobusy. Mám ísť za ním v autobusy, alebo vystúpiť keď aj on? A povedať mu to vonku? A čo mu povedať? Musím sa s Tebou porozprávať?
Ajkeď osobne by som to osobne riešil dohodnutým stretnutím medzi štyrmi očami.
-
midnight_man
Guru
Ano mas vystupit niekde s nim tam kde on..mas ist za nim mas ho oslovit a zacat sa s nim rozpravat...cim zacnes je uz na tebe..nevieme podrobnosti nedocital som sa preco ste sa rozysli..ako dlho ste boli spolu a atak...ale uvaz si ze si sa snim rozysla raz...aby sa to nestalo aj druhy krat vies...ale sak sme mladí no
Tak ked si s nim chodila nemal by byt problem "odchytit" si ho niekde.....
-
forgottten
Medium Star
Ale isto?
Či tak, či onak, nech bude výsledok akýkoľvek, pozri sa na to zo všetkých strán. Skončili ste z nejakého dôvodu. Nie je príliš dôležitý? Nebol by ten dôvod otravoval Tvoj život naďalej, keď sa k nemu vrátiš? Naozaj je to správne riešenie vrátiť sa?
A áno, najlepšie keď budeš úprimná. Ale nečakaj, že bude jemný. Možno dá jasne najavo, že má svoju hrdosť a že nie je Tvoja hračka, tak sa potom nezačni od nervov hádzať o zem, alebo čo. Proste skús to udržať na konštruktívnej úrovni a veci, čo by si mohla v rámci emocionality vykonať, by Ťa mohli oddialiť od cieľa, takže si rozmysli, čo budeš v akej situácii robiť...
A áno, najlepšie keď budeš úprimná. Ale nečakaj, že bude jemný. Možno dá jasne najavo, že má svoju hrdosť a že nie je Tvoja hračka, tak sa potom nezačni od nervov hádzať o zem, alebo čo. Proste skús to udržať na konštruktívnej úrovni a veci, čo by si mohla v rámci emocionality vykonať, by Ťa mohli oddialiť od cieľa, takže si rozmysli, čo budeš v akej situácii robiť...
Prepáčte že odpisujem až teraz, ale nebola som doma. Takže ja som sa rozišla s ním, a to pre to, lebo som mala blbý deň, ja sa na to už riadne ani nepamätám, bolo to minulý rok, nejak v januári. Chodili sme spolu 7 mesiacov. Bola som dosť mladá a vtedy som si to tak neuvedomovala, že mi bude chýbať a že ho mám tak rada. Proste bola som DECKO, nehovorím, že teraz som nejaká veľká žena. Ale ten chalan je jediný, ktorému dokážem do očí povedať, že ho ľúbim. Mala som od vtedy vzťah, ale vždy keď mi ten chalan povedal, že ma ľúbi, ja som len bola ticho, lebo som to nedokázala povedať. Pretože moje <3 patrí LEN JEMU!
Inak ja som to raz urobilspanoo napísal:Povedz mu cistu pravdu a ak s nou nebude spokojny tak aspon budes vediet ze to uz enma cena a ak to zobere a pobozka ta...tak bdues vediet ze vsetko bude pekne
No to je veľmi pekné. Veď zajtra je deň D, tak uvidím,ako to skončí. No veľmi sa bojím, keby som mala aspoň to číslo a mohla sa s ním najskôr tak skontaktovať. Lenže jeho nové číslo nikto známy nemá.spanoo napísal:Inak ja som to raz urobilnerad na to spominam ale stalo sa a potom som to velmi lutoval a rozhodol sa ze to bola obrovska chyba...tak som pozval svoju byvalu(momentalne terajsiu) polovicku na pizzu ako priatelia...a rozpravali sme sa a ked som ju isiel odprevadit tak som ju ovjal a pokusil sa pobozkat a islo to
skoro som spravil najvacsiu chybu mojho zivota...sme spolu uz 4 roky a neviem si predstavit zivot bez nej...je mi takou oporou...neviem to opisat...