(Stará) NOVÁ láska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spanoo »

midnight_man ma pravdu...niet k tomu co dodat
skus pouzit aj hlavu a aj rozum...ak je to prava laska tak rozum nepovie NIE
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Včielka16 napísal:Ja nevravím, že som si to nevyskúšala. Vyskúšala, ale neláka ma to. Keď sa chcem zabaviť, tak sa bavím s kamoškami.
noo ono je to tak ze vzdy chceme to co nemame .. nevies ci casom zas nezmenis nazor ................ a niejak sa k teme a tomu vsetkemu nejdem vyjadrovat asi len good luck a nemaj velke oci ............. moj osobny nazor je ze ak ma 24 a rok sa o teba uz nezaujimal tak chalan je uz davno za vodou ... a sorac ale ty mas 16 ked ti rok nechybal alebo ako to bolo preco prave teraz ? ., vies hovori sa ze nikdy neni neskoro a kazdy si zasluzi druhu sancu , aleee kolko je na tom pravdy to ti neviem .. väcsinou si uvedomime to o co sme prisli az ked je uz neskoro ............. a ja ti nechcem radit ci prehovarat ta jasne ved skus za pokus nikdy nic nedas , ale mozno po roku je uz cas aby si sa skor pohla do predu a neriesila co bolo
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Včielka16 »

Vďaka za názor. On ani vlastne nevie, prečo sme sa rozišli,ale to je už teraz jedno, ja to chcem skúsiť, i keď možno nepochodím. Za vyskúšanie nič nedám.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Včielka16 napísal:Vďaka za názor. On ani vlastne nevie, prečo sme sa rozišli,ale to je už teraz jedno, ja to chcem skúsiť, i keď možno nepochodím. Za vyskúšanie nič nedám.
Ale mozes sa skalmat...tak si davaj pozor
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

spanoo napísal:Ale mozes sa skalmat...tak si davaj pozor
jj a moj osobny nazor je ze sa aj sklames ... podla mna je to uz davno zabudnute z jeho strany ... ale tak ak to tak citis skus , mozes len ziskat :) .........
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lepsie sa sklamat ale aspon vediet na com clovek je ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Včielka16 napísal:Náš vekový rozdiel, ako si sa mohol dočítať je 8 rokov. teraz to vyzerá trochu blbo, keď poviem 16 a 24, ale mne to je jedno, kto si čo myslí.
To ti sice jedno moze byt, ale kazdy rozumny clovek vie ako taketo "vztahy" povacsinou funguju. Oni totiz nemozu fungovat uz z principu, ze obe strany ziju v uplne inom svete...
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Ja počítam aj s tým, že jeho odpoveď bude NIE. Je to tak 50/50. Budem ma to dosť mrzieť ak to nevyjde,ale budem sa musieť s tým zmieriť, život pôjde ďalej. I keď si nikdy neodpustím, čo som urobila. Bola to obrovská chyba.

To ti sice jedno moze byt, ale kazdy rozumny clovek vie ako taketo "vztahy" povacsinou funguju. Oni totiz nemozu fungovat uz z principu, ze obe strany ziju v uplne inom svete...

Vzhľadom na to, že som s ním už raz chodila, viem aký je, aj keď je starší, nie je vidieť, že by bol veľmi "INÝ" ako ja. Keď nám to fungovalo vtedy, prečo by nemohlo aj teraz? Dúfam, že už dens budem vedieť na čom som. A ďakujem všetkým, ktorí ma podporili a držia palce. :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

suhlasim s t0m4s3-m ... podla mna nie je mozne aby to fungovalo ...
uz len z toho dovodu ze on ma svojich kamaratov a ty svojich a pochybujem ze sa clovek ktory ma 24 dokaze bavit s 16 rocnymi ludmi ... a samozrejme naopak ... v kazdom kolektive sa preberaju ine veci ...
dalsia vec ako uz bolo spomenute on ocakava podla mna viac od vztahu ako ty ...
to tvoje to je len poblaznenie ... IMHO ...
v tvojom veku by som si hladal niekoho rovnakeho veku max tak 2 roky rozdiel ...
je jedno ci vyzeras starsie a ci si o sebe myslis ze mas podla tvojho nazoru rozumne zmyslanie ale na 90% nemas take zmyslanie a take nazory ako on a uz len z toho dovodu podla mna takyto vztah nemoze fungovat ...

toto je len moj nazor ...
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Takže ak to niekoho zaujíma, dnes som s ním bola.
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Včielka16 napísal:Takže ak to niekoho zaujíma, dnes som s ním bola.
sry, že to napíšem takto ...

:arrow: vysmial ťa hneď, alebo až po chvíli, ako si uvedomil, čo si mu povedala? :?
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Nepovedala som mu to ešte, iba sme sa rozprávali a bolo to úplne v poho. Pýtal sa aj, či s niekým chodím. A proste bavili sme sa o všetkom.
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

že si to mala už na jazyku že mu to povieš, ale nakoniec sa to vrátilo späť do pľúc, až si to prehltla a napriek tomu, že si to chcela "vyvracať" nas5, sa to už nedalo hm? ťažká situácia fakt. a aké máš z toho pocity? ako vnímaš jeho správanie?
Včielka16
Light Expert
Light Expert

No naozaj som nečakala, že to bude takto. Pekne sa pozdravil,tak som potom išla k nemu, či si môžem prisadnúť a on povedal samozrejme. Potom sme sa bavili o škole, o kamošoch, o tom, či niekoho mám, nakoniec mi poprial pekného Valentína a ja som mu dala malý list... Nech si ho prečíta.. Samozrejme, bolo na ňom aj číslo. Všetko má svoj čas. A dokonca, už mám aj číslo, od spoločnej kamošky...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Co vtom liste ako bolo? daj vediet ked nan zareaguje :)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:Co vtom liste ako bolo? daj vediet ked nan zareaguje :)
vytlačila som prvú stranu tejto témy+ dopísala moje číslo a pár slov, už si riadne ani nepamätám. Keď som mu ho dávala, tak si ho zobral, takže si myslím, že si ho aj prečíta.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zaujimave riesenie... drzim palce uz len za to :)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Heh, vďaka :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

hmmm... tak taketo riesenie by ma fakt nenapadlo.... za to ti skladam poklonu.....som fakt zvedavy, ako to dopadne... :)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

addictor napísal:hmmm... tak taketo riesenie by ma fakt nenapadlo.... za to ti skladam poklonu.....som fakt zvedavy, ako to dopadne... :)
Tak ako mi poradil jeden kamoš, nemôžem ísť na neho zhurta, musím sa s ním najskôr začať stretávať a tak. No dúfam, že mi odpustí. Ale tak nechcem predbiehať udalosti. Počkám, pokiaľ sa ozve, ak sa vlastne ozve. Ale určite s ním kecnem aj nabudúce keď ho stretnem.
Napísať odpoveď